Lelo Alia

För många kvinnor är det inte enbart funktionen på en sexleksak som är viktig, utan även designen spelar en stor roll. Det har LELO koll på och är kända för att designa riktigt eleganta och lyxiga sexleksaker, men med Alia klitorisvibrator har de lyckats nå helt nya nivåer gällande designen. En mycket lyxig klitorisvibrator som riktar sig till dig som är känslig runt klitoris och gillar mjuka härliga vibrationer.

Det ursprungliga priset var: 1 299 kr.Det nuvarande priset är: 1 249 kr.

Rea!

Visar realtidspriser från 3 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-07-13 18:52:33

Mjuka och diskreta vibrationer

LELO Alia är en uppladdningsbar klitorisvibrator som avger mjuka och sköna vibrationer. Den passar alldeles utmärkt till nybörjare, till dig som inte är van vid klitorisstimulering, som kan kännas mycket intensivt.

Det finns sex olika vibrationsmönster och sex olika intensitetsnivåer på vibrationerna. Det finns alltså en viss flexibilitet, men alla är relativt mjuka och försiktiga.

Vibratorn är mycket diskret och nästintill ljudlös, vilket är en effekt av de mjuka vibrationerna.

Perfekt för dig som i lugn och ro vill kunna onanera och njuta av klitorisstimulering utan att behöva känna oro över att bli påkommen av ljudet. Lås in dig i rummet där hemma, slappna av och bara njut – förhoppningsvis med en fantastisk orgasm som avslut.

Feminin och lyxig design

LELO Alia har en mycket feminin och lyxig design, och finns att välja på i ett par olika färger.

Ytan som kommer att vara i kontakt med klitoris är tillverkad i hudvänlig silikon med en mycket len och härlig yta.

Den inre ringen, där du enkelt kan hålla i vibratorn är tillverkad i plast och har en glänsande guldig yta.

Dessutom levereras vibratorn med en fin sidenpåse som du kan förvara den i för bästa hållbarhet.

Du laddar enkelt upp Alia med USB-sladden som medföljer i kartongen. Produkten är 100 % vattentät och kan rengöras med mild tvål eller rengöringsprodukt för silikonleksaker.

Recension: Lelo Alia

Det är inte alltid så att den mest kraftfulla och mest intensiva vibratorn är den bästa, i alla fall inte för alla.

Många kvinnor, speciellt de som fortfarande är relativt nya när det kommer till klitorisstimulering och sexleksaker föredrar vibratorer med mjukare och lite mer försiktiga vibrationer. Och för just detta är LELO Alia Klitorisvibrator alldeles perfekt. Att den dessutom är så pass snygg att den vunnit ett designerpris är en riktigt bonus.

Hur bra är LELO Alia Klitorisvibrator?

Om du söker en mjuk och mild vibrator, som dessutom är riktigt snygg och elegant skulle vi säga att LELO Alia är en riktig fullträff. Ska du köpa din första vibrator, eller vill du kanske uppgradera din tidigare, något billigare vibrator till en riktig högkvalitativ och exklusiv produkt, är det här något att satsa på.

Det ska poängteras att priset är högt, och är kanske utanför prisklassen för unga tjejer, som vill ha sin första vibrator.

Men har du möjlighet att lägga lite över tusenlappen på din sexleksak, är den absolut värd pengarna. Vi vet att många kvinnor tycker att snygg design är viktigt och är värt att betala lite mer för.

Den beskrivs som en mjuk och försiktig klitorisvibrator, och det är den absolut. Men låt dig inte skrämmas över att den är allt för tam, de mest intensiva vibrationsnivåerna känns ordentligt och kommer nog kunna tillfredsställa de allra flesta kvinnorna.

Den fungerar också alldeles utmärkt att använda på dig själv under ett penetrerande samlag.

Flera olika vibrationer som styrs via knappar

LELO Alia har sex olika vibrationsmönster och dessa finns i sex olika intensitetsnivåer. Du styr enkelt vibrationerna genom de tre olika knapparna som finns på vibratorn. Mittenknappen styr vibrationsmönster och plus- och minus styr intensiteten. Vi tycker att knapparna är bra placerade och enkla att komma åt under användning, så att du på ett smidigt sätt kan stegra intensiteten ju närmare orgasm du kommer.

Njut tillsammans med glidmedel eller i duschen

En klitorisvibrator går förstås alldeles utmärkt att använda precis som den här, bara att luta dig tillbaka, dra ner byxorna och börja njuta. Men vi vill ändå slå ett slag för att testa att använda en klick med glidmedel till vibratorn, det ger en mycket härligare känsla. LELO Alia är tillverkad av silikon, och ska därför användas med vattenbaserat glidmedel.

LELO Alia är 100 % vattentät, vilket innebär att du kan använda den i duschen eller i badkaret. Och det är absolut något vi kan rekommendera. Ett härlig varmt bad tillsammans med Alias mjuka vibrationer kommer att få dig att känna dig mycket avslappnad.

FÖRDELAR

  • Mycket lyxig och elegant design
  • Diskret och tystgående
  • Bra variation på vibrationerna

NACKDELAR

  • Har ett högt pris
  • Kan kännas för tam för en del