Fifty Shades of Grey Bound to You Ball Gag

Med en gag ball från den omåttligt populära Fifty Shades of Grey kollektionen kommer du och dina partner kunna ta era BDSM-lekar till helt nya nivåer.

Bollen är tillverkad i mjuk silikon och bandet är riktigt lyxigt med detaljer av guld.

Vem är undergiven och vem är dominant?

Oavsett kommer ni båda njuta riktigt ordentligt med denna gag ball.

329 kr

Visar realtidspriser från 3 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-07-13 17:26:01

Läderimitation och silkeslen silikon

En gag ball ska så klart sitta på plats ordentligt och det gör Fifty Shades of Grey Bound to You Ball Gag utan bekymmer tack vare det reglerbara spännbandet i vegansk läder imitation. Bandet har åtta stycken hål och kan regleras från 49,5 – 64,7 cm och passar därför riktigt bra till de allra flesta. Dessutom är spännet riktigt snyggt med sin guldfärg.

Själva bollen är tillverkad i mycket mjuk silikon och ger precis det perfekta motståndet att bita i, den är varken för mjuk eller för hård. Bit i bollen för att hantera smärtan bättre utan att oroa dig för att den går sönder. Bollen är medelstor och har en diameter på 4,5 cm.

Njut av en undergiven känsla

En gag ball är ett spännande tillskott till dina andra sexleksaker, och passar perfekt för den som gillar eller är nyfiken på att testa BDSM. Med en gag ball i munnen kommer du varken kunna skrika eller uttrycka önskemål, och ger en härligt undergiven känsla.

Är du istället den dominerande parten kan du med njutning sätta på din partner gag ballen och veta att från och med nu är det du som har kontrollen.

Tänk på att det alltid är viktigt att vara lyhörd och fullfölja överenskommelser i BDSM-lekar. Rengör enkelt gagballen med vatten och mild tvål efter användning för att hålla den hygienisk till nästa gång.


Recension: Fifty Shades of Grey Bound to You Ball Gag

En gag ball som passar utmärkt för dig som inte nöjer dig med något annat är de allra bästa och allra lyxigaste. Självklart ska du ha en gag ball med detaljer av guld och en boll tillverkade av den allra lenaste silikonen du kan hitta. Spännet är reglerbart i flera storlekar och passar de allra flesta personer.

Hur bra är Fifty Shades of Grey Bound to You Ball Gag?

Fifty Shades of Grey kollektionen imponerar på oss åter igen, denna gången med en riktigt lyxig gag ball. Det vi först slås av är att de alltid lyckas få sin veganska läderimitation att se så verklig ut, och verkligen kännas som bra kvalitet. Skulle vi inte veta om att det är imitations skulle vi lätt kunna tro att bandet är gjort av äkta läder.

Den känns verkligen så lyxig som tillverkarna beskriver den som, vem går inte igång på svart läder och guld liksom? Ett stort plus att bandet är så pass flexibelt och går att justera i så många olika storlekar. Vi har svårt att se att något av hålen inte skulle passar till alla.

En gag ball ska såklart sitta åt ordentligt, och man ska inte behöva irritera sig på att den glider runt eller liknande och det gör inte den här. När man har spänt fast den så sitter den verkligen där den ska sitta. Bandet är mjukt och skönt och det skaver ingenstans.

Och det samma kan vi säga om själva bollen, den är verkligen tillverkad i silikon av mycket bra kvalitet, och har det perfekta motståndet. Den har inte heller någon otäck bismak som silikonprodukter ibland kan ha.

En självklar leksak för dominanslekar

Om du gillar dominanslekar är Fifty Shades of Grey Bound to You Ball Gag ett självklart tillskott bland dina leksaker. En gag ball ger en härligt tillfredsställande känsla av undergivelse eller dominans, beroende på vilken sida av bollen du befinner dig på.

Den har ett mycket bra pris, den känns tillverkad med bra kvalitet och den har en riktigt lyxig design, vad mer kan man begära av den gag ball? Vi har faktiskt inget negativt alls att säga om den här produkten.

FÖRDELAR

  • Mycket prisvärd
  • Lyxig design med detaljer av guld
  • En boll tillverkad av den bästa och mest silkeslena silikonen du kan tänka dig

NACKDELAR

  • Egentligen ingen