Mshop

Hitta det du behöver hos Mshop

Mshop hette tidigare Martinshop. De har i 30 år varit Sveriges största företag när det kommer till försäljning av sexleksaker. De har till och med fyra stycken fysiska butiker utspridda i Sverige. Butikerna hittar du bland annat i Göteborg och i Ullared. De anser sig att vara ett mycket starkt varumärke och en ledande aktör inom branschen. Tar man en titt under deras BDSM avdelning hittar vi över 120 olika produkter och en kategori de valt att kalla ”Fifty Shades of Grey”.

Många produkter inom bondage kategorin. Klickar du på bilden tar den dig rakt in till deras spännande avdelning för BDSM.

Spännande med en Fifty Shades of Grey BDSM avdelning

Vi vill passa på att berätta att det inte bara är BDSM och Fifty Shades of Grey produkter som Mshop har att erbjuda. De berättar också att dem har över en miljonkunder och påpekar att de har alla toys du kan tänka dig. En annan sak som vi på dildolistan tycker om med Mshop är att de har en riktig flaggskeppsbutik i Göteborg som anses att vara en av dem främsta butikerna inom segmentet som de är verksamma i. Butiken är i världsklass och du hittar den alltså i Göteborg på Andra Långgatan 3 för att vara exakt.

Mshop erbjuder:

• Diskret betalning
• Kvalitetsprodukter
• Flaggskeppsbutik i Göteborg
• Guider, tips och inspiration

Andra liknande sexbutiker som erbjuder produkter inom BDSM

  • Sinful
  • Oliver & Eva
  • Joyland

Nyligen shoppat BDSM – eller andra produkter hos Mshop?

I sådana fall är vi på dildolistan.se glada om du kan ta dig en minut att ranka din upplevelse av deras webbshopp här nedan för att på så vis hjälpa andra konsumenter att göra rätt val i deras jakt på sexleksaker. Vi konsumenter måste hjälpas åt när företagen gör allt för att ta våra pengar!

Andra rekommenderade butiker