Satisfyer Love Breeze

Love Breeze beröringsfri klitorisstimulering med tryckvågor och snygg design som ger en mycket lätthanterlig vibrator. Love Breeze är en idealisk lufttrycksvibrator att ta med på resor, flexibel och lätt att förvara i en handväska. Med en sensuell kombination av tryckvågor och bubbeltryck stimuleras klitoris utan direktkontakt med 11 olika styrkor, som bekvämt kan styras via den intuitiva kontrollenheten. Pulserande stimulering har visat sig vara extra effektiv för dem som har svårt att få orgasm.

Det ursprungliga priset var: 519 kr.Det nuvarande priset är: 229 kr.

Rea!

Recension: Satisfyer Love Breeze

Om du vill att någon ska suga din klitoris och du inte har någon partner, vad gör du då? Satisfyer har gjort sitt bästa för att ge ett svar till denna urgamla gåta. En av deras lösningar var att utveckla Love Breeze. Love Breeze är en av de många versioner av lufttrycksvibratorer som finns på marknaden. Inte lika unikt koncept som det en gång var, men fortfarande mycket eftertraktat.

Vår erfarenhet av denna lilla guldklimp

Man får blandade känslor när det gäller leksaker som leker ”suga och blåsa” med klitoris.

Om man tänker sig att man har haft turen att hitta en leksak som man avgudar och en som ger de sämsta sexleksaksupplevelser man har varit med om så kan man säga…

… Att Love Breeze lyckas hamna någonstans mellan dessa två poler av motsatta upplevelser.

Den uppfyller nämligen helt klart arvet från varumärket den bär. Den är tillfredsställande och mycket stark utan att för den delen få dig att undra om din klitoris kommer att slitas av. Vilket borde vara ett plus för de flesta av oss, eller hur? Den fungerar också bra tillsammans med en dildo. Penetration med simulering av oralsex? Ja tack, gärna!

Även om Love Breeze inte är den största favoriten (som är betydligt dyrare) visar den massor av potential. För priset på under 300 SEK är det en stöld.

Detta skulle också vara en fantastisk produkt för att se om du gillar sugleksaker, om du inte provat dem förut. De lägre inställningarna känns mer som en ryckande känsla och ökar med varje ytterligare tryck på knappen. Den visar upp ett brett utbud av intensiteter (elva stycken totalt). Jag behövde aldrig gå förbi den sjätte eller sjunde intensiteten och min klitoris är långt ifrån superkänslig. Kraften är stark med den här.

Funktioner att tänka på…

Man måste älska formen. Den är praktisk, ligger lätt i handflatan medan du onanerar och knapparna är lätta att hitta och trycka på. Låter som en självklarhet, men du skulle bli förvånad över hur ofta företag gör fel på detta. Love Breeze finns som gul (guld), orange och ljusblå färg. Alla ser lätt metalliska ut. Det är en trevlig förändring att se i en färgpalett för sexleksaker.

Den är täckt av silikon som du kan känna, men från början är det lätt att det yttre skalet är gjort av plast. Nix, det är mjukt.

Elva nivåer att välja mellan.

Love Breeze har 15 års garanti. Satisfyer måste vara galen för det är ruggigt långt. Den levereras givetvis också med en magnetisk USB-laddare, och man kan ta romantiska bad eller sexiga duschar med Love Breeze eftersom den är vattentät.

Slutsats

Om du tycker om sugleksaker och lufttrycksvibratorer, eller är en person som bara älskar bra erbjudanden kan detta vara leksaken för dig att prova. Passa på att fynda när tillfället ges, och detta är sannerligen en sådant tillfälle. Kom ihåg att slänga en extra dildo i vagnen också. Du förtjänar det för att du har hittat en så bra deal!

FÖRDELAR

  • Prisvärd
  • 11 nivåer
  • Vattentät
  • Uppladdningsbar

NACKDELAR

  • Lite väl simpel