Drive Me Crazy Glass Massage Wand

Få en explosiv orgasm med denna produkt från den officiella Fifty Shades of Grey Pleasure kollektionen.

Drive me crazy glass massage wand är inte på något sätt som din vanliga massagestav. Både utformningen och materialet på staven kommer att ta din njutning till helt nya nivåer. Staven är lätt böjd och kan komma åt både G-punkt och prostata, vilket gör att den lämpar sig både för män och kvinnor. Staven är tillverkad av handblåst glas.

Det ursprungliga priset var: 499 kr.Det nuvarande priset är: 349 kr.

Rea!

Visar realtidspriser från 3 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-05-22 18:39:22

Få en explosiv orgasm med denna produkt från den officiella Fifty Shades of Grey Pleasure kollektionen.

Drive me crazy glass massage wand är inte på något sätt som din vanliga massagestav. Både utformningen och materialet på staven kommer att ta din njutning till helt nya nivåer. Staven är lätt böjd och kan komma åt både G-punkt och prostata, vilket gör att den lämpar sig både för män och kvinnor. Staven är tillverkad av handblåst glas.

Sensorisk upplevelse

Du blir garanterad en annorlunda och intensiv sensorisk upplevelse med Drive me crazy glass massage wand. Formen på staven gör att beröringen blir mycket sensuell och intensiv. Staven är tillverkad helt i glas och är därför mycket hård, staven är lätt böjd och kommer åt flertalet beröringspunkter.

Med sin böljande form med något som nästan ser ut som glaskulor på ena sidan blir beröringen mycket varierande och experimentell. Staven går att använda från båda sidorna. Den ena sidan har en enkel kula med en mer realistisk form medan andra sidan består av två stycken glaskulor som lämpar sig bra för experimentell njutning.

Lägg staven i frysen en stund innan användning eller skölj den i hett rinnande matten för maximal sensorisk upplevelse som inte liknar någonting du tidigare varit med om.

Då staven är tillverkad i glas är den mycket styv och saknar helt elasticitet, men har en mycket len och slät yta och ger en varsam beröring.

Tack vare sin längd på 19 cm och omkrets på hela 11 cm kommer staven är kunna ge dig full njutning.

Extern och intern användning

Drive me crazy glass massage wand från Fifty Shades of Grey Pleasure collection lämpar sig för både extern och intern användning. Tack vare sin böljande form tar den på ett sensuellt sätt hand om trötta och ömma muskler, gärna tillsammans med en skvätt massageolja. Värm staven under hett rinnande vatten och låt den glida över dina ömma muskler.

Staven passar även utmärkt både för vaginal och anal penetrering och tack vare att produkten är tillverkad i glas fungerar den tillsammans med både vattenbaserat- och silikonbaserat glidmedel.

Produkten ger dig en skön invändig massage och kan med lätthet komma åt både g-punkten och prostatan tack vare sin böjda utformning. Använd staven ensam eller tillsammans med partner för experimentella lekar inspirerade av Fifty Shades of Grey.

Stilren design och säker användning

Drive me crazy glass massage wand är en mycket elegant massagestav tillverkad helt i genomskinligt glas. Staven är helt säker för användning både utan på och inuti kroppen men du bör vara försiktig så att den exempelvis inte rullar ner i golvet, då den kan gå sönder av ett fall.

Staven är mycket enkel att hålla ren då glas är enkelt att tvätta av samt att det tål de flesta rengöringsprodukter. Var dock noga med att alltid använda parfymfri tvål eller produkter skapade för rengöring av intimleksaker för att undvika hudirritation. Produkten är helt vattentålig.

Staven kommer med en lyxig förvaringsväska i satin.

Tekniska specifikationer:

 • Tillverkad i handblåst glas
 • 19 cm lång med 11 cm införbar längd
 • Enkel att rengöra
 • Vattentålig
 • Manuell användning
 • Lämpar sig både för kvinnor och män

Recension: Drive Me Crazy Glass Massage Wand

Hur bra är Drive Me Crazy Glass Massage Wand?

Den här massagestaven är verkligen en massagestav som skiljer sig från andra som finns på marknaden av många olika anledningar. Låt oss först nämna det faktum att den är tillverkad i handblåst glas och ser nästan ut som en statyett (okej, det syns att det är en dildo – men den ser i alla fall väldigt exklusiv ut).

Tack vare att den är tillverkad i glas kan den också ge otrolig sensorisk njutning. Vi testade både att kyla ner den en stund innan användning samt att värma upp den i hett vatten, och båda gav verkligen spännande och intensiva upplevelser.

Massagestaven har också ett väldigt varierande utseende, vilket gör att det kommer nog dröja länge innan den blir tråkig då den går att njuta av på flera olika sätt. På självaste skaftet är det på ena sidan små glaskulor som ger en härlig känsla vid vaginalt in- och utförande.

Den ena änden av glasdildon har en stor glaskula och har ett mer realistiskt utseende jämfört med den ändra änden som istället har två större glaskulor. Dessa två kulor ger en mycket njutningsfull känsla vid vaginal användning och vi kan lika det med geishakulor. En intensiv njutning som ger en härlig känsla av att vara helt uppfylld.

Drive Me Crazy Glass Massage Wand passar faktiskt inte endast för invärtes brukar utan fungerar också bra som massagestav utanpå kroppen för trötta muskler. Vi tycker att den fungerar riktigt bra mot ömma muskler om man värmer upp den innan användning. En skön och behaglig massage, som kan fungerar perfekt som ett förspel.

Stimulering av G-punkten och prostatan

Tack vare sin lätta böjning fungerar staven även som en G-punktsstav och kan ge en skön vaginal orgasm. Tillverkaren anger också att den kan användas av män för stimulering av prostatan, men vi skulle inte rekommendera den till anal användning ändå. Ingen av sidorna är tillräckligt stora för att kunna använda den analt på ett säkert sätt, utan att riskera att den glider in i tarmen, speciellt eftersom den blir extremt hal tillsammans med glidmedel.

Vi rekommenderar den endast för vaginal penetrering, men det är fullt tillräckligt. Den fungerar alldeles utmärkt att använda på egen hand eller tillsammans med en partner för experimentella lekar inspirerade av just Fifty Shades of Grey.

Rengöring

Rengöring är alltid en stor faktor när vi recenserar vuxenleksaker eftersom intimhygien är viktigt. Drive Me Crazy Glass Massage Wand är extremt lätt att hålla rent och vi har verkligen ingenting att anmärka gällande det.

Trots att staven har många små skåror och veck är den enkel att diska av då den är tillverkad i glas och är extremt styv. Diska den med milt diskmedel eller parfymfri tvål i varmt vatten, alternativt diska den i diskmaskinen.

Torka gärna av den med en trasa efter rengöring för så att den är riktigt glansig och fin nästa gång det är dags att använda den. Vi tycker i alla fall att det gör mycket för njutningen och den känns extra lyxig då.

Summering

Drive Me Crazy Glass Massage Wand är verkligen en massagestav som håller vad den lovar och ger mycket njutning till ett väldigt bra pris.

Gillar du massagestavar med inbyggd vibrator är det dock inget för dig, eftersom staven är tillverkad av glas rakt igenom och används endast manuellt.

Den kan både kylas ner och värmas upp innan användning för att öka den sensoriska njutningen. Temperaturskillnaderna tillsammans med stavens olika ytor ger verkligen en härlig njutning full av beröring på olika sätt. Vi gillar också att den har en lätt böjning för att kunna ge stimulans på G-punkten. Vi har svårt att se att vi skulle tröttna på den här staven inom den närmsta framtiden eftersom användningsområdena är mycket flexibla. Den går till och med att använda som massagestav utanpå kroppen för att ge lite kärlek till ömma muskler.

Att den är så enkel att rengöra är något vi värderar högt. Däremot tycker vi att det är lite irriterande att den blir så fruktansvärt hal när den används med glidmedel.

FÖRDELAR

 • Ger mångsidig njutning
  Tack vare att den både kan värmas upp och kylas ner, samt att den har flera olika ytor ger den en väldigt mångsidig njutning och kan användas på flera olika sätt. Den passar nog extra bra för personer som är väldigt mottagliga för olika sorters beröring.
 • Extremt stilig och upphetsande
  Vi tycker verkligen att utseendet på den här staven är tilltalande och lockar till upphetsning. Både formen och materialet känns spännande och lekfullt.
 • Enkel att rengöra
  Tack vare att den är tillverkad i glas är den väldigt enkel att rengöra. Du behöver inte oroa dig över att materialet torkas ut av stark tvål eller liknande. Teoretiskt kan du till och med diska den i diskmaskinen.
 • Mycket prisvärd
  Vi tycker att staven har ett väldigt bra pris för vad den levererar. Många intimleksaker som fokuserar mycket på elegans brukar ha ett löjligt högt pris, men inte denna.

NACKDELAR

 • Risk att den går sönder
  Den finns nog ingen större risk att den går sönder under användning, men skulle den däremot rulla ner från sängen och landa olycklig på golvet finns det absolut en risk att den spricker.
 • Blir extremt hal tillsammans med glidmedel
  Skönast är den helt klart att användas med glidmedel, och eftersom den är i glas fungerar både silikon- och vattenbaserat. Däremot blir staven extremt hal med glidmedel och det är lätt att den glider ur handen, något som kan vara distraherande.