Satisfyer Pro Deluxe NEXT GENERATION

Satisfyer Pro Deluxe Next Generation är en lufttrycksvibrator som är både tystare och elegantare än Satisfyers andra lufttrycksvibratorer. Den är typen av vibrator ger din klitoris helt beröringsfri stimulans, och de flesta kvinnor som gått över till en lufttrycksvibrator skulle aldrig kunna tänka sig att gå tillbaka till en vanlig vibrator.

Se Satisfyer Pro 2 next generation för en annan storsäljare från Satisfyer.

Det ursprungliga priset var: 729 kr.Det nuvarande priset är: 279 kr.

Rea!

Satisfyer Pro Deluxe Next Generation är en lufttrycksvibrator som är både tystare och elegantare än Satisfyers andra lufttrycksvibratorer. Den är typen av vibrator ger din klitoris helt beröringsfri stimulans, och de flesta kvinnor som gått över till en lufttrycksvibrator skulle aldrig kunna tänka sig att gå tillbaka till en vanlig vibrator.

Få snabbare och intensivare orgasmer med Satisfyer Pro Deluxe

För många kvinnor är första gången med en lufttrycksvibrator näst intill en magisk upplevelse, och de allra flesta blir förvånade över hur snabbt det går att få orgasm.

Precis som med andra lufttrycksvibratorer har Satisfyer Pro Deluxe ett ovalt munstycke tillverkat i hudvänligt silikon som du placerar över klitoris. När du sedan startar vibratorn kommer ett vacuum bildas runt din klitoris, samtidigt som lufttrycksvågor skickar ut och stimulerar klitoris utan att någon del av vibratorn behöver vidröra självaste klitoris.

Satisfyer Pro Deluxe har ett mycket elegant och ergonomiskt handtag, som gör att den ligger väldigt bra i handen och är enkel att använda. När du väl har placerat den över klitoris behöver du inte röra på den, håll den bara still och låt lufttrycksvågorna göra jobbet.

Bli inte förvånad om du får orgasm nästan på en gång. Men eftersom den inte vidrör klitoris som blir mycket känslig efter en kvinnlig orgasm, har många kvinnor vittnat om att de kan fortsätta stimulera sig själva med denna, utan att det blir för intensivt. Något som kan leda till multipla orgasmer.

Njut av vibratorn i ett varmt bad

Satisfyer är kända på marknaden för att göra prisvärda sexleksaker som håller riktigt hög kvalitet, och som är väldigt genomtänkta. Pro Deluxe är förstås inget undantag, och tack vare att produkten är 100 % vattentät kan du med fördel få en extra njutningsfull stund med dig själv i badkaret.

Eftersom ett vacuum bildas runt klitoris kommer inte lufttrycksvågorna att påverkas av vattnet, och den fungerar alldeles utmärkt under vatten.

Munstycke tillverkad i hudvänligt och hygieniskt silikon

Satisfyer tänker alltid mycket på att det ska vara enkelt att rengöra deras produkter, samt att de ska vara snälla mot den känsliga huden på ställen där den kommer att användas. På Deluxe Pro är det endast munstycket som har kontakt med underlivet, och det är tillverkad i mjukt, följsamt och hudvänligt silikon.

Munstycket är dessutom mycket enkelt att hålla rent och du sköljer enkelt av produkten under rinnande vatten eftersom den är 100 % vattentät. Silikon rengörs enklast med mild tvål och ljummet vatten.

Diskret användning och elegant utseende

Satisfyer Pro Deluxe Next Generation är mycket tystgående vilket gör att du kan använda den på ett diskret sätt.

Satisfyer satsar alltid på att tillverka eleganta produkter och detta är inget undantag, med sin ovala och enkla form med en lyxig rosa nyans ser den både snygg och diskret ut. Du bär enkelt med dig den i necessären utan att det är allt för uppenbart vad det är du har med dig.

Tekniska specifikationer:

 • Hudnära delar tillverkade i silikon
 • 100 % vattentät
 • Uppladdningsbar
 • Ger beröringsfri stimulans av klitoris med hjälp av lufttryck
 • Väger endast 190 gram

 


Recension: Satisfyer Pro Deluxe NEXT GENERATION

Det här är deluxe varianten är Satisfyers lufttrycksvibratorer. Den ligger i en något högre prisklass än Satisfyer Pro men är fortfarande mycket prisvärd och har ett mycket elegantare utseende. Passar bra för dig som har höga krav både på funktionalitet och utseende, men ändå vill ha en prisvärd produkt.

Hur bra är Satisfyer Pro Deluxe Next Generation?

Vi har tidigare testat Satisfyer Pro 2 Next Generation, som länge har varit Satisfyers storsäljare, och varit mycket nöjda med den, därför var vi väldigt exalterade inför att testa på denna deluxe variant.Den största (eller egentligen enda) skillnaden på den här deluxe varianten är designen och utformningen på produktens handtag. Den ser lite lyxigare ut och ger helt klart en mer elegant känsla. Den har samma sensuella rosa färg, men själva utformningen tilltalar oss väldigt mycket. Den här är också mycket mindre, och är enkel att ta med sig.Deluxevibratorn har inte direkt ett handtag utan är istället något äggformad, men ligger ändå väldigt bra i handen och är enkel att få ett bra grepp om.

Precis som alla andra lufttrycksvibratorer ska munstycket placerar runt klitoris, för att bilda ett vacuum och sedan stimulera genom lufttrycksvågor, en slags beröringsfri stimulans. Har du aldrig tidigare testat en lufttrycksvibrator kommer du vara med om en revolutionerande upplevelse, och orgasmgaranti kan nästan utlovas.

Satisfyern har ett ovalt munstycke och det gäller att hitta rätt position för att den ska omsluta klitoris på rätt sätt, vilket kan vara lite bökigt första gången. Men vi tycker att man lär sig hitta rätt position rätt fort, så det är inget som stör oss speciellt mycket. En lufttrycksvibrator behöver man inte röra på som med en vanlig klitorisvibrator, utan ska hållas helt still när man hittat rätt position.

Deluxevibratorn har elva stycken intensitetsprogram, och det är enkelt att växla mellan dem genom att trycka på plus- och minusknapparna som finns på vibratorn. Den börjar väldigt milt på de lägsta nivåerna och blir riktigt intensiv på de högre nivåerna. Vi tycker att det är riktigt bra variation på intensiteten, och är övertygade att alla kan hitta en nivå som passar dem.

Rengöring av produkten

För oss är det viktigt att en sexleksak är enkel att rengöra och hålla hygienisk för att den ska få högt betyg. Satisfyer Pro Deluxe är mycket enkel att hålla hygienisk och det tar oss knappt 30 sekunder att rengöra den.Eftersom den är 100 % vattentät behöver vi inte vara försiktiga med att blöta ner den och kan enkelt rengöra den under rinnande vatten. Munstycket är tillverkad i silikon och du behöver endast mild tvål och ljummet vatten för att rengöra den.

Produkten kräver inte speciellt mycket rengöring, eftersom den knappt vidrör din kropp. Det är egentligen bara munstycket, och det sköljer du enkelt av.

Laddning

Du laddar din Satisfyer med den medföljande USB-laddaren. Du får endast med kabeln och behöver själv ha adaptern som du stoppar in i vägguttaget, men de har de flesta ändå redan hemma eftersom de är samma som används vid laddning av exempelvis mobiltelefon.Det är den magnetiska laddaren som gör att produkten blir helt vattentät, eftersom det inte finns något hål du stoppar in laddaren i, vilket såklart är en fördel. Men det innebär också att kopplingen mellan laddaren och vibratorn blir väldigt känslig, och det krävs att den ligger väldigt still medan den laddas. Du bör exempelvis inte lägga ner vibratorn i en byrålåda och låda sladden sticka ut eftersom du inte har koll på om den då tappar kopplingen.

Summering

Satisfyer Pro Deluxe Next Generation är definitivt en lufttrycksvibrator som håller måttet, och är en bra produkt för dig som vill testa på en lufttrycksvibrator eller sedan tidigare har Satisfyer Pro 2 Next Generation men nu vill ha en mer elegant produkt, som också är lite mindre och enklare att ta med.Produkten ger i princip orgasmgaranti, och den är mycket enkel att använda. Däremot upplever vi ingen skillnad i funktionen på den här deluxe-varianten och Satisfyer andra lufttrycksvibrator och känner oss därför lite osäkra på om det något högre priset verkligen är värt det.

Det är såklart en personlig referens och värderar man design väldigt högt, kan det något högre priset absolut vara värt det. Det är fortfarande en mycket prisvärd lufttrycksvibrator jämfört med många andra på marknaden.

Den är enkel att hålla ren, tack vare att den är vattentät och att munstycket är tillverkat i silikon som enkelt rengörs endast med tvål och vatten.

Vi gillar alltid när sexleksaker är vattentäta och går att använda i duschen eller badkaret, och en Satisfyer Deluxe Vibrator passar alldeles utmärkt att njuta av samtidigt som du tar dig ett varmt och avkopplande bad.

Generellt tycker vi att det här är en riktigt bra produkt.

 

FÖRDELAR

 • Liten och smidig
  Den känns väldigt ”petite” och är enkel att ta med sig på ett diskret sätt. Den är ändå inte så pass liten att den blir svår att få ett bra grepp om, utan är väldigt smidig att hålla i.
 • 100 % vattentät
  Vibratorn är vattentät och kan med fördel användas i exempelvis badkaret. Det underlättar också vid rengörandet eftersom den enkelt går att rengöra under rinnande vatten.
 • Lagom intensiv
  Det elva olika intensitetprogrammen är väldigt varierande, och går från mycket mild till väldigt kraftig. Men eftersom klitoris aldrig berörs blir det inte för intensivt även med den kraftigaste nivån.
 • Tystgående
  Den är mycket tystgående och kan användas på ett väldigt diskret sätt.

NACKDELAR

 • Något plastig
  Precis som Satisfyer Pro 2 känns även den här deluxe-varianten något plastig. Vi hade förväntat oss att deluxe-varianten skulle kännas lite lyxigare i valet av material.
 • Magnetladdaren ramlar lätt av
  För att inte riskera att laddaren tappar kontakten med vibratorn krävs det att den ligger helt still, eftersom magneten inte är speciellt stark. Man vill inte lägga undan den i en byrålåda exempelvis medan den laddar.