Bäst i test: Bästa Sexleksakerna 2024

Här får du vår lista över de 7 bästa sexleksakerna inom alla kategorier i vårt omfattande Bäst i test. Dessutom får du det aktuella bästa priset för varje enskild produkt, så att du kan göra ditt köp snabbt och smidigt till bäst pris.

Ta även en titt på de bästa sexleksakerna för män.

I centrum står skärleken till sin egen kropp, och det är verkligen på tiden. Sedan pandemin startade 2020 har både sexleksakernas försäljning skjutit i höjden och antalet deltagare på workshops om sexuell njutning ökat.

Det vi alla vill är uppenbart: vi vill ha de bästa sexleksakerna och vi vill lära oss hur vi bäst använder dem för att uppnå den högsta möjliga nivån av njutning.

Sexleksaksföretaget Dame började med sexpositiva kurser förra sommaren, och Afrosexology, ett forum för svarta att diskutera och utforska självkärlek, har sett en ökning av deltagare i deras virtuella evenemang de senaste månaderna.

Enligt Well+Good har Rosy, ett telemedicinskt företag specialiserat på minskad libido, sett en ”68-procentig ökning av användare som läser erotisk litteratur”, vilket tyder på att tiden för egenvård via sexuell njutning aldrig har varit bättre.

Allt detta för att understryka att om du har upptäckt att du är mer intresserad av att utforska din sexualitet än någonsin tidigare, är du inte ensam.

Denna ökning i sexuell medvetenhet har inspirerat många att expandera och diversifiera sin samling av sexleksaker. Kanske innebär det att du vill testa något nytt (som en vibrerande buttplug eller den omtalade Womanizer som alla verkar tala om), eller kanske du är ny på marknaden och letar efter en pålitlig vibrator för nybörjare.

Det finns en hel värld av bästsäljande vuxenleksaker att utforska, oavsett om du är ensam eller med en partner.

Om du behöver hjälp med att bestämma vad som passar dig bäst, behöver du inte leta längre än till de mest recenserade och populäraste sexleksakerna.

Det kan vara en utmaning att navigera genom de oändliga utbuden hos de stora vuxenbutikerna, så vi har sammanställt de 7 bästa sexleksakerna baserat på några mycket entusiastiska recensioner.

Ta reda på allt om dem här nedanför.

 

1. Den Bästa Sexleksaken: Lelo Sona

Rea!

Det ursprungliga priset var: 990 kr.Det nuvarande priset är: 445 kr.

Liksom andra sugleksaker omger Lelo Sona klitoris och suger den uppåt – och som andra Lelo leksaker är den här högkvalitativ och högteknologisk, med ultralätt premium kroppssäkert silikon och sonic wave-teknik som möjliggör ett mjukt men kraftfullt sugande utan direktkontakt.

Den är utformad för att stimulera de djupa, dolda delarna av den inre klitoris, snarare än bara de yttre körtlarna.

Överlägsen Womanizer med råge. Mycket lättare att hålla ren och bättre design än Satisfyer Pro 2. Inte för högljudd. Lätt att hålla ett grepp om den och tillräckligt liten för att kunna användas tillsammans med en partner.

Du behöver inte skruva upp den, hitta bara rätt plats och kör så länge du vill. Du kommer med all säkerhet att komma dit … och stanna där ett tag. Önskar att jag bara hade köpt den här och sparat pengarna för att köpa de andra två lufttrycksvibratorerna…
Denna är HELT KLART: Värt vartenda öre!

2. Satisfyer Pro 2

Rea!

Det ursprungliga priset var: 599 kr.Det nuvarande priset är: 255 kr.

Den beröringsfria tryckvågstekniken skapar en mild sugkänsla som liknar oralsex. Satisyfer Pro 2 har 11 inställningar, är vattentät för lek i badkaret och är tyst och diskret.

Ibland kan det ta mig timmar med högteknologiska vibrationer och även då finns det inga garantier. Utöver det som redan är svårt för mig tar jag också några mediciner som dödar sexlusten.

Min partner och jag är på år 5 i vårt förhållande, och det har alltid varit en källa till frustration och skuld, att mitt deltagande sker för hans skull eftersom jag kan räkna på en hand hur många gånger… på 5 år… som jag har fått orgasm när vi kört tillsammans.

Jag hade provat många olika saker och var jäkligt trött på allt som har med sex att göra.

Jag visste ärligt talat inte vad jag skulle tro när jag testade den. Förmodligen är det första gången jag läser instruktioner på en sexleksak. Men jag svär vid allt som är heligt att jag fick TVÅ ORGASMER I RAD på mindre än 20 minuter. Vilket för mig helt galet Mirakel!!

Jag grät och bestämde mig sedan för att skriva den här recensionen.

3. Womanizer Premium

Rea!

Det ursprungliga priset var: 2 145 kr.Det nuvarande priset är: 1 193 kr.

Womanizer premium.. Den här leksaken är en upplevelse i sig själv. Även om det är en yttre leksak är känslorna man får när man använder den galet djupa. Jag känner verkligen den inre stimuleringen.

Som om jag blundar är det nästan som om jag känner den här sugande känslan genom hela klitorismekanismen.

En skillnad mellan den ursprungliga Womanizer och Premium är att Premium kommer med ett extra fäste som gör den bekvämare för dem som har en förlängd klitoris.

Den har 12 olika intensitetsnivåer som du kan växla mellan manuellt, eller så kan du ställa in den på autopilotläge och låta den alternera i överraskande mönster.

4. Lovense Lush

Rea!

Det ursprungliga priset var: 1,549 kr.Det nuvarande priset är: 1,149 kr.

Den här Bluetooth-styrbara leksaken är en favorit hos många webcam-artister som låter sina fans kittla dem på avstånd med Lovense väldesignade app. 

Med sin mullrande motor och blixtsnabba reaktionsförmåga är den också det bästa alternativet för långdistanspar som vill hålla sin sexuella kontakt stark när de är åtskilda.

Lovense Lush 2 är en kraftfull och bärbar äggvibrator som kan användas för att krydda upp sex i sovrummet eller för att vara fräck i offentligheten.

Leksaken är tillverkad av förstklassigt silkeslent silikon – leksakens yta är superlätt mot huden.

Lush 2 är liksom sin föregångare lätt, uppladdningsbar, sömlöst utformad och ger kraftfulla vibrationer.

Lush 2 är en av de bästa fjärrstyrda vibratorerna för sex på långa avstånd! 

Leksaken möjliggör app-kontrollfunktioner, vilket innebär att du kan styra vibrationerna från vilket avstånd som helst och det finns mångsidiga sätt att göra det på, inklusive röststyrning, musikbeatsstyrning, vibrerar med partnerns beröring osv.

Tack vare app-kontrollen kan du vara så kreativ som du vill för solo-lek, diskret offentlig lek och långdistanslek. Dessutom är den helt nedsänkbar.

Lush 2 är tyst när den används och är en av de tystaste äggvibratorerna på marknaden. 

Även om du sätter leksaken på den högsta vibrationshastigheten är ljudnivån bara runt 50db. Hur högt är 50db? Det är ljudnivån i ett tyst vardagsrum!

Den här leksaken är ännu tystare när den vibrerar inuti din vagina. Tydligen är din vaginala vägg en naturlig ljudblockerare ;).

Det är därför Lovense Lush är min bästa följeslagare för offentlig lek.

5. Autoblow A.I.

Rea!

Det ursprungliga priset var: 2,499 kr.Det nuvarande priset är: 1,489 kr.

Autoblow A.I. har tio olika lägen som alla fokuserar på olika delar av din medlem. Vissa kombinerar flera, andra alternerar, och du kan justera hastigheten för att få upplevelsen precis rätt. Det finns också en pausknapp – kallad Edge-knapp – om upplevelsen blir för intensiv och du inte riktigt är redo för den härliga avslutningen på din tisdagseftermiddag.

Vad jag försöker säga är att den kommer att göra din dongle till en lek och göra det på ett sätt som du gillar.

Maskinens skapare påpekar också att de har använt artificiell intelligens för att verkligen få till känslan. Detta uppnåddes genom att analysera ”100-tals timmar av avsugningsvideor”, och även om jag har svårt att kalla det för äkta artificiell intelligens och inte maskininlärning, låter Autoblow A.I. mycket bättre än Autoblow M.L.

Silikonet som maskinen använder är mjukt att röra vid och är tillverkat av kvalitetsmaterial. Jag är säker på att det finns ett Silence of the Lambs-skämt här om lotion och hud, men jag överlåter det till dig att lista ut.

Rengöringen är också enkel, det är bara att ta bort hylsan och köra den under lite varmt vatten med diskmedel. Det rekommenderas också att du använder ett förnyelsepulver för att hålla silikonets kvalitet intakt.

6. Womanizer Liberty

Rea!

Det ursprungliga priset var: 999 kr.Det nuvarande priset är: 995 kr.

Womanizer Liberty är en av de nyaste produkterna från Womanizer, det dåligt namngivna företaget som skakade om sexleksaksindustrin med en ny ”Pleasure Air Technology”.

Till skillnad från en konventionell vibrator som använder en motor för att surra mot klitoris, använder tryckvågsleksaker som denna beröringsfria sug/massagerande luftvågor för att stimulera klitoris.

Resultaten (som jag har upplevt) är orgasmer som tenderar att vara starkare och längre.

Designmässigt tycker jag att Womanizer Liberty är den mest attraktiva modellen hittills. Med sin längd på endast 4 tum är den ganska liten – ungefär lika stor som Starlet och kortare än Classic eller Premium.

Även om den är liten är den elegant. Kroppen är av slät ABS-plast, en silverring omger det avtagbara stimuleringshuvudet och det finns bara två knappar: + och -. På leksakens baksida finns två metallstift för laddning och en liten Womanizer-logotyp.

Jag valde min Liberty i Powder Blue-färg. Den är mild, feminin och ack så söt. Du kan också köpa i Lilac, Pink Rose och en Red Wine-nyans.

7. Fleshlight Pilot

Rea!

Det ursprungliga priset var: 699 kr.Det nuvarande priset är: 399 kr.

Fleshlight Pilot är åtta tum hög, varav sex tum är tillgängliga för knäskande stimulering av vilken penis som helst som råkar befinna sig i den.

Detta innebär att de särskilt välutrustade inte kommer att kunna njuta av känslan av att vara helt insatt, men den goda sidan är att detta innebär att de välutrustade är säkra på att kunna utnyttja varenda spår, ränna, spets och knöl inuti hylsan.

Som jämförelse är standard Fleshlight 9,75 tum hög och 8,5 tum är insättbara.

Den yttre utformningen av Pilot har utformats med diskretion i åtanke, den ser mer ut som en flaska med fint schampo eller någon nyttoapparat än anledningen till att jag får bullerklagomål inringda på mitt hotellrum.

Hjärnorna på deras högkvarter såg till att täcka sina baser med den nya designen, som du kommer att märka är huvuddelen av Flight täckt av gropar som är utformade för att förbättra greppet på den här nydesignade enheten.

Öppningen är tight och det känns verkligen som om jag klämmer in mig själv i en kvinnas vagina, vilket sedan leder till en härlig upplevelse.

Mer om Sexleksaker hos oss

Sexleksaker blir allt mer accepterade och år 2024 är det i stort sett konstigare att inte äga en sexleksak än att göra det.

Genom internet har tillgången exploderat och du finner många olika butiker och sätt att få hem en underbar sexleksak direkt till dörren. 

Du behöver inte längre smyga ner i en mörk källare och hoppas på att ingen ska se dig, för att slippa skämmas. Du hämtar istället ut ett anonymt paket direkt på posten, ibland till och med helt fraktfritt och direkt till dörren.

Dildolistan är en webportal som sprider kunskap, recensioner och prisjämförelser av sexleksaker.