Vibrera.se

Vibrera.se är en webbshop där du hittar allt inom sexleksaker, men också ett stort utbud av sexiga underkläder och lingerie. Namnet till trots hittar du mycket mer än enbart vibratorer. Namnet kommer faktiskt ifrån grundarnas tro om att livet är en berg- och dalbana och under de stunder i livet vi känner oss allra mest levande vibrerar hela livet.

Kategorier hos Vibrera

Du hittar det mesta när det kommer till sexleksaker hos Vibrera och webbshoppen är bra kategoriserad och det är enkelt att hitta i deras utbud. Först och främst väljer du om du vill ha leksaker för henne, honom eller båda och under varje huvudkategori finns det underkategorier, så som lufttrycksvibrator, penispump, dildos och liknande.

Förutom dessa kategorier hittar du också egna kategorier för glidmedel, BDSM, underkläder och lingerie samt förspel och övrigt.

Skulle du sakna någon produkt eller ett varumärke i deras sortiment, uppmanar de dig i sin FAQ att höra av dig till deras kundtjänst för att undersöka möjligheterna att ta in just den produkten. De stävar alltid efter att lyssna på sina kunder.

Webbshoppar som har sina produkter tydligt kategoriserade har alltid ett plus redan från start, och här har Vibrera verkligen lyckats.

Bli inspirerad av topplistan och REA

Är det första gången du besöker Vibrera eller om du inte riktigt vet vad för sexleksak du är ute efter, rekommenderar vi dig att ta en titt på deras topplista för att bli inspirerad. Där hittar du produkter som är allra hetast just nu, får alla deras kategorier.

Förutom deras topplista har de också något som de kallar VIBREA, som är en egen kategori med alla deras rea-produkter just nu. Där kan du göra riktigt bra fynd och det är alltid värt att ta en titta där.

Förutom just de två sidorna hittar du också en hel del inspiration på första sidan där Vibrera väljer att fronta en del varumärken som har nedsatt pris för tillfället och liknande.

Kul med sexiga underkläder

Något som ger Vibrera ett stort plus är deras utbud av sexiga underkläder och lingerie. Sexiga underkläder hör absolut ihop med sexleksaker och samlivet och det är skönt att kunna köpa allting på ett och samma ställe och få de i samma leverans.

Du hittar absolut inte lika många produkter som du gör i en webbshop för just underkläder, men utbudet är helt okej och det finns även produkter för utklädnad och rollspel i kategorin.

Alltid diskret och snabb leverans

I princip alla e-butiker för sexleksaker erbjuder diskret leverans och det gör även Vibrera förstås. Det kommer inte att stå Vibrera.se på paketet och alla paket skickas i miljövänliga omslag.

Handlar du över 699 kronor får du alltid fri frakt, annars tillkommer 49 kronor i fraktavgift. Vibrera erbjuder mycket snabba leveranser och paket skickas vanligtvis inom 1–2 dagar. Leveranser sker via PostNord eller Budbee. Du kan även få hemleverans via Budbee, något som alltid kostar 49 kronor.

Etiska riktlinjer och miljöpolicy

Vibrera.se är noga med att poängtera att de inte säljer porr och att de tar ett aktivt avstånd från porrindustrin, som de anser vara en mycket kränkande bransch. De beskriver själv att de är mycket viktigt för dem att alla känna sig välkomna till deras webbshop, oavsett kön, sexuell läggning eller liknande.

De tar också ett stort miljöansvar och försöker hela tiden se till att det blir minsta möjliga miljöpåverkan i alla led. De själva äger inga fabriker, men är noga med vilka leverantörer de arbetar med och att dessa kan visa upp dokumentation på att de arbetar på ett sjyst sätt.

Kundtjänst och betalningar

Du kommer i kontakt med Vibrera kundtjänst genom att mejla dem på adressen info@vibrera.se. De svarar alltid på mejl inom 48 timmar på helgfria vardagar. Kundtjänsten är hjälpsam och de märks att de vill sina kunder väl.

Alla betalningar sker via Klarna och klarna erbjuder flera olika betalningsmöjligheter. Betala med kort, kontoöverföring eller dela upp din betalning.

Vad tycker kunderna om Vibrera

Vibrera har fått mestadels positiva omdömen på Trustpilot och är en mycket omtyckt webbshop för sexleksaker. De flesta omdömena handlar om att det är mycket smidigt att handla från Vibrera.se och att leveransen har varit mycket snabb och alltid snyggt och diskret förpackat. De flesta negativa omdömena rör leveranser som skett med Budbee.