Fun Factory Cobra Libre II

Innan Cobra Libre kom var manliga sexleksaker mestadels lösvaginor. Men med denna unika penismassagemaskin kan killar luta sig tillbaka och slappna av och låta all njutning komma till dem. Genom att stimulera ollonets känsliga sträng kan män få en uppfattning om hur det är att använda en klitorisvibrator för en kvinna.

Den här leksaken ger inte bara unika orgasmiska känslor, utan den är också relativt liten och tyst, vilket gör den idealisk för diskreta onani-sessioner.

Det ursprungliga priset var: 1,195 kr.Det nuvarande priset är: 895 kr.

Rea!

Visar realtidspriser från 3 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-07-11 23:36:31

Denna pryl ger kraftfulla vibrationer som fokuserar på ollonet. Fun Factory Cobra Libre 2 är utrustad med två kraftfulla motorer och glider på toppen av en erigerad penis för att ge omgivande stimulans till de känsligaste delarna av skaftet. Med sin kompakta design passar vibratorn bekvämt i en hand för full frihet den andra handen. Det finns inget behov av att runka, flytta eller klämma; Cobra Libre 2 är utformad för att ge alla orgasmiska sensationer du behöver utan någon övrig rörelse från din sida.

Fun Factory Cobra Libre 2 tar med sig allt som användarna älskade med den första Cobra Libre och lägger till ännu mer njutning. Vid sidan av de kraftfullare motorerna är Cobra Libre 2 också utrustad med ett intuitivt knappgränssnitt som gör det enkelt att styra effektinställningarna. För den resande användaren är denna penisförnöjare i silikon utrustad med ett reselås som förhindrar att vibratorn slås på av misstag. Njut av enkel rengöring eftersom vibratorn är vattentät.

Tips: Även om Cobra Libre 2 är utformad för soloaktivitet kan den också vara en fantastisk parleksak! Vibrationerna kan kännas på den yttre silikonpanelen på vibratorn – vilket kan vara en fantastisk plats för en partner att gnugga på!).

 


Recension: Cobra Libre 2

De flesta manliga leksaker fokuserar på hela könsorganet för att få jobbet gjort, men hur är det med Cobra Libre II?

Bara spetsen, baby.

Den här leksaken ser ut som en bedårande liten dammsugare, och den är lika älskvärd som den är funktionell. Den här leksaken är inte avsedd för stimulering av hela penis, utan fokuserar istället mer eller mindre uteslutande på ollonet genom vibrerande motorer. Den är av tysk design och om min Volkswagen var någon indikation så vet de där tyskarna en sak eller två om kvalitetsteknik.

Design och specifikationer

Den huvudsakliga delen av glans som den arbetar för att stimulera är ”corona”, en term som är ganska främmande för mig. Glansens corona är kanten av glansen där penis är som mest rund och bred. Dessa vibrerande stimulerande pulser arbetar sig fram mot glansens undersida samt gör alla de rätta sakerna med frenulum, och ser till att inte försumma någon insatt del av glansens.

Det är den andra generationen av Cobra Libre-serien av manliga vibratorer, och som sådan har Fun Factory följt med tiden för att se till att den inte saknar de moderna funktioner som nu inte bara är önskvärda utan för vissa nödvändiga. dessa funktioner skulle vara att leksaken är uppladdningsbar, vattentät och tillverkad med 100% medicinsk kvalitet kroppssäker silikon i den infogbara delen och ABS plast på kontrolldelen.

Hur fungerar den?

Om du bara tittar på bilder på nätet av enheten skulle du tro att det är en ganska stor enhet. Jag blev förvånad när jag tog ut den ur lådan för att upptäcka att den är knappt sex tum lång totalt med den insättbara delen som är ungefär tre tum, även om det inte riktigt är möjligt att sätta in tre tum värde av penis. Själva öppningen är en och en halv tum bred, men jag skulle säga att detta är en funktion i stället för ett fel eftersom det ger en mycket skön upplevelse när penisen väl är införd.

Den marknadsförs som en ”guybrator” och även om jag tycker att den termen är corny, skulle jag säga att termen myntades eftersom de flesta människor skulle anta att en ”manlig vibrator” går upp i rumpan istället för på penis, så jag låter det glida.

Cobra Libre II är en manlig vibrator som är avsedd för att man ska föra in ollonet i och sedan ta hand om det av två växelmotorer och upp till 11 olika vibrationsmönster varav intensiteten är kontrollerbar.

Den ursprungliga Cobra Libre släpptes i en tid då det egentligen bara fanns två alternativ när det gäller manliga leksaker: strokers/thrusters eller prostatastimulatorer. En leksak dedikerad bara till ollonet registrerades helt enkelt inte som ett gångbart alternativ för människor som hellre vill göra en fullstor leksak. Den här leksaken förändrade det för alltid. Den påstås vara löst baserad på en gammal brittisk bil känd som AC Cobra, vilket skulle vara logiskt med namnet, men jag kommer aldrig att inte se en miniatyriserad dammsugare när jag stirrar på den.

Det som förbättrades i Cobra Libre II är att fingertouchkontrollerna byttes ut mot dedikerade knappar för att underlätta användningen och att motorerna justerades när det gäller var de applicerar tryck på ollonet. De uppgraderade variationen av vibrationsmönster och det påstås att den laddar snabbare än originalmodellen, även om jag bara har Libre 2 så jag kan inte verifiera det påståendet själv.

De finns i några färger också vilket alltid är trevligt, antar jag.

Cobra Libre II är helt vattentät vilket är bra eftersom den här leksaken till 100 % kräver användning av någon form av glidmedel, plus möjligheten att ta med den i duschen med mig gör alltid att det blir en intressant stund.

Min erfarenhet av att använda den

Jag hade lite fritid när jag först fick Cobra, så naturligtvis var det första jag gjorde efter unboxing att se till att den var fullt laddad och togs för en ordentlig snurr runt kvarteret. Yee-haw, eller hur?

Att föra in ollonet inuti leksaken utan smörjmedel är dåligt råd, även om den kan vara mjuk och tillmötesgående är det ganska trångt även för dem som inte är särskilt välutrustade. Tillägget av glidmedel för ren komfortens skull är nödvändigt och det hjälper till att fullt ut överföra alla vibrationer till kroppen. Eftersom det är en silikonbaserad leksak ska du inte använda något silikonbaserat glidmedel om du inte vill förvränga det redan fint formade insidan (det vill du inte, lita på mig).

Tunna vattenbaserade smörjmedel är ditt bästa tips för att få ut det mesta av en session.

Eftersom det fanns så många klagomål på kontrollerna på den ursprungliga Cobra Libre, gick Fun Factory typ över gränsen när de utformade knappkontrollerna för sin andra upplaga. Det finns tre knappar: FUN, plus och minus. FUN fungerar för att sätta på och stänga av leksaken eller låsa leksaken till en viss inställning eller stänga av helt.

Leksaken kommer låst och du måste hålla FUN-knappen intryckt i ungefär en sekund innan den låses upp. Därefter kan du slå på eller stänga av leksaken genom att trycka ytterligare en gång på FUN-knappen. Plus- och minusknapparna fungerar för att öka respektive minska leksakens intensitet.

Så efter att den har smörjts in och satts på finns det två alternativ: att använda den stående/sittande med leksaken införd från en sidovinkel eller liggande och föra leksaken ner på penis. Jag är personligen ett fan av att använda den stående eftersom jag gillar hur gravitationen påverkar leksaken mer i den positionen, det finns mer njutbara känslor på toppen och botten av penishuvudet i motsats till mer tryck som går på spetsen, men det är fortfarande värt att experimentera för att se hur du kan få leksaken att manipulera din banjo-string (vävnadsbiten på undersidan av glans) bäst, eftersom Libre’s motorer gör underverk på frenulum.

Leksaken startar på en medelhög vibrationsnivå så om du förinför och sätter på den kan det bli lite för mycket för snabbt, så var försiktig. Ibland gillar jag att förinföra på grund av hur finurlig ingången är, men med tillräckligt med vattenbaserat glidmedel och med start på den lägsta inställningen med en rasande stånd har jag inte alltför mycket problem att komma dit jag behöver. De låga intensitetsnivåerna är sensuella och omsorgsfulla medan de högre nivåerna är passionerade och våldsamma. Jag vill varna mina läsare för att den här leksaken är högljudd. Den tänjer på gränserna vid de lägre inställningarna och är helt märkbar vid de högre inställningarna, så den är inte vad jag skulle beskriva som diskret.

Jag kan inte säga den exakta skillnaden mellan var och en av de 11 olika vibrationslägena, men jag skulle säga att det finns 3-4 olika ”baslägen” med 3-4 olika ”modifieringar” vardera. De två vibrerande motorerna stimulerar hela min ollon på ett sätt som vanligtvis får mig att tvingas sätta mig ner när intensiteten väl är tillräckligt uppdriven. Den största nackdelen med det lilla insättbara området är att vid utlösning är detta förmodligen en av de mest stökiga leksakerna jag äger, vätskor tar formen av den behållare de är i och om det inte finns något utrymme kvar finns det ingen annanstans för den att ta vägen än runt mitt huvud och ut på sidorna, att dra tillbaka penisen en bit innan detta händer gör det mer hanterbart.

På det hela taget gillar jag verkligen den här typen av leksak och jag är intresserad av vad konkurrenterna kommer att hitta på för att försöka överträffa Libre II. Den är chockerande intensiv och mängden olika vibrationslägen gör den långt ifrån en one trick pony. Att känna hur kanterna på mitt penishuvud tas om hand medan den andra motorn retar min banjosträng är som att ha någon med tungförmåga på Gene Simmons nivå som går ner på mig.

Jag kan få flera sessioner från ett fulladdat batteri, jag har sällan haft leksaken som har gått sönder mitt i en runda och den levereras med en 8 tum lång USB-laddare. Den levereras inte med en väggadapter så du måste hoppas att du har en extra från en telefonladdare eller vara fast med den långsamma laddningen från en dator.

Några snabba intryck

Om du absolut behöver någon form av friktion eller möjligheten att runka/knulla i en leksak är detta inte valet för dig. En lätt skakning är möjlig, men inget mer. Den fungerar uttryckligen i ett stationärt läge och låter de två interna motorerna göra allt arbete, vilket den åstadkommer spektakulärt.

Laddning utan väggadapter är en lång process och jag rekommenderar det inte, så försök hitta en extra USB-strömkub som ligger och skräpar och koppla in den i väggen. Det finns en LED-display som visar hur långt enheten har kommit i laddningsförfarandet.

Sammanfattningsvis är Cobra Libre II högljudd, stolt och redo att få dig att känna saker bortom dina vildaste drömmar.

 


FÖRDELAR

  • Annorlunda
  • Hög kvalitet
  • Prisvärd

NACKDELAR

  • Går ej att stöta i den