Satisfyer

Satisfyer är ett ledande varumärke inom sexleksaker och erbjuder ett brett utbud av produkter som tillgodoser alla behov. De har ett stort sortiment av produkter, inklusive klitorisstimulerare, pro 2 next generation, penisringar, lufttrycksvibratorer, styrketräningskulor, vibratorer och elektrisk sex. Satisfyer tillhandahåller innovativa och omfattande lösningar som är speciellt utformade för att öka njutning, säkerhet och bekvämlighet. Med Satisfyer kan du utforska det sexuella utrymmet och ta dina erfarenheter till nya nivåer.

Visar alla 14 resultat

Mer om Satisfyer

Satisfyer har näst intill revolutionerat marknaden för kvinnliga sexleksaker, men sina produktsensationer och högkvalitativa design till riktigt låga priser. Det är inte svårt att förstå varför Satisfyers produkter är högt omtalade om bland tjejgängen. 

Den absoluta storsäljaren är deras lufttrycksvibrator som ger en kvinnlig orgasm som ingen annan vibrator ger. Satisfyer tycker inte att du ska behöva välja mellan bra funktion, riktig snygg design och ett bra pris, speciellt inte när det går att få allting kombinerat.

Satisfyer lufttryckvibrator

Satisfyer är ett varumärke som säljer många olika typer av sexleksaker, både för män och kvinnor men det som verkligen har fått dem att bli ett känt namn på marknaden är deras olika lufttrycksvibratorer. 

En lufttrycksvibrator är inte på något sätt som en vanlig klitorisvibrator, utan kommer att ge dig en njutning du aldrig varit med om tidigare. Munstycket omsluter din klitoris och bildar ett vacuum, vibrationer skickas ut med hjälp av lufttrycksvågor som kommer att stimulera din klitoris och förmodligen leda till en explosiv orgasm. 

I och med att vibratorn aldrig behöver röra vid klitoris blir känslan helt annorlunda, och många kvinnor vittnar om både snabbare, explosivare och fler orgasmer. 

Satisfyer har flera olika lufttrycksvibratorer, de finns i olika modeller och i olika prisklasser. Alla fungerar de på samma sätt, men har olika design. En del av dem kan du styra via en app i din telefon, för att slippa att krångla med svåråtkomliga reglage som sitter på själva vibratorn. 

Hitta din njutning med Satisfyer

Alla kvinnor är olika, och en lufttrycksvibrator är inte den rätta sexleksaken för alla, även om många experter nästan utlovar orgasmgaranti. Men det är inget du behöver oroa dig för då Satisfyer även har ett stort utbud av andra prisvärda produkter som kommer att hjälpa dig med njutningen under din onanistund. 

Du hittar ett gediget utbud av mer klassiska klitorisvibratorer om du behöver mer kontakt mellan klitoris och vibratorn för att riktigt gå igång, och det finns både mindre och större modeller. Vad sägs som en minivibrator som praktiskt taget ser ut som ett läppstift, som du enkelt kan bära med dig i väskan var du än ska. Din sexualitet är inget att skämmas för och en du förtjänar en intimstund även när du är på resande fot. 

I deras utbud hittar du också klassiska mister rabbit som kommer ge dig stimulans både inifrån och ut. Och för dig som vill ha något riktigt kraftigt finns en magic wand, som kommer att ge dig en klitorisorgasm som får hela kroppen att skaka. 

Produkter för män

Självklart har Satisfyer även kommit ihåg alla män och deras njutning och du hittar flera produkter du som man kan använda själv under en härlig onanistund eller tillsammans med din partner för en härlig erotisk stund tillsammans. 

Du hittar bland annat vibrerande penisringar tillverkade i härligt och sammetslent silikon, som varsamt omsluter din penis och gör erektionen större och så att den varar längre. Tack vare att den vibrerar kommer den ge mycket njutning till dig men också till kvinnan vid ett penetrerande samlag eftersom den kommer åt och vibrerar mot hennes klitoris. 

Förutom penisringar för män hittar du också vibrerande onaniprodukter där du för in penis i ett omslutande sleeve. Sleeven ger en känsla av att föra in din penis i en äkta vagina och tillsammans med den knottriga insidan och vibrationerna kommer du få en härlig stund på egen hand som förhoppningsvis ger dig ett minst lika härligt avslut. För en ännu mer äkta känsla kan du prova deras uppvärmda onaniprodukt, som fungerar likadant men har en härligt ljummen insida, precis som insidan av en äkta vagina. 

Satisfyers många appstyrda produkter

Satisfyer är ett modernt varumärke som hela tiden vill ligga i framkant på marknaden och komma med innovativa produkter med riktigt bra funktionalitet. Något både män och kvinnor har blivit distraherade av under många år är vibratorer av olika de slag där kontrollen för hastigheten sitter svåråtkomlig och man nästan måste avbryta för att kunna komma åt kontrollen på produkten. 

Det här haft Satisfyer tagit fasta på och gjort något åt, därför är många av deras produkter appstyrda, aldrig igen ska du behöva förlora en orgasm på grund av reglage som är svåra att ändra. Med deras appstyrda vibratorer kan du helt och hållet hänföra dig åt din njutning, och luta dig tillbaka och enkelt ha kontroll över styrka och hastighet via telefonen. 

Eller låta din partner ha kontrollen. Att släppa på kontrollen och låta någon annan styra hastigheten på vibratorn som rör din klitoris, eller på penisringen kan få dig att uppnå helt andra nivåer av njutning. En så kallad edging lek där din partner låter vibratorn arbeta tills du är nära klimax, för att sedan avbryta och ta det lite lugnare för att sedan åter igen öka styrkan på vibratorn och låta dig komma kan ge dig orgasmer du aldrig tidigare lyckats nå. 

Design och kvalitet till ett riktigt bra pris

Satisfyer tycker det är viktigt att alla faktiskt har möjlighet till att ge sin sexuella njutning en extra boost och därför är alla deras produkter riktigt prisvärda. Deras lufttrycksvibrator är en av de billigaste på marknaden, men tro inte att låga priser också behöver ge dig låg kvalitet. Satisfyer Pro 2 Next generation är en av de mest älskade produkterna av sin sort på marknaden. 

Produkterna är inte enbart kvalitativa utan är också riktigt snygga. Faktum är att Satisfyer har vunnit över 180 stycken designpriser världen över – något som vittnar om riktigt snygga produkter. För självklart njuter vi även med ögonen. Titta bara på Satisfyer Double Joy

Produkterna är stilrena, enkla och oftast enfärgade. De flesta produkter är tillverkade av hudvänligt silikon och ABS-plast, och är alltid fria från latex och ftalater. Silikon är också enkelt att rengöra, vilket såklart är mycket viktigt för sexleksaker. Du rengör det enkelt med ljummet vatten och parfymfri tvål eller en specialanpassad rengöringsspray. 

Gör som många andra kvinnor och män världen över och ta din njutning till nästa nivå med hjälp av Satisfyer prisvärda produkter.