Satisfyer Double Joy

Med den här parvibratorn från välkända tillverkaren Satisfyer kan både du och din partner få det extra skönt i sängen tillsammans.

En perfekt leksak när ni vill krydda till sexlivet lite extra. Dessutom kan ni styra den via en kostnadsfri app som enkelt laddas ner till en smartphone.

Med den här parvibratorn från välkända tillverkaren Satisfyer kan både du och din partner få det extra skönt i sängen tillsammans. En perfekt leksak när ni vill krydda till sexlivet lite extra. Dessutom kan ni styra den via en kostnadsfri app som enkelt laddas ner till en smartphone.

Det ursprungliga priset var: 599 kr.Det nuvarande priset är: 299 kr.

Rea!

Ger njutning åt båda partnerna

Parvibratorn är U-formad och den smala delen placeras inne i kvinnans vagina och ger vibrationer inifrån, när mannen för in sin penis trycker den till vibratorn så att den kommer åt och stimulerar kvinnans g-punkt.

Den bredare delen av vibratorn placeras utanför och kommer att ligga och vibrera på klitoris under samlaget. Den ger alltså de perfekta förutsättningarna för en riktigt intensiv orgasm.

Samtidigt kommer även mannen kunna ta del av vibrationerna när han för in sin erigerade penis i kvinnan, och vibratorn gör också att det blir en trängre känsla för mannen.

Ta lekfullheten till en ny nivå med den innovativa appen

Lekfullhet är en viktig komponent för ett lyckligt sexliv och appen som ni använder för att styra Double Joy parvibrator med har många roliga funktioner. Ni kan bland annat designa ert eget mönster av vibrationer, som ni till och med kan dela med er av till andra användare.

Appen kan också låta vibrationerna styras av musik, så ni kan sätta på er allra bästa Spotifylista för sex och låta vibrationerna gå i takt till musiken.

Skulle du och din partner känna er extra äventyrliga finns det till och med en videochatt i appen.

Elegans och funktionalitet med Satisfyer

Double Joy parvibrator är en produkt från Satisfyer som är en mycket känd tillverkare av sexleksaker. Alla deras produkter, och denna parvibrator är inget undantag har stort fokus både på elegans och funktionalitet.

Parvibratorn är tillverkad i hudvänlig silikon som har en sammetslen yta och är behaglig både för mannen och kvinnan. Vibratorn kommer i en snygg lila färg och har en mycket böljande design där ni inte behöver oroa er för vassa hörn eller liknande.

Produkten är ergonomiskt utformad och är tillräckligt styv för att hålla sig kvar på plats ordentligt men ändå tillräckligt följsam för att lägga sig skönt runt varje kvinnas vagina.

Vill ni lägga ifrån er era smartphones och inte använda appen finns det en plus- och en minusknapp som ni styr intensiteten ifrån.

Enkel rengöring och lätt att ladda

Hela produkten är tillverkad i silikon som är mycket enkelt att rengöra. Silikon rengörs enklast med parfymfri tvål och ljummet vatten, om du vill kan du även använda en anpassad rengöringsprodukt, men det är absolut inte nödvändigt.

Vibratorn är 100 % vattentät, vilket innebär att den går att använda i duschen eller badet, men det innebär också att rengöringen blir enkel eftersom du enkelt kan skölja av den under ljummet rinnande vatten.

Produkten är uppladdningsbar, vilket gör den till ett bra miljöval, och laddare medföljer.

Tekniska specifikationer:

 • Tillverkad i hudvänligt silikon
 • 100 % vattentät
 • Justerbara intensitetsnivåer
 • Uppladdningsbar
 • Kopplas till en app via Bluetooth

 

Recension: Satisfyer Double Joy

Att använda sig av sexleksaker kan bli en extra krydda och göra sexlivet roligare.

Double Joy parvibrator gör det dessutom skönare både för mannen och kvinnan genom sina vibrationer. Turas om att styra intensiteten på vibrationerna via appen som finns att ladda ner. Leksaken är enkel men ger helt klart mervärde till sexet.

Hur bra är denna Parvibrator? Det vi först och främst gillar med den här parvibratorn är att den är väldigt flexibel.

Om ni vill kan ni använda den som en mycket enkel och prestigelös sexleksak, som ni enkelt tar fram och helt enkelt bara börjar att använda när det är dags för lite lek i sängen.

Det kan vara skönt att ha en sexleksak som man inte behöver läsa instruktionsboken för innan man börjar att använda den.

Om ni däremot gillar lite mer funktioner och går i gång på att företag har valt att nyttja innovativ teknologi för att utveckla sina leksaker kommer vi troligtvis verkligen bli nöjda.

Med appen som tillhör vibratorn kan man designa egna vibrationsmönster, skapa spellistor som styr vibrationerna och det finns till och med en videochatt-funktion. Vi tycker att appen är enkel att använda och blir ett kul tillägg till den annars relativt enkla vibratorn.

Enkelheten är dock inget negativt, utan vi tycker att den levererar det vi förväntar oss av den. Double Joy parvibrator har en perfekt utformning och kommer precis åt de områdena den utlovar. Den inre delen är utformad för att komma åt g-punkten och den andra delen av vibratorn ligger skönt och vibrerar på klitoris.

Vi gillar känslan av att inte behöva krångla med en handhållen vibrator på klitoris vid penetrering, utan kan istället fullt ut istället njuta av vibrationerna och penetreringen.

Vi upplever att vibrationerna gör mest nytta för tjejen, eftersom vibrationerna känns mest i ändarna av vibratorn.

Vibrationerna är dock kraftiga och det känns att det är rejäla motorer som driver dem. Däremot upplever vi att den gör det tightare och penetreringen ändå blir skönare för båda partnerna.

Dessutom är den riktigt snygg och har en skön och len yta. Färgen är kanske något feminin och det känns absolut som att den mest riktar sig till kvinnor, trots att det är en parvibrator.

Priset på produkten är relativt lågt och vi tycker att det är en bra leksak för par som kanske inte tidigare har använt sig av sexleksaker. Den är enkel att använda, och det är skönt att inte behöva lägga ner allt för mycket pengar när man bara vill testa på något.

Underhåll och rengöring

När vi recenserar sexleksaker tittar vi också alltid på saker som hur enkla de är att rengöra och underhålla, eftersom det är viktigt att produkterna faktiskt går att använda under en längre period och hålls hygieniska.

Double Joy parvibrator är mycket enkel att rengöra och där har vi faktiskt ingenting att anmärka på.

Efter användning är det bara att skölja av den under rinnande vatten eftersom den är vattentät. Då den är tillverkar i silikon behöver du bara tvätta av den med mild, parfymfri tvål. Låt den sedan torka innan du lägger undan den så att den inte får en unken lukt.

Produkten är uppladdningsbar och laddas med den medföljande USB-kabeln som fäster på vibratorn med hjälp av ett magnetiskt fäste.

Har du fler produkter från Satisfyer fungerar ofta samma laddare.

Sammanfattning

Double Joy parvibrator från Satisfyer är en produkt vi rekommenderar kanske främst till nybörjare, eller till andra som vill ha en enkel parleksak och som tycker det är roligt med appkontroll.

Trots det låga priset känns det som att det är en riktigt bra och kvalitativ vibrator, och det är precis det vi är vana vid att Satisfyer levererar.

Den känns stabil, silikonet är mycket lent och skönt och motorerna som driver vibrationerna känns riktigt kraftfulla.

Produkten är väl utformad, och den kommer åt precis rätt ställen, både utanpå och inuti, och vi tycker definitivt att den levererar det den ska.

Tillsammans med penetreringen klämmer den åt och vibrerar både på g-punkten och på klitoris, något som ger bra förutsättningar för orgasm.

Det är ingen sexleksak som direkt ger oss en riktigt wow-känsla och som är ett måste i vartenda nattduksbord i Sverige, men den håller vad den lovar och den blir ett roligt tillägg till sexlivet.

Det roligaste med den är troligtvis att man kan styra den genom musik via appen, och kanske passar den här parvibratorn allra bäst för den prylgalne.

FÖRDELAR

 • Enkel att använda
  Vi tycker den är enkel att komma igång och använda, både med och utan appen. Det krävs inga speciella förberedelser utan det går snabbt och enkelt att ta fram den när det börjar bli dags att använda den.
 • Vibrationerna kan styras av musik
  En riktigt rolig funktion som finns i appen är att ni kan låta vibrationerna styras av musik. Sätt på er bästa Spotifylista för sex och låt sedan musiken göra jobbet helt enkelt.
 • Stilrent utseende
  Parvibratorn har även ett enkelt och stilrent utseende och vi gillar att den både känns och ser väldigt len ut.
 • Prisvärd
  Satisfyer är kända på marknaden för att göra prisvärde sexleksaker, och det gäller även denna.

 

NACKDELAR

 • Vibrationerna känns inte på penisen
  Vi hade gärna önskat att vibrationerna kändes lite mer över hela leksaken och inte endast i ändorna av vibratorn, eftersom det hade gjort vibrationerna mer njutningsfulla även för mannen vid penetreringen.
 • Feminin färg
  Den lila färgen känns väldigt feminin och det hade gärna fått finnas lite fler val på färger så att det känns som att den faktiskt vänder sig till båda i paret.