NMC Auto Rabbit

En så kallad rabbit har länge varit en av de populäraste sexleksakerna, och är nästan ett måste i varje kvinnas nattduksbord. NMC Auto Rabbit har blivit utsedd till bäst i test i sin kategori, och är en prisvärd rabbit, som får jobbet gjort helt enkelt.

Det ursprungliga priset var: 399 kr.Det nuvarande priset är: 249 kr.

Rea!

En så kallad rabbit har länge varit en av de populäraste sexleksakerna, och är nästan ett måste i varje kvinnas nattduksbord. NMC Auto Rabbit har blivit utsedd till bäst i test i sin kategori, och är en prisvärd rabbit, som får jobbet gjort helt enkelt.

Dildo och klitorisvibrator i ett

Det som skiljer sig en rabbit från en vanlig dildo är att den även har en klitorisvibrator, det är den som är självaste kaninen. Klitorisvibratorn är som en minidildo som sticker ut från roten av den stora dildon, och hamnar i perfekt läge på din klitoris när du har staven införd i vaginan.

Många kvinnor behöver både penetrering och klitorisstimulans för att nå orgasm, och då är denna rabbit det perfekta redskapet. Den är enkel och prisvärd, och passar både nybörjaren och den som redan har en gedigen samling av sexleksaker.

Dubbla motorer och olika intensitetsprogram

NMC Auto Rabbit har två stycken motorer som driver vibrationerna, och gör att du kan få riktigt rejäl intensitet om du så önskar. Den ena vibratorn sitter i klitorisvibratorn och den andra i själva staven, vilket gör att du blir stimulerad med vibrationer både på insidan och på utsidan – något som leder till riktigt starka orgasmer för många kvinnor.

Staven har tio stycken olika intensitetsprogram som du enkelt varierar mellan genom att vrida på locket som finns på botten av staven. Intensitetsprogrammen är mycket heltäckande, där det lägsta är väldigt försiktigt och det starkaste är riktigt intensivt. Perfekta förutsättningar för att kunna bygga upp till en riktigt intensiv orgasm.

Många kvinnor vittnar om att denna rabbit har hjälpt dem att uppnå fontänorgasmer utan dess like.

Tillverkad i skön jelly

Denna rabbit kommer i en svag rosa nyans, som är mycket diskret och klitorisvibratorn är utformad som en liten kanin med två öron som kittlar din klitoris på exakt rätt sätt. Staven är tillverkad i så kallad jelly, som gör att den blir tillräckligt styv för att du ska kunna föra in den i en våt vagina utan problem, men ändå vara någotsånär böjlig för skönast komfort.

Staven har ett verklighetstroget utseende och är formad som en penis med ett ollon, men är räfflad mitt på för att du ska få extra mycket stimuli.

Bli helt uppfylld av dess rejäla längd

NMC Auto Rabbit är en rejäl vibrationsstav och är hela 22,5 cm lång, där 12,5 cm är införbar. Den här rabbiten är den perfekta sexleksaken för dig som vill gillar när det är enkelt och rejält, och inte massa småfluff.

Det råden inga tvivel om hur den ska användas och den levererar lika säkert varje gång.

Vibratorn kräver två stycken AA batterier, vilket innebär att du aldrig behöver oroa dig över att ladda den, se bara till att ha extra batterier till hands, så är din rabbit redo när än suget kommer till dig.

Tekniska specifikationer:

 • Tillverkad i jelly och PVC plast
 • Total längd är 22,5 cm
 • Införbarlängd är 12,5 cm
 • Diameter varierar mellan 2,5 – 3,5 cm
 • Är endast vattentålig
 • Drivs av två stycken AA batterier.

Recension: NMC Auto Rabbit

En rabbit är en mycket klassisk sexleksak och det finns såklart en anledning till att den varit populär under alla tider. NMC Auto Rabbit är en riktigt bra vibrator som levererar det den ska och kommer åt på alla de rätta ställena. Den har en bra utformning och kommer åt och vibrerar mot G-punkten samtidigt som den lilla kaniner ligger och vibrerar mycket skönt på klitoris, perfekta förutsättningar för att få orgasm.

Hur bra är NMC Auto Rabbit?

Den här vibratorn har blivit utsedd till bäst i test och har fått många positiva recensioner, så våra förhoppningar var höga och vi förstår absolut varför den har fått så mycket positiva recensioner.Vår första tanke när vi ser den är att den är väldigt fin, både fin färg och fin utformning och extra roligt att klitorisvibratorn, som är självaste kaninen faktiskt är utformad som en kanin, med tassar, öron och svans. Det gör den väldigt gullig och man får intrycket att tillverkade faktiskt har lagt lite extra krut på designen.

Design är såklart viktigt, men viktigast när det kommer till sexleksaker är förstås funktionen. Vi hade läst tidigare att man bör vara mycket försiktig när man skruvar på locket efter att ha satt in batterier, eftersom det är stor risk att det spricker. Därför var det lite klurigt att sätta in batterierna och komma igång, eftersom det tog sin lilla stund. Locket känns faktiskt väldigt plastigt och det känns nästan som ett designfel som tillverkaren borde åtgärda.

När vi väl fått in batterierna och kunde starta vibratorn blev vi dock mycket nöjda. Vibratorn har tio stycken olika vibrationsprogram, och det känns att det är två riktigt kraftiga motorer som driver vibrationerna. Det är enkelt att ställa in de olika vibrationsnivåerna och variationen på dem är bra. Den svagaste är väldigt mild och skön att börja med, och den kraftigaste är riktigt intensiv och ger starka och härliga vibrationer som gör det mycket enkelt att få orgasm.

Ibland kan en del rabbits ha lite fel dimensioner, och kommer inte åt klitoris ordentligt samtidigt som den är införd i vaginan men har tycker vi att NMC har lyckats hitta precis rätt dimension, även om det så klart kan vara individuellt.

Klitoriskittlaren, som är utformad som kaninens tassar är något hårdare än vad den är på en del andra liknande vibratorer och det tycker vi är riktigt bra eftersom vibrationerna faktiskt känns då.

Rengöring och underhåll av NMC Auto Rabbit

Det är viktigt att en sexleksak är enkel att rengöra efter användning och därför är det alltid något vi tittar på i våra recensioner.Den är vibratorn är inte vattentät utan endast stänksäker vilket gör att du inte bör rengöra den under rinnande vatten, något som alltid försvårar rengörandet lite. Vi tycker ändå att NMC Auto Rabbit är relativt enkel att rengöra.

Den är tillverkad i Jelly, ett material som är enkelt att torka av med exempelvis en blöt trasa och är du försiktigt kan du skölja av själva skaftet i vatten. Se bara till så att det inte kommer för mycket vatten längst nere vid batteriluckan och kontrollerna.

Vibratorn drivs av två stycken AA batterier. Huruvida det är bäst med uppladdningsbara sexleksaker eller sådana som du måste byta batterier är individuellt. Fördelen med den här är att du alltid kan se till att ha reservbatterier hemma och du behöver inte oroa dig över att laddningen tar slut mitt under användandet. Dessutom drivs den här endast av två batterier, många rabbits behöver fyra stycken.

Sammanfattning

Vi tycker att NMC Auto Rabbit är en mycket bra sexleksak för nybörjare och den levererar det vi förväntar oss att den ska leverera. Just den här typen av vibratorer är inget som passar för alla, men gillar man rabbits tycker vi absolut att den här är värd sitt pris.Den har mycket kraftfulla motorer och kan vibrera riktigt intensivt om man önskar det, samtidigt som de lägsta nivåerna är mycket snälla. Det finns tio olika vibrationsprogram vilket gör den varierande och flexibel och det är enkelt att ändra vibrationerna samtidigt som du använder den.

Storleken på den har vibration är prefekt enligt oss, och den kommer verkligen åt på alla ställen den bör komma åt för att locka fram en orgasm, både på insidan och på utsidan. Positivt är också att klitoriskittlaren är lite styvare än vad den är på många andra liknande produkter eftersom vibrationerna känns lite mer då.

Förutom att den leverera bra är den också riktigt fin, förutsatt att man gillar gulliga produkter. Klitorisvibratorn är verkligen utformad som en riktigt kanin och hela vibratorn har en mycket fin rosa färg.

En bra produkt för den som gillar rabbits, och absolut en bra sexleksak för den är nybörjare inom området. Största nackdelen är att plastlocken för batteriluckan är väldigt känslig och spricker lätt.

FÖRDELAR

 • Perfekt utformning
  Vi tycker NMC har lyckats väldigt bra med både storlek och dimensioner och det känns som att man faktiskt har gjort en del efterforskning när man designat produkten. Självklart är detta en individuell preferens.
 • Fin design
  Den har en väldigt fin rosa färg och vi gillar är klitorisvibration faktiskt är utformad som en kanin, med passar, ansikte, svans och öron. På många andra liknande produkter har klitorisvibratorn endast så kallade kaninöron.
 • Riktigt bra vibrationer
  Det känns att det är riktigt kraftiga motorer som driver den för vibrationerna går att få riktigt intensiva. Samtidigt kan du också få väldigt mjuka vibrationer och det är bra variation på de tio olika vibrationsprogrammen.
 • Prisvärd
  Vibratorn har ett bra pris och passar därför perfekt för nybörjare.

NACKDELAR

 • Batterilocket spricker väldigt lätt
  Nu visste vi om det är sedan innan och var mycket försiktiga, men det känns att locket är väldigt plastigt och att det lätt kan spricka. Att det ska vara krångligt att byta batterier faktiskt ner betyget rätt rejält, och det är något vi tycker NMC borde korrigera.
 • Inte vattentät
  Produkten är inte vattentät, utan är endast stänksäker vilket innebär att du inte kan använda den i duschen eller i badkaret, något som och drar ner betyget något.