Lovense

Lovense är ett företag baserat i Singapore som tillverkar högteknologiska sexleksaker som styrs via Lovense-appen. På engelska brukar deras nisch av sexleksaker kallas för teledildonics sex toy, vilket innebär att man använder sig av telefonen för att styra sina smarta sexleksaker. Företaget grundades 2009 när paret som startade bolaget befanns sig i ett distansförhållande men ville ändå ha ett sexliv med varandra. 2014 kom deras första app-styrda sexleksak ut på marknaden. 

Interaktion på distans med Lovense

Idag är det inget ovanligt med sexleksaker som kan styras via en app i telefonen, men nästan alltid behöver mobiltelefonen med appen finnas i samma rum som sexleksaker. Lovense har istället tagit fram en teknik där du kan styra deras sexleksaker från en telefon som befinner sig var som helst i världen, perfekt för par i långdistansförhållanden. 

Tack vare den innovativa tekniken blir app-styrda leksaker inte bara en rolig grej i sängen samt gör det enklare att kontrollera intensiteten medan produkterna används. Det blir verkligen en helt ny grej, och det är en fröjd att se teknik användas på detta produktiva sätt.

Men Lovense nöjer sig inte enbart med du ska kunna låta din partner styra din sexleksak från andra sidan landet via en app, utan har också tagit fram två sexleksaker, en för henne och en för honom som triggar varandra. 

För henne är det en vibrerande rabbit, alltså en vibrationsstav som förs in i vaginan med en mindre utanpå liggande stav som vibrerar klitoris. Och för honom är det en vibrerande onanileksak där man för sin erigerade penis i, en form av en lösvagina. 

När den ena partnern rör och använder sin sexleksak kommer den att skicka signaler till den andra som liknar rörelsen, på så vis kan ni interagera med varandra under era onanistunder på distans. Något som är väldigt unikt för sexleksaker och kan verkligen göra under för par i distansförhållanden. Och inte nog med det, ni kan också videochatta via appen samtidigt som ni njuter av varandra, fast på var sitt håll. 

Programmerbara vibrationer 

Lovense har verkligen satsat på att använda ny teknik på allra bästa sätt. Istället för att leverera sina sexleksaker med förprogrammerade vibrationsprogram ger de sina användare möjligheten att själva programmera sina program. Det är alltså slut med att prova på flertalet olika tillverkare för vibratorer för att hitta det perfekta vibrationsprogrammet, med Lovense skapar du det enkelt på egen hand. 

De allra flesta av deras sexleksaker är programmeringsbara och du gör det enkelt via appen. Du kan välja att programmera vilken intensitetsnivå du tycker är låg, medel eller intensiv eftersom det är olika för alla eller programmera in ett vibrationsmönster. 

Du kan spara upp till tio programmerade vibrationsprogram till varje sexleksak. Och det riktigt smarta är att när du väl har sparar ner ditt vibrationsprogram behöver du inte ha produkten kopplad till telefonen utan programmet finns sparat i leksaken. 

Leksaker skapade både för användning både i och utanför sovrummet

Alla Lovense produkter går självklart att använda i sovrummet, men några av produkterna är designade med ännu lite mer äventyrliga användningsområden i åtanke. Några av deras sexleksaker passar perfekt för att använda publikt, de är mycket tysta och diskreta samt att de fungerar bra att ha instoppade även när du är ute på stan. Perfekt som ett förspel för paret som känner sig lite extra busiga. 

Deras vibrerande ägg Lush 2 är ett bra exempel på en sådan produkt ur deras sortiment, ett vibrerande ägg som du kan ha instoppas i vaginan medan du och din partner tar en kaffe på stan. Partnern kan dessutom styra vibrationerna från sin mobiltelefon. När vi kommer hem kommer ni direkt vara redo att klä av en kläderna och hoppa i säng tillsammans. 

Männen är självklart inte bortglömda av Lovense, utan det finns faktiskt även en prostatamassagestav som fungerar perfekt för användning utanför sovrummet. Det finns dock fler produkter för kvinnor än för män, men Lovense är troligen medvetna om att för mannen är det tillräckligt eggande att veta vad kvinnan har i sig samt kunna styra vibrationerna. 

Produkter med stil

Lovense har inte lagt allt sitt krut på teknologin och funktion utan har också lagt stort fokus på design. Dels har de självklart lagt mycket energi på att designen ska vara funktionell och komma åt precis alla de rätta ställena, men de har också varit noga att deras produkter ska se tilltalande ut. 

Alla produkter är mycket stilrena och ser oerhört moderna ut. De allra flesta produkter är svarta eller rosa och har en yta tillverkad i silikon. Silikonet är hudvänligt och känns lent som sammet och ger en mycket behaglig känsla vid kontakt. Dessutom är silikon mycket enkelt att hålla rent och hygieniskt eftersom det endast krävs ljummet vatten och mild två för rengöring. 

Lovense utveckling

2010 kom Lovense allra första distansstyrda sexleksak ut, en vibrator som styrdes via Skype. 2014 tillverkade Lovense sin app och deras första app-styrda leksak kom ut, därifrån har utvecklingen bara gått spikrakt uppåt och de fortsätter ständigt att leverera nya, innovativa produkter. 

Lovense har exempelvis den allra första vibratorn som kan styras via Apple Watch, nämligen Lush som kom ut redan 2016. Under 2020 kom Lovense ut med hela tre nya produkter och de är riktigt heta på marknaden. Inte nog med att de endast kommer ut med nya produkter, de fortsätter också hela tiden att utveckla deras redan befintliga produkter allt eftersom de tar fram ny teknik. 

Lovense är definitivt varumärket som passar dig som älskar när företag verkligen drar nytta av den teknologiska framväxten. Alla deras produkter håller mycket hög kvalitet och varenda liten detalj är mycket noga genomtänkt. Priserna ligger i premiumklassen men det är också premiumprodukter du får ta del av när du väljer att handla sexleksaker av Lovense.