Fleshlight

En Fleshlight är en unik typ av lösvagina som är designad för att se ut som en stor ficklampa vilket gör den enkel att förvara och diskret. Det är en masturbator för alla med penis. Fleshlight är gjord i ett patenterat material som är mycket mjukt och gör att det känns mycket verklighetstroget när man använder den. Det produceras över 4000 Fleshlight per dag.

Mer om Fleshlight

Fleshlight är den mest sålda onaniprodukten för män genom alla tider. Det är en produkt som ger dig en mycket realistisk känsla av en äkta vagina. Det spelar ingen roll om du är singel eller i ett förhållande, eftersom produkten kan användas både på egen hand och av en partner. 

Fleshlight började tillverkas av den amerikanska tillverkaren redan 1998 och har varit mycket populär ända sedan dess. Det finns många olika varianter av fleshlight idag, men det som är samma för dem alla är att de är tillverkade i det superhärliga materialet Real Super Skin, som känns så verklighetstroget som det bara kan göra, utan att faktiskt få den äkta varan. 

Fleshlight omsluter din penis med ett vacuum

Fleshlights modeller ser olika ut, men alla fungerar de i grunden på samma sätt. Precis som namnet avslöjar är produkten formad som en ficklampa, du stoppar in penisen i öppningen som föreställer en vagina. Din penis omsluts då av det verklighetstrogna materialet som finns inuti sleeven. 

Du kan ställa in hur tight din fleshlight ska vara och det gör du genom att du skruvar på det som ser ut som ett lock. Då bildas ett vacuum inne i produkten som gör att trycket runt din penis blir hårdare och hårdare, och du får en mycket skön omslutande känsla. Du kan enkelt minska och öka trycket precis som du vill under onanistunden. En känd produkt är Fleshlight Flight pilot

Sensorisk upplevelse

Fleshlighten må se enkel ut på utsidan, men insidan levererar en riktigt härlig upplevelse. Tack vare att insidan är formad med räfflor och knottror kommer din penis att smekas och beröras på ett mycket behagligt sätt, som också gör att stimuleringen blir varierande. 

Alla de olika modellerna av fleshlight ser olika ut på insidan och därför kan du med fördel införskaffa flera olika modeller, för att kunna variera känslan utifrån vad som passar dig just för dagen. 

Neutralt eller mer verklighetstroget utseende

Eftersom vi alla har olika preferenser på vad vi gillar och vad vi tycker är upphetsande kommer fleshlighten i flera olika utseenden. Den klassiska fleshlighten ser ut som en riktig vagina och mynningen till insidan är tillverkad i hudfärgat material. 

Du kan till och med köpa fleshlight som är formade utifrån äkta porrstjärnors intima delar. Den serien heter Fleshlight Girls och har blivit mycket populär. Perfekt att använda på egen hand samtidigt som du tittar på en film med den berörda porrstjärnan. 

Vill du ha ett mer neutralt och diskret utseende på din fleshlight är det inget problem. Idag finns det modeller som faktiskt ser ut som en svart, enkel ficklampa och som du utan problem kan förvara på ditt nattduksbord utan att någon skulle ana vad det var för något. 

Det finns både genomskinliga och svarta fleshlights för dig som inte går igång på det verklighetstrogna utseendet men för den skull inte vill gå miste om världens populäraste onaniprodukt för män. 

Använd ensam eller med en partner

Även om fleshlighten främst marknadsför och säljs som en onaniprodukt som är till för män att använda på egen hand, fungerar den alldeles utmärkt att använda med en partner. Genom att låta en partner styra både hastigheten och vacuumtrycket kan din upplevelse av produkten höjas ännu mer, att släppa på all kontroll kan ge njutning av en helt annan klass. 

Produkten kan också användas för att träna upp din uthållighet, genom en så kallas edging lek. Där du eller någon annan tillfredsställer dig tills att nu nästan kommer, men avbryter precis när orgasmen är nära. Något både du och din partner kommer att ha njutning av i sängen senare.

Fleshlighten kan med fördel användas med glidmedel, utan att för den delen förstöra vacuumfunktionen på något sätt. 

Anal eller vaginal fleshlight

Den klassiska fleshlighten föreställer en kvinnlig vagina men idag finns det faktiskt också ett relativt stort utbud av fleshlight som har formen av en analöppning. Den är ofta ännu tightare vid öppningen och i hela sleeven och liknar känslan som analsex ger. Självklart kan du skruva på locket även på dessa för att öka och minska hur tight den ska omsluta din penis. 

Är du någon som verkligen älskar analsex är det självklart en sådan modell av fleshlighten du ska satsa på. Glöm inte glidmedlet för en extra behaglig upplevelse i den trånga sleeven. 

Tillbehör till fleshlight

Fleshlight har också en del tillbehör du kan köpa till din produkt gör att öka njutningen under din onanistund ännu mer. 

Du kan exempelvis köpa en värmare som du stoppar in i sleeven och värma upp den innan du för in penis. På så vis blir känslan ännu mer lik en varm omslutande vagina. Sleevewarmer värmer upp insidan av din fleshlight till 40 grader, perfekt kroppstemperatur med andra ord. 

Vill du använda din fleshlight i duschen kan du köpa en hållare med sugpropp. Du fäster fleshligthen i hållaren och sedan trycker du enkelt fast hållaren på väggen. På så vid behöver du inte ens använda händerna för att få en explosiv och härlig orgasm på egen hand. 

Fleshlight dildo

Fleshlight tillverkar faktiskt också dildos som kan användas båda vaginalt och analt. Precis som huvudprodukten ligger på fokus på att det ska vara så verklighetstroget som möjligt. Alla dildosar är därför tillverkade i hudfärgat material och ser verkligen ut som ett äkta paket. 

Rengöring av fleshlight

Precis som alla andra sexleksaker är det viktigt att du håller din fleshlight ren och hygienisk för säker användning och längre hållbarhet. 

Alla fleshlights går enkelt att skruva isär för rengöring. Du bör använda ett specialanpassat rengöringsmedel tillsammans med vatten för att inte riskera att det verklighetstrogna materialet torkar ut och får sprickor i sig. 

Låt fleshlighten alltid torka helt innan du skruvar ihop den igen. 

Fleshlight är mycket stolta över att ha levererat riktigt bra onaniprodukter i över 20 år och det är inte för intet produkten har blivit en riktig storsäljare världen över. Det finns ingen annan onaniprodukt på marknaden i samma klass som kan konkurrera med fleshlighten, den är helt enkelt överlägset bäst.