Passion of Sweden

Passion of Sweden är en av de största och mest populära webbshoparna för sexleksaker i Sverige. De är bland annat kända för att ha ett mycket stort utbud men även för att ha bra priser. Du hittar det mesta du kan tänka dig inom sexleksaker, men också ett gediget utbud av underkläder samt en egen kategori för roliga spel och ätbara saker med sex som tema, så som en klubba formad som en bröstvårta.

Produktkategorier hos Passion of Sweden

Passion of Sweden har ett mycket stort utbud och för att du ska kunna hitta bättre i webbshoppen finns allting uppdelat i tydliga kategorier. Sexleksaker för kvinnor är inte samlade i en och samma kategori med flera underkategorier, det är däremot sexleksaker för män.

Sexleksaker som främst används av kvinnor hittar du i helt egna kategorier, så som dildos, vibratorer, baksaker (alltså anala leksaker) och knipkulor. Varje kategori har flera underkategorier vilket gör att det blir mycket enkelt att hitta det du söker efter.

Männens leksaker finns som sagt i en kategori, men är där uppdelad i underkategorier så som lösvaginor, penispumpar och sexdockor. Trots att alla se leksaker för honom finns under en och samma kategori finns det ett stort utbud även för män.

Förutom dessa kategorier finns det även en egen kategori för BDSM, något som vi har märkt blivit allt vanligare i de flesta e-butiker för sexleksaker. Du hittar också kondomer, hemtester och lite annat smått och gått som passar in i butikens tema.

Är du ute efter ett visst varumärke finns det även en rubrik där alla varumärken är listade och du kan snabbt och enkelt klicka in dig på ett visst varumärke och se hela deras utbud som finns hos Passion of Sweden.

Vi tycker det är enkelt att hitta det vi söker och tycker att Passion of Sweden har gjort ett riktigt bra jobb med att strukturera upp sin webbshop.

Topplista, nyheter, bäst i test och REA

Om du inte riktigt vet vad du är ute efter kan du titta på deras topplistor, under nyheter eller på deras bäst i test-kategori. Vi gillar att de har flera topplistor för flera kategorier och att inte allting är samlat på en och samma topplista. Du hittar flera olika topplistor där de har listat de sex produkterna som de tycker är bäst inom just den kategorin.

I deras kategori bäst i test har de listat alla produkter som har blivit utsedda till bäst i test av olika aktörer, det kan vara veckomagasin eller kvällstidningar. En rolig kategori som vi inte brukar se hos andra webbshopar, vanligtvis är det butiken själv som utser sina bäst i test-produkter.

Vill du ha det allra senaste som kommit ut på marknaden ska du ta in titt bland deras nyheter. Vill du istället hitta sexleksaker till bra pris rekommenderar vi att titta i deras REA. Passion of Sweden har oftast bra priser, men det har en riktigt bra REA och du hittar ofta även mycket populära produkter till nedsatt pris där.

Snabba leveranser och frakt till fast pris

Precis som alla andra e-butiker med sexleksaker skickas deras leveranser mycket diskret, och en annan avsändare än Passion of Sweden kommer att stå på paketet.

Vanligtvis är leveranstiden ett dygn från att din beställning har expedierats. Alla beställningar som görs vardagar innan klockan 14 expedieras samma dag. Det gillar vi, eftersom det betyder att med lite tur kan vi ha vårt paket dagen efter beställning.

Frakten kostar alltid 49 kronor, oavsett hur mycket du beställer för. Det är aldrig kul att behöva betala frakt, och vi hade gärna sett att det åtminstone var fri frakt om man beställde över en viss summa.

Kundtjänst och betalningar

Det finns en FAQ-sektion på deras sida där det finns svar på många vanliga frågor, sånt uppskattar vi alltid. Skulle du inte hitta svar på din fråga eller få problem kan du kontakta kundtjänst på mejladress info@passionofsweden.se.

Betalningar kan göras vi postförskott, faktura, kort eller internetbank.

Vad tycker kunderna?

På Trustpilot har Passion of Sweden 4,6 av 5 i betyg, något som tyder på mycket nöjda kunder. Många omdömen snabba leveranser och god service. De negativa omdömena rör mest enskilda produkter kunder inte varit nöjda med och inte om Passion of Sweden i sig.