Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rabbit

En snygg och sexig rabbit vibrator från den omåttligt populära Fifty Shades of Grey kollektionen med sexleksaker. Rabbitvibratorn kittlar klitoris samtidigt som den stimulerar G-punkten, en kombination som ger en mycket stark och intensiv upplevelse och som kan leda till en riktigt härligt exploderande orgasm.

879 kr

Rea!

Visar realtidspriser från 3 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-04-15 23:16:17

36 olika vibrationskombinationer

Rabbiten har två separata vibrationsmotorer, den ena sitter i G-punktsstaven och den andra sitter i klitorisvibratorn. Tack vare möjligheten att styra dessa separat kan du få hela 36 olika vibrationskombinationer, du kommer med andra ord garanterat kunna hitta ett vibrationsmönster som stimulerar dig på exakt rätt sätt. Staven har tre statiska och nio pulserande vibrationslägen medan klitorisvibratorn har tre olika statiska lägen som på ett härligt sätt stimulerar klitoris, något som är en nyckelfaktor för många kvinnor för att kunna få orgasm. Motorerna är mycket tystgående, och du kan njuta av denna rabbit på ett mycket diskret sätt, om du lyckas dämpa dina njutningar det vill säga.

Stilren och sexig design

Precis som övriga sexleksaker i den officiella Fifty Shades of Grey kollektionen är även denna rabbit mycket stilren och sexigt designad. Här finns inget rosa jelly-material med glitter inte, som många andra rabbits här, utan denna sexleksak har en enkel svart yta med metallfärgade detaljer. Staven är tillverkad av 100 % hudvänlig silikon, och ytan känns matt och len som sammet. I jämförelse med många andra rabbits har den här relativt kraftiga kaninöron som masserar klitoris, och passar därför utmärkt till dig som behöver lite kraftigare tag än endast några lätta kittlingar för att kunna njuta full ut.

Vattentät och uppladdningsbar

Oroa dig inte över om du har reservbatterier hemma eller inte, den här rabbiten här uppladdningsbar och laddas med den medföljande USB-laddaren. Den är också 100 % vattentät vilket gör att du kan njuta av den även i duschen eller i badkaret.


Recension: Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rabbitvibrator

Den här rabbiten från den officiella Fifty Shades of Grey kollektionen är perfekt för dig som vill ha en rabbit som verkligen känns. Kaninöronen är kraftiga och ger din klitoris riktig stimulans och G-punktsstaven har 12 olika vibrationsprogram som på ett härligt och intensivt sätt masserar sin G-punkt på allra bästa sätt. Riktigt goda möjligheter till orgasm utlovas med Fifty Shades of Grey Greedy Girl. Vi älskar att den är helt svart och mycket stilren och sexig i din design, äntligen en rabbit som ser riktigt lyxig ut!

Hur bra är Fifty Shades of Grey Greedy Girl?

När det kommer till just rabbitvibratorer finns det två olika läger, det finns kvinnor som fullkomligt exploderar av njutning vid användandet och så finns det kvinnor som inte riktigt får samma intensiva känsla. Är den en de först nämnda, kommer du troligtvis att älska den här vibratorn, tillhör du en av de sistnämnda kan det vara så att det här är rabbiten som får dig att bli en av de kvinnor som älskar just denna typ av produkt.Fifty Shades of Grey Greedy Girl är en rabbitvibrator som verkligen gör jobbet ordentligt, den är kraftfull och helt perfekt designad. Vi gillar att kaninöronen som stimulerar klitoris är kraftiga, och nästan som två egna ministavar. Det gör att vibrationerna verkligen känns mot klitoris, och du får mycket mer stimulans än enbart några lätta kittlingar mot klitoris. G-punktsstaven har precis den rätt böjningen för att komma åt G-punkten på ett enkelt och mycket skönt sätt.

Härliga vibrationskombinationer

Ett stort plus till Fifty Shades of Grey Greedy Girl är att du kan styra vibrationerna i de två olika delarna i staven var för sig tack vare de två motorerna. Klitorisvibratorn och G-punktsstaven är alltså två separata vibratorer och tillsammans kan du få hela 36 olika vibrationskombinationer.Vill du ha pulserande vibrationer på G-punkten men statisk stimulering på klitoris? Inga problem, ställ då bara in den kombinationen och låt sedan rabbiten leda dig till klimax på allra bästa sätt. Gillar du intensiv stimulans kommer du inte att bli besviken, vi upplever nämligen att du kan få riktigt kraftfulla vibrationer om du önskar, speciellt på G-punktsstaven.

Enkel att hålla ren och att ladda

I våra recensioner av sexleksaker tittar vi alltid på hur enkel en sexleksak är att rengöra eftersom hygienfaktorn är av största vikt. Här har vi inget negativt att säga om Fifty Shades of Grey Greedy Girl, eftersom den är vattentät och tillverkad i silikon är den mycket enkel att rengöra. Allt du behöver göra är att tvätta av den under rinnande vatten med en mild tvål.