Lustly

Lustly är den senaste i havet av vuxenbutiker som finns där ute, sett till namnet. Men faktum är att Lustly varit med i leken länge, under namnet Kino Shopping.

Här hittar man ett stort utbud av sexleksaker som Lustly vet att de flesta gillar. Det kan man lita på eftersom Lustly bedrivit verksamhet länge under varumärket Kino Shopping, och har en gedigen kundkrets som underlag för sitt sortiment. Självklart finns favoriterna som Lelo, Satisfyer, Fleshlight och Womanizer, men även andra spännande varumärken.

Priserna på Lustly är konkurrenskraftiga och framför allt om produkten i fråga går under någon av de många kampanjerna som Lustly regelbundet kör. Det går med andra ord att göra ordentliga fynd hos Lustly.

Betalmetoder och frakt på Lustly

På Lustly kan man betala med klarna, swish och vanliga bank eller kreditkort. När det kommer till frakten är det postnord som används och Lustly tar 49kr i fraktavgift. Handlar man för minst 800kr får man dock fri frakt vilket kan vara värt att ta i beaktning när du planerar ditt köp

En annan fördel är att man också kan hämta sin beställning i butiken på Döbelnsgatan i Stockholm om man har vägarna förbi där, och öppettiderna är 08.00 till 24.00 varje dag, året om.

Lustly’s fokus och affärsidé

Lustly själva säger att de fokuserar på att erbjuda inte bara produkter, utan också kunskap inom sexuell njutning och hälsa. De hävdar att konceptet därför är helt nytt, eftersom kunskapen har en stor del i idén. Man kan se detta genom att kika runt på Lustlys hemsida där mycket information finns. De har en blogg som behandlar just ämnen som har med sexuell hälsa att göra, men självklart också erotisk njutning.

Lustlys intimapotek

Man kan också se att Lustly har en produktkategori som heter ”intimapotek” vilken fylls av produkter med syfte att främja hälsa relaterad till sex intimhälsa.

Sexiga kläder och underkläder

Lustly erbjuder också en större sektion för erotiska och sexiga kläder. Här finns massor av dräkter och utstyrslar som triggar fantasier man inte trodde att man hade. För den mer eleganta finns självklart sexiga underkläder av hög klass.

Andra rekommenderade butiker