Fleshlight Pink Lady Original

Fleshlight Pink Lady Original är en föråldrad manlig onani som saknar variation och spänning. Den är tillverkad av samma material som andra Fleshlight-modeller, men dess stora storlek kan vara för stor för vissa användare. På det hela taget är den inte värd att köpa, eftersom det finns bättre Fleshlight-modeller tillgängliga.

Det ursprungliga priset var: 699 kr.Det nuvarande priset är: 695 kr.

Rea!

Visar realtidspriser från 4 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-07-13 18:09:04

Fleshlight Pink Lady Original är den manliga onanileksaken som startade allt. Fleshlight utvecklades 1995 av Steve Shubin och har blivit världens största företag för manliga sexleksaker, med över 60 olika Fleshlights. Fleshlight Pink Lady Original är dock den minst omtyckta av alla Fleshlight lösfittor. Sleeve-materialet är tillverkat av TPE (Thermoplastic Elastomer) och är mjukt och följsamt, men har ändå ett visst motstånd vid beröring.

Fleshlight Pink Lady Original är ganska stor, den är 6-10 cm bred och 25 cm lång, och kanalens innerdiameter är 20 mm (3/4″). Detta är på den större sidan och kan vara för stort för vissa användare. Lösfittan är helt slät och platt och erbjuder ganska lite variation och spänning. Vi tycker inte att Fleshlight Pink Lady Original är inte värd att köpa; välj istället en av de nyare och förbättrade versionerna.

Varför ska man inte köpa Fleshlight Pink Lady Original?

Fleshlight Pink Lady Original är enligt oss inte värd att köpa eftersom den erbjuder väldigt lite variation och spänning, som vi nämnt här ovan. Den är tillverkad av samma material som andra Fleshlight-modeller, men dess design är föråldrad och den saknar de olika texturer, stötar och kammar som gör andra Fleshlight-modeller mer stimulerande. Dessutom kan dess stora storlek vara för stor för vissa användare, vilket gör den obekväm att använda.

Fördelar

  • Värdig SuperSkin-material
  • Torkar snabbt

Nackdelar

  • En mycket tråkig sleeve
  • Känsla och intensitet är långt under andra Fleshlights