Autoblow A.I: Avsugningsmaskin

Autoblow A.I. Avsugningsmaskin är sexleksakernas Rolls Royce när det kommer till produkter som riktar sig mot män. Är du någon som älskar avsugningar och letar efter den perfekta onanileksaker kan du sluta leta. Mer verklighetstrogen upplevelse än så här kan du inte få det utan att faktiskt få den äkta varan.

1,095 kr

Rea!

Autoblow A.I. Avsugningsmaskin är sexleksakernas Rolls Royce när det kommer till produkter som riktar sig mot män. Är du någon som älskar avsugningar och letar efter den perfekta onanileksaker kan du sluta leta. Mer verklighetstrogen upplevelse än så här kan du inte få det utan att faktiskt få den äkta varan.

Avsugningsmaskin med verklighetstrogen avsugningsupplevelse

Den här produkten är verkligen inte utvecklad endast på måfå, utan är noga framtagen efter att ha tittat på avsugningsvideos i slowmotion i över 1 000 timmar för att förstå hur en avsugning egentligen går till, in i minsta detalj.

Det resulterade i den här patenterade tekniken som använder sig av AI för att ge dig en så verklighetstrogen avsugningsupplevelse som möjligt. Produkten greppar tag om din erigerade penis som du för in i maskinen, och rör sig sedan fram och tillbaka i olika mönster. Med Autoblow A.I. Avsugningsmaskin blir nu näst intill utlovad orgasmgaranti vid varje användning.

Tio olika avsugningsprogram

Avsugningsmaskinen har inte mindre än tio stycken olika avsugningsprogram som alla har olika rörelsemönster, du kommer garanterat hitta ett rörelsemönster som passar just dig. Dessutom har varje avsugningsprogram tio olika hastigheter för att du ska kunna anpassa din upplevelse så mycket som möjligt efter dina preferenser.

Du byter program och hastighet genom kontrollpanelen som finns på maskinen, och dessutom finns en pausknapp som gör att du kan pausa avsugningen när du är nära att få orgasm. Detta kallas för edging och ger både skönare och intensivare orgasmer, samt att det får dig att bli uthålligare.

Enkel design men avancerad teknik

Avsugningsmaskinen är mycket enkel att använda, och har en stilren och enkel design i vit och blå färg. Den ser snarare ut som en luftrenare eller liknande, än en sexleksak vilket många uppskattar eftersom det gör den mycket diskret.

Tekniken bakom maskinen är dock mycket avancerad för att du ska få en alldeles utomordentligt härlig upplevelse. Maskinen använder sig av ett microchip och fyra stycken sensorer som kontrollerar rörelsen. Sensorerna gör så att sleeven flyttar på sig och det finns totalt 250 olika punkter.

Välj mellan olika sleeves

Precis som i många andra onaniprodukter för män för du in din penis i ett mönstrat sleeve, och den medföljande sleeven har en öppning som ska likna en mun och är räfflad på insidan. Vill du ha variation kan du köpa till flera olika sleeve till din avsugningsmaskin.

Sleeven är tillverkad i 100 % hudvänlig silikon och är skön mot den känsliga huden på din erigerade penis, samt att den är enkel att rengöra. Du kan med fördel använda maskinen tillsammans med vattenbaserat glidmedel.

Kraftfullare och mer tystlåten än föregångaren

Autoblow A.I. Avsugningsmaskin är kraftfullare än Autoblow 2 samtidigt som den är 50 % tystare och gör att du slipper irriterande ljud och kan njuta av din avsugning fullt ut.

Den kraftiga motorn klarar av cirka 5 000 timmars användning. Du kopplar maskinen till ett vägguttag och behöver aldrig oroa dig för att batterierna ska ta slut.

Avsugningsmaskinens tekniska specifikationer:

 • Sleeve tillverkad i 100 % hudvänligt silikon
 • Kopplas till vägguttag (220-230V)
 • Längd på 21,5 cm
 • Bredd 17 cm
 • Öppning som liknar en mun

 


Recension: Autoblow A.I Avsugningsmaskin

När det kommer till sexleksaker för män är det här produkten med extra allt. Den är maskulin, den är verklighetstrogen, den är riktigt häftig och framför allt är den riktigt skön. Älskar du avsugningar och är villig att testa en sexleksak som känns lite ”kinky” kommer du verkligen inte bli missnöjd med Autoblow A.I Avsugningmaskin.

Hur bra är Autoblow A.I Avsugningsmaskin?

Vi har tidigare sett och testat på liknande, men billigare produkter som inte alls har levererat det de har utgett så vi var lite skeptiska i början. Men efter första användning kan vi helt klart säga att vi är ”blown away” av den här maskinen – om du förstår vad vi menar.

Vi får erkänna att produkten känns lite väl ”kinky” till en början, och det är en av de grövsta onanileksakerna vi har provat på. Det som får den att kännas så grov är att öppningen du stoppar in din erigerade penis i är utformad som en mun. Men när vi väl provat på maskinen kommer vi snabbt över den känslan och går fullständigt in för vår njutning.

Det märks mycket tydligt att Autoblow har gjort grundlig research när de har skapat den här produkten och vi blir riktigt förvånade hur verklighetstrogen den faktiskt känns. Visst känns det skillnad på en riktig avsugning och en avsugning av maskinen, men vi har svårt att se att det går att komma närmare den riktiga varan än vad man gör med den här maskinen.

Det finns tio olika avsugningsprogram att välja mellan och de alla har sina olika funktioner, och det finns program anpassade både för större och mindre penisar och vi är helt övertygade om att alla kan hitta minst ett program som faller dem i smaken. Dessutom kan du på varje program välja mellan tio olika hastigheter.

Vi gillar att det finns en pausknapp som enkelt pausar avsugningen när man är nära att få orgasm. På så vis kan man hålla på under en längre period, och avsluta med en riktigt intensiv utlösning, så kallad edging. Det hjälper dig också att träna på din uthållighet, något du kan ha användning av när du sedan har sex med en partner.

Det finns ett program som kallas för Full A.I Experience och det är helt klart vårt favoritprogram. Programmet ger dig en unik avsugning varje gång, och du vet aldrig exakt vad som väntar, precis som med en riktig avsugning.

Avsugningsmaskinen är snygg och stilren, och ser snarare ut som en luftfuktare eller något vid första ögonkastet, och det gillar vi. Det gör att man enklare kan förvara den utan att det blir alldeles för uppenbart vad det är för något.

Rengöring och underhåll

Det är viktigt att kunna rengöra sina sexleksaker på ett enkelt och hygieniskt sätt, speciellt när det gäller onanileksaker som man får utlösning i.

Till en början trodde vi faktiskt att det skulle vara krångligt att rengöra maskinen, men vi hade fel. Efter användning var det vara att dra ut sleeven rakt ut och sedan tömma den och rengöra den med tvål och vatten. Sleeven är tillverkad i silikon och behöver därför ingen särskild rengöringsprodukt, utan mild tvål fungerar alldeles utmärkt.

Efter att du rengjort sleeven är det bra att låta den torka innan du sätter tillbaka den i maskinen. Var extra noga med att aldrig sätta in ett blött sleeve i maskinen medan den fortfarande är inkopplad till vägguttaget eftersom det kan utgöra stor fara.

Precis som med alla elektriska apparater är det bra att då och då torka av maskinen med en fuktig trasa och se till så att den inte blir dammig.

Koppla alltid ut produkten från vägguttaget mellan användningarna.

Tillverkaren anger att maskinen går att använda i totalt cirka 5 000 timmar, vilket vi helt klart anser vara en godkänd livslängd på en sån här produkt.

Sammanfattning

Är du ute efter en riktig värsting till onanileksak kan vi verkligen rekommendera den här. Den här maskinen vet vad den gör och håller definitivt vad den lovar.

Med hjälp av A.I ger den dig en upplevelse som är så pass lik en verklig avsugning så att du nästan glömmer bort att det endast är en maskin. Tillsammans med ett par VR-glasögon och en film kan upplevelsen av maskinen verkligen bli verklighetstrogen.

Maskinen ligger relativt högt i pris, och kanske inte är något som passar en nybörjare som vill prova på sin första sexleksak. Men är du säker på din sak och är villig att lägga lite pengar kommer du inte bli besviken.

Du kan välja på tio olika avsugningsprogram, allt från små till stora rörelser, och rörelser i olika intervaller. Är du extra äventyrlig väljer du det slumpmässiga programmet som ger en unik avsugning varje gång. Det finns dessutom tio olika hastigheter till varje program.

Maskinen kopplas till vägguttaget och behöver inga batterier eller någon uppladdning.

Öppningen på sleeven du stoppar in din penis i är utformad som en mun för att förstärka upplevelsen ytterligare. Sleeven är räfflad, men du kan även köpa till olika utformade sleeve. Sleeven är tillverkad i silikon och är enkel att ta ut ur maskinen och rengöra.

 


FÖRDELAR

 • Ansluts till vägguttag
  Oroa dig aldrig över urladdade batterier, maskinen kopplas till ett vägguttag för att vara lika kraftfull vid varje användning.
 • Använder A.I för verklighetstrogen upplevelse
  Maskinen har ett microchip och fyra stycken sensorer som rör sig längst 250 olika punkter och använder sig av A.I för att bestämma hur rörelsen ska ske.
 • Utbytbara sleeve
  Sleeven som medföljer är utbytbar och du kan köpa till flera andra sleeve för olika ytor.
 • Enkelt utseende
  Maskinen ser väldigt enkel ut, och det enda som egentligen avslöjar vad det är för något är öppningen som är hudfärgad och utformad som en mun.

NACKDELAR

 • Relativt dyr
  Avsugningsmaskinen kostar ganska mycket och det är inget man köper för att prova på direkt.
 • Stor och klumpig
  Maskinen känns ganska stor och tar mycket plats. Det blir lite av ett projekt varje gång den ska tas fram.