Intima.se

Vuxenleksaker hos Intima.se, ett självklart val

Eftersom Intima inte bara säljer vuxenleksaker på nätet utan också i butik har de bra koll på vad som är de senaste trenderna eftersom den fysiska kontakten öppnar för att fråga kunderna vad de vill ha. Detta gör att även deras shop på nätet erbjuder välkända märken och produkter som är mest populära på marknaden.

Hos Intima.se handlar du vuxenleksaker enkelt!

Det finns även en väl utbyggd fyndhörna med produkter till grymma priser. Här får du väldigt mycket för pengarna och rekommenderas för den som verkligen vill shoppa på sig ett brett spektra av leksaker, eller varför inte om det är första gången du köper en vuxenleksak och inte vill lägga allt för mycket pengar innan du vet hur det är?

Butiken i Norrköping!

Intima.se har förutom en butik på nätet och en fysisk butik i Norrköping där man säljer sina sexleksaker. Lagret hålls såklart på samma plats och ibland anordnas roliga events här för att du som kund ska få bättre service och mer för pengarna. Puma Swede var tillexempel nyligen på plats och signerade sin bok!

På hemsidan kan du också hitta en del råd och tips vilket vi på Dildolistan.se anser är bra. Man kan till exempel läsa om hur man tar hand om sina vuxenleksaker och gör rent dem efter användning för att de ska uppnå maximal livslängd!

Intima.se erbjuder förutom vuxenleksaker:

• Ett brett urval av vuxenleksaker

•Alla varor i lager både på nätet och i butik

• 30 dagars öppet köp

• Toppklass på kundservice både online och i butik

• Garanterat säkra betalningar

• 100% diskreta, L.Johansson som avsändare

Och du, när du genomfört ditt köp blir vi jätteglada om du kan dela med dig av dina åsikter kring Intima.se här nedan genom att ge ett betyg och kanske skriva en rad! Det hjälper andra att hitta rätt bland alla vuxenleksaksbutiker där ute!

Andra rekommenderade butiker