Fun Factory Big Boss G5

Fun Factory Big Boss G5 – den perfekta leksaken för vuxna för alla dina behov av njutning! Denna fantastiska, fina och roliga leksak är utformad för maximal njutning och tillfredsställelse. Med sin avancerade teknik och ergonomiska design kommer Fun Factory Big Boss G5 garanterat att ge dig många timmars njutning. Oavsett om du letar efter en diskret leksak eller något att dela med en partner är Fun Factory Big Boss G5 det perfekta valet. Njut av nöjet med Fun Factory Big Boss G5 idag!

Det ursprungliga priset var: 989 kr.Det nuvarande priset är: 699 kr.

Rea!

Visar realtidspriser från 3 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-06-21 21:02:44

När du är ute efter något riktigt rejält som kan ge dig en härlig känsla av uppfylldhet är Big Boss den rätta sexleksaken. Fun Factory Big Boss G5 är egentligen en helt vanlig vibrerande dildo, men är rätt mycket större än de flesta andra dildosarna, och passar utmärkt för dig som anser att storleken faktiskt har betydelse.

Njut av känslan att bli fylld till max

Vi vet att många kvinnor faktiskt tycker att storleken har betydelse, och känslan av att få en rejäl dildo införd, som också avger kraftiga vibrationer kan vara en riktigt härlig och intensiv känsla.

Fun Factory Big Boss G5 är tillverkad i hudvänlig silikon som har en len och skön yta. Tack vare storleken kan du med fördel absolut använda den tillsammans med vattenbaserat glidmedel, för att göra det hela ännu skönare.

Slipp oroa dig för vibrationer i väskan

Fun Factory Big Boss G5 har 12 stycken olika vibrationsprogram som ger dig härlig stimulans. Du ändrar enkelt program genom att trycka på knapparna som finns längst ner på vibratorn. Vibratorn har också en KeyLock-funktion som förhindrar att vibratorn råkar gå i gång av sig själv om du exempelvis har den i väskan och råkar komma åt en knapp.

Vibratorn har ett ergonomiskt utformat handtag längst ner i form av en ring, som gör det enkelt att hantera det.

Laddning och rengöring

Fun Factory Big Boss G5 är uppladdningsbar och du laddar den med den Fun Factorys Click and Charge laddare som följer med. Leksaker är vattentät och kan rengöras under rinnande vatten med en mild tvål.

Recension: Fun Factory Big Boss G5

Tycker du att storleken har betydelse? Då kommer du troligen att gilla Fun Factory Big Boss G5. Den här dildovibratorn är verkligen något extra, och storleken känns till en början nästan lite chockerande om man inte är van vid större sexleksaker. Framför allt är det längden som känns större men den är även riktigt grov.

Hur bra är Fun Factory Big Boss G5?

För att kunna njuta Fun Factory Big Boss G5 måste man självklart gilla stora dildosar och känslan av att bli helt uppfylld. Är du någon som gör det, tror vi absolut att den här kommer att falla dig i smaken. Den är både lång och grov, utan att för den delen känns vulgär på något sätt. Den är fint designad och har ett naturtrogen utseende, och ser helt enkelt ut som en vanlig dildovibrator som är förstorats en del.När det kommer till en dildovibrator är förstås vibrationerna en viktig del. Fun Factory Big Boss G5 har 12 olika vibrationsprogram, vilket är helt tillräckligt enligt vår smak. Det är bra variation på programmen och det går att få både mjuka vibrationer och riktigt kraftiga sådana. Precis som det ska vara. Däremot är det lite jobbigt att byta mellan vibrationsprogrammen då knapparna är svåråtkomliga när dildon används. Vi gillar också KeyLock-funktionen, som gör att den inte riskerar att börja vibrera på egen hand i väskan eller nattduksbordet. En kul funktion som vi inte sett hos många andra vibratorer.

En annan sak som vi också gillar med Fun Factory Big Boss G5 är handtaget, som är utformad som en ring längst ner på dildon. Handtaget är mycket ergonomiskt och lätt att få grepp om, vilket gör dildon mycket enkel att hantera – något som vi såklart värderar högt.

Naturtrogen design i flera olika färger

Fun Factory Big Boss G5 finns i tre olika färger, och alla tre är faktiskt lika fina. Du kan välja mellan svart, rosa och beige och eftersom den har en naturtrogen design ser den beige varianten ännu mer naturtrogen ut.Dildon är något böjd, vilket gör att du kan lyckas stimulera G-punkten med den, även om det inte är en regelrätt G-punktsstav. Tack vare längden på dildon tycker vi att det faktiskt är riktigt enkelt att komma åt G-punkten med den, och tillsammans med vibrationerna ger det en riktigt skön stimulering.

Enkel att ladda och bra ljudnivå

Vi tycker att det är skönt med vibratorer som drivs med uppladdningsbara batterier, eftersom man då slipper oroa sig över om man har reservbatterier hemma eller inte. Fun Factory Big Boss G5 är mycket enkel att ladda med den medföljande USB-laddaren och batteritiden är bra.Vi var lite oroliga till en början att ljudnivån skulle vara rätt hög, eftersom den är så pass stor och motorn då också troligtvis är stor. Men den har faktiskt en helt rimlig ljudnivå, och är mycket mer tystgående än vad vi först trodde.

FÖRDELAR

  • Både lång och grov
  • Finns i olika färger
  • Enkel att ladda
  • Vattentät

NACKDELAR

  • Låter en del vid användning
  • Knapparna något svåråtkomliga