Fifty Shades of Grey Bound to You Flogger

Ta era spännande lekar till en helt ny nivå med denna piska i läderimitation från den populära Fifty Shades of Grey kollektionen.

En piska, eller en flogger som det också kallas för är den perfekta ingångprodukten för att testa på BDSM-lekar, något som många intresserad sig för.

Används både för mjukare smekningar och hårdare piskningar, och låter dig ha full kontroll på din partners njutning.

Det ursprungliga priset var: 599 kr.Det nuvarande priset är: 299 kr.

Visar realtidspriser från 2 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-07-13 17:27:05

Låt de långa stråna leda vägen

Piskan är 63,5 cm lång, med ett flätat handtag och en ögla för handleden har du full kontroll på piskan och alla stråna.

Börja med att försiktigt smeka och kittla din partner med piskans långa och mjuka strån, för att sedan börja använda piskans fulla potential och leda din partner till extas.

Kom ihåg att alltid hitta den perfekta balansen mellan smärta och njutning, och var alltid lyhörd till din partners signaler. En piska kan kännas riktigt ordentligt, och vi rekommenderar dig att prova använda den på dig själv först för att veta hur hårt du kan ta i.

Tillverkad i vegansk läderimitation

Fifty Shades of Grey Bound to You Flogger är helt vegansk och tillverkad i högkvalitativ läderimitation. Du behöver därför inte oroa dig över läder som torkar ut och behöver underhållas, utan kan förlita dig på att du har en flogger som håller under lång tid framöver.

Precis som resten av Fifty Shades of Grey kollektionen är denna flogger både sensuell och riktigt ”dirty” på en och samma gång och tack vare det låga priset passar den alldeles utmärkt till par som vill påbörja sitt utforskande av BDSM.

Hela piskan väger endast 300 gram och är enkel att använda och få till en bra snärt med. Levereras i en snygg kartong som med fördel kan användas till förvaring mellan användningarna.


Recension: Fifty Shades of Grey Bound to You Flogger

Är ni redo att ta era sensuella lekar till nästa nivå? Då är Fifty Shades of Grey Bound to You Flogger en perfekt ingångsport och en bra start för den som är intresserad av att testa på BDSM. Ännu en produkt från den mycket omtyckta Fifty Shades of Grey kollektionen, som levererar både sensuell lekfullhet och en känsla av lyx.

Hur bra är Fifty Shades of Grey Bound to You Flogger?

För den som tidigare aldrig har testat på en piska, eller en flogger som det också kallas för skulle vi säga att denna från Fifty Shades of Grey kollektionen är en riktigt bra första produkt.

Med sina 63,5 cm känns den alldeles precis lagom lång, man känner att man kan få till en rejäl pisksnärt om så önskas men den är ändå inte allt för stor för att kännas skrämmande.

Trots sitt låga pris tycker vi att den känns som riktigt bra kvalitet, vilket läderimitation inte gör alla gånger.

Handtaget är flätat på ett sådant sätt att man får riktigt bra grepp om det, och tack vare öglan som placeras runt handleden känner man verkligen att man har fullkontroll på piskan och det finns ingen risk att den råkar glida ut handen.

Genom att man får bra grepp om piskan blir det också enklare att anpassa kraften, och använda den precis lagom hårt för att kunna ge sin partner njutning.

Oavsett om man använd en piska förut eller inte är det alltid bra att först testa en ny modell på sig själv för att få en känsla för vilken kraft man bör använda.

Passar både för mjuka och hårdare lekar

En piska behöver inte automatiskt betyda hård och smärtsamma lekar, utan kan också användas till mjukare och sensuella upplevelser.

De långa stråna passar alldeles utmärkt till att smeka din partner med på ett mjukt och kittlande sätt, och fungerar bra som uppvärmning till lite hårdare lekar om ni önskar att gå vidare med det.

Fördelen med den här typen av sexleksaker är att de är mycket flexibla i sitt användningsområde samt att ni själva bestämmer vem som ska vara den kontrollerande partnern i leken.

Därför passar Fifty Shades of Grey Bound to You Flogger bra för nybörjare som vill utforska sina positioner inom BDSM.

 

FÖRDELAR

  • Tillverkad i högkvalitativ läderimitation
  • Lågt pris
  • Bra grepp om handtaget

NACKDELAR

  • Läderimitationen har en syntetisk lukt