Lovense Hush Butt Plug

Påbörja förspelet redan utanför sängen och låt din partner kontrollera denna appstyrda analplugg från Lovense med sin mobiltelefon. En vibrerande analplugg kan leda härliga och intensiva analorgasmer, och känslan att låta någon annan ha kontroll över vibrationerna är för många mycket eggande.

Det ursprungliga priset var: 1,395 kr.Det nuvarande priset är: 1,228 kr.

Rea!

Visar realtidspriser från 3 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-06-22 09:16:13

Påbörja förspelet redan utanför sängen och låt din partner kontrollera denna appstyrda analplugg från Lovense med sin mobiltelefon. En vibrerande analplugg kan leda härliga och intensiva analorgasmer, och känslan att låta någon annan ha kontroll över vibrationerna är för många mycket eggande.

Lovense Hush styrs via mobiltelefonen med appen Lovense Remote, och kan kopplas upp både via Bluetooth och Wifi. Det gör att analpluggen går att styra även om du och din partner befinner er på två helt skilda platser, perfekt för en härlig stund tillsammans trots att ni befinner er på avstånd.

Förprogrammerade vibrationer och erotiska klipp

Förutom att din partner kan styra vibrationerna via appen kan ni även skapa förprogrammerade vibrationsmönster, alternativt ladda ner andra vibrationsmönster. Vibrationerna kan även bli ljudstyrda, och kan styras av din partners röst eller er favoritmusik.

Lovense Hush är kompatibel med Lovense egna mediaspelare, där du kan spela upp 2D- eller Virtual Reality-klipp som finns i ditt lokalområde. Tillsammans med förprogrammerade vibrationsprogram kan du sedan njuta av dina bästa erotiska videoklipp på ett helt nytt sätt.

Tillverkad i silkeslen silikon

Analpluggen är tillverkad i härlig silikon som ger den en mjuk och silkeslen känsla. Dessutom är silikon mycket enkelt att hålla ren, och kan tvättas med mild tvål och vatten. Produkten är uppladdningsbar och USB-laddare medföljer.

Motorn är mycket tystlåten, vilket gör att Lovense Hush passar utmärkt för diskreta leka på stan, som gör att ni redan är uppvärmda och klara när ni kommer hem och är redo för sängen.

Appen är kompatibel både med iOS och Android.

Recension: Lovense Hush

Du som gillar intensiva analleksaker kommer verkligen kunna se njutningen i denna appstyrda analplugg från Lovense. Med Hush har Lovense verkligen tagit tillvara på det bästa av dagens moderna teknik för att kunna skapa en produkt som ger en intensiv och mycket lekfull upplevelse.

Hur bra är Lovense Hush?

Om du gillar analpluggar så skulle vi säga att den här faktiskt är väldigt bra. Vi skulle säga att det här är en analleksak som täcker de flesta önskemål man brukar ha från just en analplugg, och vi tror inte att du kommer att bli besviken.

Du kan självklart använda den som en helt vanlig analplugg om du vill, utan vibration och som förberedelse på analsex exempelvis. Men vi ser inte riktigt varför kan skulle vilja det, när man kan få ut så mycket mer av den. Vibrationer i analen kan leda till extremt intensiva känslor och ännu intensivare blir det när du låter någon annan ha koll på vibrationerna genom att styra dem via sin mobiltelefon.

Vi gillar också att Lovense går att styra på distans, och inte enbart via Bluetooth. Vi ser genast många spännande scenarier framför oss med hur vi skulle kunna leka med den här funktionen. När företag använder modern teknik för att utveckla sina sexleksaker blir vi lite extra glada.

Öka upplevelsen med Virtual Reality

Vill du njuta av Lovense Hush på egen hand kommer det att gå alldeles utmärkt. Vi rekommenderar dig att testar produkten tillsammans med Lovense egna mediaspelare. Där kan du titta på både 2D- och Virtual Reality klipp, självklart erotiska videoklipp som du sedan förstärker med att ladda ner ett förprogrammerat (eller skapa ett eget) vibrationsprogram till analpluggen.

På så vis kan du få överraskningsmomenten med vibrationerna utan att du behöver ha en partner som styr analpluggen. Vi gillar sexleksaker som fungerar lika bra på egen hand som tillsammans med en partner, och det gör definitivt Lovense Hush.

Bra instegsprodukt

Vi har pratat en del om hur intensiv Lovense Hush kan vara, men trots det tycker vi att det är en bra instegsprodukt för anala lekar, eftersom den faktiskt inte är så stor. Du behöver självklart inte använda alla vibrationsfunktioner direkt, utan kan använda den endast som en analplugg till att börja med.

När du sedan är redo för mer intensiva anala lekar, så har du redan en produkt i byrålådan kan du kan använda. På så vis slipper du köpa massvis med olika analpluggar bara för att du tröttnar på de första.

Vi gillar att den är uppladdningsbar och att vi slipper tänka på att ha batterier hemma. Och motorn är verkligen så tystlåten som den utger sig för att vara! Extra plus när man är sugen på spännande lekar på stan.

FÖRDELAR

  • Går att styra på distans tack vare Wifi-uppkoppling
  • Enkel att rengöra då den är i silikon och är vattentät
  • Lagom storlek även för nybörjare
  • Mycket tystgående

NACKDELAR

  • Ganska liten och kan kännas för tunn om du är van vid anala lekar
  • Appen fungerar inte med Huawei-telefoner
  • Mediaspelaren fungerar endast med Windows