Butiker

Lastbryggan

lastbryggan text

Sexleksaker365

sexleksaker365 text

Kondombutiken

lustly text

Oliver & Eva

oliver & eva text

Lovebox.se

lovebox.se text

Liggboxen

liggboxen text

Intima.se

intima.se text

Himmelriket

himmelriket text

Sexleksakeroutlet

sexleksakeroutlet text

Sinamatic

sinamatic text

Alla Vuxenbutiker

Här ovan finns en komplett lista på alla vuxenbutiker värda namnet på den svenska marknaden. Vi har testat och recenserat dessa vuxenbutiker och tagit hänsyn till både pris, utbud, kundservice, betalmetoder och fraktsätt.

Det ska vara en smidig och trevlig upplevelse att handla vuxenleksaker. Men även upplevelsen i form av mottagandet av paketet är viktig just pågrund av innehållets natur. Många tycker nämligen det är viktigt att sexleksaker packas och skickas diskret, då det skulle kunna upplevas som pinsamt att hämta ut ett paket fullt med stora löskukar eller lösfittor på förpackningen hos sitt postombud.

Är listan rättvis?

Vår lista innehåller alla vuxenbutiker som vi testat oavsett om vi har samarbeten med dem eller ej. Vi vill vara en representant för alla konsumenter där ute och det gör vi genom att ge alla butiker samma utrymme oavsett om man säljer vuxenleksaker eller om man är en porrbio. Letar man produkter eller recensioner av produkter hos oss ska man dock veta att vi bara kan prisjämföra produkter från butiker som samarbetar med oss. Det beror på att vi måste ha tillgång till deras prislistor för att kunna jämföra priserna. Några få butiker har valt att inte samarbeta med oss, och därför jämför vi inte priser från de aktörerna. Av alla butiker i listan ovan är det enbart Vuxen.se och Intimera som vi inte prisjämför.