Lovense Hyphy Dual End Vibrator

När du söker en otroligt mångsidig vibrator, som kan tillfredsställa dig på mer än ett sätt är Lovense Hyphy Dual End Vibrator det du söker.

Ena änden av vibratorn är lätt böjd och fungerar som en G-punktsstav medan andra änden av den är en smal, men kraftfull och högfrekvent pigg som kommer att de din klitoris mycket intensiv och härlig stimulans.

Vibratorn är dessutom även appstyrd, någon som blivit mycket omtyckt.

 

Det ursprungliga priset var: 1,395 kr.Det nuvarande priset är: 1,195 kr.

Rea!

Visar realtidspriser från 2 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-07-11 10:22:43

2-in-1 vibrator

En del gillar att ha byrålådan full av sexleksaker, men andra gör det inte. Lovense Hyphy Dual End Vibrator är ett utmärkt val om du tillhör den senare kategorin.

Självklart ska varje kvinna ha både en g-punktsvibrator och en klitorisvibrator, den här 2-in-1 vibratorn har både funktionerna, men du behöver endast ha en produkt.

Den ena änden är tjockare och lätt böjd, den förs in i vaginan och kommer att stimulera din g-punkt på allra bäst sätt.

Är du sugen på klitorisstimulering vänder du helt enkelt på staven, och placerar den smala lilla toppen mot klitoris.

Toppen kommer dessutom med tre olika tillbehör så att du kan variera känslan mot klitoris. Det är en mycket högfrekvent klitorisstimulator som kan, med rätt vibrationsnivå och tillbehör ge mycket intensiv stimulans.

Styr vibratorn med telefonen

Lovense har snappat upp den senaste trenden, och gjort vibratorn appstyrd. Du eller din partner (som kan befinna sig var som helst) styr sedan vibrationerna via en app.

Där kan du skapa egna vibrationsmönster, synka vibrationerna till musik eller använda dig av andra användares vibrationsmönster.

När du vill använda staven på egen hand kan du även kontrollera vibrationerna enkelt genom knapparna som finns på staven.

Vibratorn är 100 % vattentät, uppladdningsbar och alla ytor som har kontakt med könsorganet är tillverkade i hudvänlig silikon.


Recension: Lovense Hyphy

Ibland vill man helt enkelt ha en vibrator som går att använda på flera olika sätt, utan att för den delen bli stimulerad precis överallt, som med en rabbit exempelvis.

Lovense Hyphy Dual End Vibrator uppfyller helt klart den önskan, genom att vara både en klitorisvibrator och g-punktsstav. Men du måste välja det ena eller det enda, den kan inte stimulera båda samtidigt.

Hur bra är Lovense Hyphy Dual End Vibrator?

Först och främst skulle vi i alla fall säga att Lovense Hyphy Dual End Vibrator åtminstone är väldigt unik.

Vi har inte sett en liknande vibrator tidigare, även om det självklart vibratorer med fler än en funktion.

Men vi förstår även att alla kanske inte riktigt kan njuta till fullo av denna, då många kvinnor behöver klitorisstimulering samtidigt som g-punkten masseras, och det klarar inte den här vibratorn av.

Men vi vet också att det finns många kvinnor som gillar att först egga upp sig själva med klitorisstimulering och för att sedan övergå till att stimulera g-punkten, och på så vis kan få riktigt intensiva orgasmer.

Ibland till och med fontänorgasm! Är du en av dem – kan Lovense Hyphy Dual End Vibrator verkligen vara en produkt för dig.

Dessutom är den här mycket prisvärd för vad den faktiskt levererar!

Välj mellan tre olika tillbehör

Lovense Hyphy Dual End Vibrator är inte enbart flexibel med att vara två olika typer av vibratorer, du får dessutom med tre olika tillbehör som du kan applicera på klitorisvibratorn för att ge lika olika känsla. Vi var lite skeptiska till det här till en början, då vi tidigare har testat vibratorer där man kan byta struktur på toppen och inte känt någon skillnad. Men i det här fallet märkte man verkligen skillnad!

Här handlar det inte om att byta struktur på munstycket, utan du byter helt enkelt utseende på den lilla piggen som vibrerar mycket högfrekvent fram och tillbaka. Den lilla bollen gör det hela mindre intensivt, medan den lilla paddeln som ska likna en tunga istället gör det hela mer intensivt.

Enkel och rolig att styra via appen

Det här med sexleksaker som går att styra via distans med en app är verkligen en trend som slagit stort, och vi får erkänna att det är en härlig och spännande funktion! Lovense egna app är mycket enkel att använda, och flexibiliteten i vibrationerna blir många. Vi gillar att man kan skapa egna vibrationsmönster och att det även går att synka vibrationerna med musik.

Den här typen av leksak ger verkligen bättre förutsättningar till att hålla romansen vid liv när du och din partner befinner er på separata platser.

 

FÖRDELAR

  • 2-in-1 vibrator
  • Kommer med tre olika tillbehör
  • Går att styra på distans via app

NACKDELAR

  • Ser ut som en eltandborste