Fleshlight Quickshot Copper

Fleshlight Quickshot Copper är en mindre variant av den klassiska fleshlighten, som är den populäraste onaniprodukten bland män.

Ledsen, inga priser tillgängliga just nu. Återkom igen strax!

Fleshlight Quickshot Copper är en mindre variant av den klassiska fleshlighten, som är den populäraste onaniprodukten bland män. Den här mindre, kopparfärgade fleshlighten är perfekt när du snabbt och enkelt vill ha en skön onanistund, med någonting mer än enbart handen som verktyg. Självklart går den att användas både tillsammans med en partner eller helt på egen hand.

Liten och bekväm

Jämfört med en vanlig, klassisk fleshlight är Fleshlight Quickshot Copper mycket mindre och behändigare att plocka fram när andan faller dig på. Tack vare den smidiga storleken är den bekväm att hålla i och passar mycket bra i handen.

Den tar liten plats i byrålådan och eller väskan och passar därför utmärkt att ha med på resan när du vill känna dig säker att kunna tillfredsställa dig själv, exempelvis på hotellrummet.

Självklart är den inte enbart skön i handen, utan också skön runt din penis. Den här tajt och skön, och kommer att omsluta din penis på ett mycket behagligt sätt.

Hål i båda ändarna på Fleshlight Quickshot Copper

Fleshlight Quickshot Copper har ett hål I båda ändorna, den ser alltså ut som ett kort rör, vilket innebär att din erigerade penis kommer att sticka ut på andra sidan när du rör den fram och tillbaka. Det här gör att den även går att använda vid oralsex tillsammans med en partner, eftersom ollonet hamnar på utsidan av leksaken.

Insidan av fleshlighten består av ett mjukt och skönt hudliknande material, som kommer att smeka din hårda penis på ett tillfredsställande sätt. Du kan med fördel använda leksaken tillsammans med vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare onanistund.

Vattentät och enkel att rengöra

Produkten är 100 % vattentålig och kan med fördel användas i duschen, för att öka ditt välbefinnande ännu lite mer. När du är klart är den enkel att rengöra med vatten och en anpassad rengöringsprodukt.

Recension: Fleshlight Quickshot Copper

Den klassiska fleshlighten är genom tiderna den mest populära onanileksaken för män, Fleshlight Quickshot Copper är en mindre variant av den klassiska produkten som är enkel att ta fram och använda, och kan med fördel användas tillsammans med en partner. Storleken är inte alltid av betydelse, och mindre behöver definitivt inte betyda sämre.

Hur bra är Fleshlight Quickshot Copper?

Söker du en enklare och mer lättanvänd lösvagina än de klassiska fleshlighten kommer du troligtvis tycka att Fleshlight Quickshot Copper är alldeles perfekt. Den har de flesta fördelar som andra lösvaginor har, men är mycket liten och behändig att använda och ligger mycket bekvämt i handen.

Insidan av Fleshlight Quickshot Copper är tillverkad av samma material som vanliga Fleshlight, det vill säga SuperSkin som är ett material som är mycket likt vanlig hud och ger en väldigt verklighetstrogen känsla mot din penis.

Något som Fleshlight Quickshot Copper inte har är möjligheten att reglera hur hårt den ska omsluta din penis som du brukar kunna med den klassiska Fleshlight. Men vi tycker ändå att den är tillräckligt tight för att på ett mycket skönt sätt ge en omslutande känsla runt penis.

Den känns helt klart lite annorlunda att använda jämfört med andra lösvaginor, eftersom den här är utformad som ett rör och istället för att bara föra in penisen i den så för du din penis igenom, den sticker alltså ut på andra sidan. Det gör att det inte riktigt ger känslan av en vagina, men vi tycker ändå att det är en mycket bra leksak, eller hjälpmedel vid en onanistund.

Använd ensam eller tillsammans med en partner

Alla Fleshlight går självklart att användas tillsammans med en partner, men ju Fleshlight Quickshot Copper känns faktiskt lite lockande att prova att användas med en sexpartner. Vi har läst att många gillar att använda den under oralsex, vilket gör det till en sexleksak som kan användas till så mycket mer än enbart en lösvagina.

Med tanke på att den inte heller ser ut som en vanlig lösvagina känns den mer lockande att använda med en partner, där partnern använder den till att runka av din penis. Det är alltid en tillfredsställelse att låta någon annan styra tempot.

Liten och smidig

Fleshlight Quickshot Copper är verkligen smidig att använda, och känns inte alls lika krånglig att ta fram som en vanlig Fleshlight kan göra. Den tar liten plats, samt att den är mycket enkel att rengöra tack vare att den är rörformad. Men tänk också på att utlösningen inte samlas upp i den.

FÖRDELAR

  • Väldigt läcker och snygg design
  • Billig
  • Liten och smidig

NACKDELAR

  • Lite väl enkel
  • Samlar inte upp eventuell sats