Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy

Twitch liknar ingen annan vibrator som du tidigare sett, och kommer att ge dig stimulans på ett sätt som du aldrig tidigare varit med om från en sexleksak. Twitch, Hands-Free Suction & Vibration Toy kommer att stimulera och öka blodflödet till klitoris genom en kombination av sugeffekt och vibrationer.

895 kr

Rea!

Ökat blodflöde genom mjuk sugeffekt

Twitch, Hands-Free Suction & Vibration Toy är utformad så att den lägger sig runt om din klitoris och suger sig fast.

Genom att det då bildas ett lätt vacuum kommer blodflödet till din klitoris att öka, vilket i sin tur kommer att öka upphetsningen, göra dig ännu mer våt och göra klitoris ännu känsligare för beröring. Helt klart ett vinnande koncept!

Twitch har fyra stycken olika sugeffekter som alla är mycket varsamma och försiktiga, samtidigt som känslan blir mycket intensiv och upphetsande.

Njut av vibrationer

Samtidigt som sugeffekten gör din klitoris mer blodfylld och ännu känsligare kommer Twitch också att stimulera klitoris med hjälp av vibrationer.

Ytan som du placerar mot klitoris är fylld av små knottror som på vibrerar och kittlar sin känsliga klitoris, och förhoppningsvis leder dig hela vägen till orgasm.

Det finns tio olika vibrationshastigheter att välja mellan, och i kombination med de fyra olika sugeffekterna kan du få riktigt härlig stimulans.

Perfekt till förspel

Självklart kan du använda Twitch, Hands-Free Suction & Vibration Toy helt på egen hand och låta leksaken leda dig hela vägen till klimax.

Men den passar också utmärkt som en del av ett förspel, eftersom sugeffekten kommer att göra dig mera blodfylld och uppvärmd, samt även mer våt och redo att ta emot en erigerad penis.

Produkten är uppladdningsbar och tar 120 minuter att ladda fullt. En laddning ger dig hela 60 minuters njutning.

Den är tillverkad i medicinsk silikon och är 100 % vattentät.

Recension: Twitch, Hands-Free Suction & Vibration Toy

Twitch, Hands-Free Suction & Vibration Toy är en mycket innovativ och nytänkande produkt och liknar faktiskt ingenting vi tidigare har sett på marknaden.

Här har man försökt tänka ut vilka delar av en sexakt som verkligen brukar leda en kvinna till maximal upphetsning och klimax, och sedan funderat på hur man kan återskapa det med en sexleksak. Resultat blev en produkt som både suger och vibrerar.

Hur bra är Twitch, Hands-Free Suction & Vibration Toy?

Till en början visste vi inte riktigt vad vi skulle förvänta oss av den här produkten, eftersom vi inte testat någon liknande tidigare.

Konceptet känns lite liknande en lufttryckvibrator, som också bildar ett vacuum runt klitoris och sedan stimulerar med vibrationer. Men känslan av Twitch, Hands-Free Suction & Vibration Toy var faktiskt helt annorlunda.

Med Twitch känner du av sugeffekten ordentligt, även om den är mycket mjuk och varsam.

Sugeffekten gör att mer blod strömmar till området, ännu snabbare än vad det annars brukar göra vid upphetsning.

Det i sin tur gör att klitoris blir mycket mer känslig för beröring och vi upplever att hela underlivet blir våtare och mer känsligt.

När Twitch också börjar vibrerar och stimulera klitoris genom sina små knottror blir känslan riktigt intensiv.

Det finns 10 olika vibrationshastigheter, men vi klarar bara av att använda de lägre hastigheterna tå känslan blir mycket intensiv.

Det tar inte lång tid att nå klimax och vi har svårt att se hur någon inte skulle kunna få orgasm av den här otroliga kombinationen av stimulans.

 

Liten och gullig

Twitch, Hands-Free Suction & Vibration Toy är en mycket liten sexleksak, speciellt med tanke på vad den kan leverera.

Den är endast cirka 10 cm lång och ligger bra i handen och passar utmärkt för den kvinnliga, lite mindre handen.

Den smidiga storleken gör också att du enkelt kan packa med dig den i handväskan om du vill vara redo för en stunds njutning även utanför hemmet, och sådan gillar vi alltid.

Den har en gullig och glamorös design och finns att välja på i tre olika färger, rosé, guld eller silver – kvinnors tre favoriter förstås.

Byt mellan sugfunktion och vibrationshastighet med två knappar Eftersom Twitch, Hands-Free Suction & Vibration Toy har två separata motorer, en för sugeffekten och en för vibrationerna kan du också kontrollera dessa var för sig.

Vi gillar det eftersom det ger möjlighet att skapa många fler kombinationer och finjustera stimulansen.

Du styr de olika motorerna med de två olika knapparna som finns på produkten. De är mycket strategiskt placerade och är enkla att komma åt, även under användning.

Du styr de olika motorerna med de två olika knapparna som finns på produkten. De är mycket strategiskt placerade och är enkla att komma åt, även under användning.

FÖRDELAR

  • Dubbelstimulans genom sugeffekt och vibrationer
  • Stimulerar blodtillförseln till klitoris och hela underlivet
  • Liten och smidig

NACKDELAR

  • Är relativt högljudd