We-Vibe Verge

Penisringen som ger både dig och din partner njutning via vibrationer. We-Vibe Verge är en penisring som sätts både runt penis och pung och på så sätt både förlänger och förstärker din erektion.

Det ursprungliga priset var: 999 kr.Det nuvarande priset är: 890 kr.

Rea!

Penisringen som ger både dig och din partner njutning via vibrationer. We-Vibe Verge är en penisring som sätts både runt penis och pung och på så sätt både förlänger och förstärker din erektion. Dess vibrationer skänker njutning både till dig och till din partner vid penetrerande samlag.

Om du placerar We-Vibe Verge så att vibrationsdelen sitter nedåt så kommer den även att stimulera den erogena, men ofta bortglömda delen mellan pung och anus. Stimulans med vibrationer på det området kan ge en mycket behaglig känsla och även göra din orgasm till en intensivare upplevelse.

Men We-Vibe Verge kan vridas och vändas på åt många olika håll, och ni gör bäst i att experimentera med den i olika vinklar och i olika ställningar. Placeras vibrationsdelen uppåt kan den även stimulera kvinnans klitoris vid samlag.

Fjärrstyr We-Vibe Verge via telefonen

We-Vibe Verge kopplas upp mot Bluetooth eller Wifi och kan sedan styras via telefonen. Den som styr vibrationerna via sin telefon behöver inte befinna sig i samma rum, vilket kan leda till många trevliga lekar även om du och din partner befinner er på avstånd.

Penisringen har 10 olika vibrationsprogram att utforska och kan användas både med iOS- och Androidenheter.

Produkten är helt vattentät vilket gör att den passar utmärkt även för erotiska stunder i duschen eller i badet, samt att den är mycket lätt att rengöra. Ringen är tillverkad i hudvänlig silikon och rengörs enkelt med vatten och en mild tvål.

Recension: We-Vibe Verge

We-Vibe Verge är definitivt mer än enbart en penisring, och tack vare att den placeras runt både penis och pung blir erektionen uthålligare och kraftigare, och framför allt blir orgasmen verkligen exploderande när man väl tillåter sig själv att komma till ett avslut. Extra skönt med vibrationerna som stimulerar olika erogena zoner.

Hur bra är We-Vibe Verge?

Vid första försöket känns det lite svårt att förstå hur man ska få på vibrationsringen på både pung och penis. Vi är tvungna att läsa i instruktionerna att den först ska träs på pungen och sedan över penisen, och självklart måste det göras innan man har en erektion. Men när vi väl fått fatt i hur man gör känns det nästan självklart.

I och med att den placeras över både penis och pung så blir hela området mycket känsligare för beröring, men definitivt på ett positivt sätt. Det råder ingen tvekan som att erektionen kan hållas kvar längre när We-Vibe Verge används, vilket såklart är den fördel för båda parterna i sängen.

Vad vi verkligen gillar är att den kan placeras åt olika håll och på så sätt kommer vibrationerna att nå till olika ställen. Placeras den men vibrationsdelen uppåt stimulerar den även klitoris vid penetrerande sex, vilket ger extra njutning även åt kvinnan. Placeras den däremot med vibrationsdelen nedåt kommer den åt området mellan pung och anus, vilket ger en mycket intensiv stimulans som tillsammans med penetrerande sex leder till en riktigt kraftig och intensiv orgasm!

Styr We-Vibe Verges vibrationer via telefonen

Precis som så många andra moderna sexleksaker styr du vibrationerna via en app i telefonen. Det här är något vi verkligen gillar eftersom det dels innebär att det finns flera förprogrammerade vibrationsprogram men också att man slipper hålla på och försöka hitta knapparna på produkten medan den sitter på penis.

Vi saknar dock några funktioner på Verge, som finns på exempelvis penisringen Pivot från We-Vibe. Vi saknar exempelvis möjligheten att röststyra vibrationerna, som faktiskt är en riktigt rolig funktion, speciellt om man gillar lite ”dirty-talk” i sängen, men också möjligheten att programmera egna vibrationsprogram.

Används med fördel med glidmedel Vi rekommenderar absolut att du använder We-Vibe Verge med glidmedel eftersom det gör både appliceringen och borttagandet smidigare och framför allt skönare. Eftersom ringen är tillverkad i silikon är det viktigt att du endast använder vattenbaserat glidmedel.

Vi gillar också att produkten är vattentät eftersom det innebär att den går att ha på vid sex både i duschen och i badkaret och självklart vill man att ens sexleksaker ska gå att använda på fler ställen än i sängen.

En laddning håller upp till 90 minuter, och är du redan uthållig sedan innan är det inte en omöjlighet att du faktiskt lyckas hålla ut så länge med hjälp av den här penisringen.

FÖRDELAR

  • Kan placeras åt olika håll för att vibrationerna ska kunna ge stimulans på olika ställen.
  • Är helt vattentät
  • Styrs via telefonen och fungerar även på distans
  • 10 olika vibrationsprogram

NACKDELAR

  • Priset är relativt högt
  • Är lite svår att få på i början