Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator

Den här lösvaginan levererar hetare orgasmer än vad andra lösvaginor gör, den här nämligen en värmefunktion som gör onanistunden både skönare, intensivare och mer verklighetstrogen. Just den varma känslan är det många män vittnar om att de saknar när de använder en lösvagina, men med Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator är det inte längre ett problem.

Det ursprungliga priset var: 799 kr.Det nuvarande priset är: 389 kr.

Rea!

Njut av både vibrationer och värme med Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator

Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator är lösvaginan som levererar extra allt, inte nog med att den på ett skönt sätt omsluter och smeker din erigerade penis, den kommer även ge dig njutningar både via vibrationer och med sin värmefunktion.

Lösvaginan har sju olika vibrationsprogram, och har du tidigare inte testat att stimulera penis med vibrationer kommer du att bli positivt överraskad. Vibrationer är absolut inte enbart till för den kvinnliga njutningen utan även din penis är känslig för denna typ av stimulans, och kan leda till en orgasm som känns helt annorlunda än vad du är van vid.

Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator kan värmas upp till 40°C vilket kommer att göra den ännu mer lik en riktig vagina, eftersom det brukar vara runt den temperaturen den har.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Satisfyer (@satisfyercom)

Ergonomisk och smidig

Onanileksaker är ergonomiskt utformad och enkel att hantera. Den är något mindre än många andra onaniprodukter för män och kommer endast att kunna ta emot sex centimeter av din penis, eftersom det är leksakens djup. Men för de allra flesta är det absolut tillräckligt och den mesta av njutningen brukar ändå fås av stimulans runt ollonet.

Öppningen har en diameter på 4,5 cm och kommer att omsluta din penis på ett mycket behagligt sätt.

Produkter är uppladdningsbar och laddas med en medföljande USB-laddare. Den är också helt vattentät, vilket gör att du kan använda den i duschen samt att det underlättar vid rengöring.


Recension: Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator

En lösvagina som levererar mycket mer än endast en avrunkning av din penis. Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator stimulerar din erigerade penis både genom vibrationer och värme. Den kan nämligen värmas upp till 40°C, något som verkligen gör den mer verklighetstrogen och känslan av att ha sin penis i en riktig vagina blir mer riktig.

Hur bra är Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator?

Självklart kommer ingen sexleksak i världen kunna ersätta en riktigt vagina, men vi tycker ändå att man nu har börjat närma sig gränsen för hur nära det faktiskt går att komma den äkta varan. Värmefunktionen på den här lösvaginan tar verkligen njutningen till en helt ny nivå, och den levererar så mycket mer än endast en känsla av att föra in och ut penisen i ett trångt utrymme. Satisfyer Men Heat Vibration Masturbator levererar även något som en äkta vagina inte kan leverera, nämligen vibrationer.

Vi gillar sexleksaker för män som stimulerar med en vibrator eftersom det är en riktigt härlig stimulans, som många män tyvärr ännu har gått miste om. Något som vi inte visste från början men som blev en positiv överraskning var att beroende på hur du vänder på lösvaginan, kommer vibratorn att stimulera på olika ställen på din penis. Lösvaginan känns trång och härlig, och man får absolut den omslutande känslan man letar efter.

Däremot är den endast sex centimeter djup och kan därför inte ta emot hela penis. Det är egentligen inget jättestort problem enligt oss, utan den kommer åt den delen av penisen som än mest känslig för stimulans i alla fall. Men vi anar att det här skulle kunna vara ett problem för någon som har en penis som är längre än medel.

Smidig och enkel att använda

Att den är mindre än många andra lösvaginor gör också att den är enkel att handskas med. Den ligger bra i handen och den tar inte allt för mycket plats. Det är enkelt att variera mellan de sju olika vibrationsprogrammen genom knapparna som finns på framsidan. Där ställer du även in temperaturen. Produkten är helt vattentät, något som får ett stort plus av oss. Vi älskar sexleksaker som går att använda i duschen eller badet, men vi gillar också vattentäta produkter eftersom de är enkla att rengöra. Och när det kommer till sexleksaker är hygien en viktig faktor i våra recensioner.

 


FÖRDELAR

  • Uppvärmningsfunktionen gör den mer verklighetstrogen
  • Skönt med vibrationer mot penis
  • Mycket prisvärd

NACKDELAR

  • Har ett djup på endast 6 cm