Womanizer Liberty

Har du ännu inte hakat på trenden med en lufttrycksvibrator är det hög tid för det, och Liberty Womanizer är ett mycket bra alternativ att starta med. Det här är en mycket liten och smidig variant av den revolutionerande lufttrycksvibratorn, som har förändrat kvinnor möjlighet till orgasm, en gång för alla. Denna snygga modell från Womanizer passar utmärkt för dig som ofta vill ha med dig din vibrator.

Det ursprungliga priset var: 999 kr.Det nuvarande priset är: 739 kr.

Rea!

Visar realtidspriser från 2 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-05-22 19:12:11

Smidig och skyddad med lock

De flesta lufttrycksvibratorerna är förvisso relativt små och smidigare, men den här gången har Womanizer lyckats få till det ännu ett steg vassare. Liberty är endast 10 cm lång, och får lätt plats i handväskan. Dessutom har den ett skyddande lock, som har två funktioner. Dels gör den att lufttrycksvibratorn blir diskret, dels skyddar den mot att smuts och skräp kommer in i munstycket om den ligger löst i väskan.

Låt dig stimuleras av pulserande luftvibrationer

Om du ännu inte är bekant med en lufttrycksvibrator kan det vara svårt att förstå vad det är som är så fantastiskt. Men när du väl har låtit din klitoris stimuleras av luftvibrationer, och märkt att du många gånger får orgasm efter några minuter kommer du att förstå sensationen.

Liberty har sex olika intensiteter och du justerar enkelt styrkan med plus- och minusknapparna på vibratorn.

Mjukt munstycke men kraftigt handtag

Munstycket som försiktigt ska omsluta din klitoris och skapa ett vacuum är tillverkat i mjukt silikon, och känns mycket skön mot detta känsliga område. Handtaget däremot ät tillverkat i kraftig och stabil plast, och har en ergonomisk utformning som ligger mycket bekvämt i handen.

Liberty marknadsför till och med genom att sångerskan Lily Allen har gått ut med att sagt att den har förändrat hennes liv. Och har du tidigare haft svårigheter till orgasm, kommer det vara ett minne blott.

 


Recension: Womanizer Liberty

När du är ute efter en sexleksak som i princip kan ge orgasmgaranti – då är Womanizer Liberty Lufttrycksvibrator ett bra val. I ärlighetens namn kan vi inte påstå att själva lufttrycksfunktionen är bättre hos denna än hon många andra lufttrycksvibratorer vi har testat, däremot har den flera andra kvaliteter som gör att den här kan bli ett förstahandsval.

Hur bra är Womanizer Liberty Lufttrycksvibrator?

När det kommer till själva lufttrycksvibrationerna skulle vi säga att den är precis lika bra som många andra vibratorer av den här modellen – det vill säga helt fantastisk! Vi har inte hört någon kvinna som använt sig av en lufttrycksvibrator och som inte har kommit på bara någon minut. Exakt varför det är så lätt att komma en den är sortens vibrator är svårt att säga, men det är något med hur bra vibrationerna av lufttrycket kommer åt klitoris samtidigt som det inte blir alldeles för intensivt.

Det som däremot skiljer sig Liberty från andra lufttrycksvibratorer är designen. Den är mycket mindre än många andra modeller, vilket gör det enkelt att ha med sig den i handväskan, eller till och med i jackfickan om den är av lite större modell. Liberty har även ett lock, som gör att den blir mycket diskret och det är faktiskt rätt svårt att förstå vad det är för något om man bara ta en snabb titt på den. Praktiskt om man råkar riva ut den ut handväskan när man letar efter plånboken – det skulle lika gärna kunna vara en powerbank!

Locket är också mycket smidigt eftersom det skyddar från att smuts kommer in i munstycket, något som annars faktiskt brukar vara ett problem med lufttrycksvibratorer, speciellt om man har med sig dem i väskan.

Att den dessutom kommer i många olika färger, gör bara saken ännu bättre!

Anpassa vibrationerna efter dina preferenser

Womanizer Liberty är mycket enkel att handskas med tycker vi. Dels ligger den väldigt bra i handen och känns stabil, dels är det mycket enkelt att anpassa vibrationerna med knapparna. Det finns sex olika vibrationshastigheter, kanske inte den mest flexibla vibratorn med andra ord, men fullt tillräckligt för att hitta något man gillar.

Har du tidigare inte använt en lufttrycksvibrator är Womanizer Liberty definitivt en bra sådan att starta med. Den är enkel att använda, den är snygg och elegant samt att den har ett rimligt pris. Luftvibratorer är sexleksaker i den högre prisklassen rent generellt, men vi lovar – du kommer tycka det är värt det.

Laddning och rengöring

Du laddar enkelt din Liberty med den medföljande micro-USB laddaren och en laddning håller i cirka 120 minuter. När du är klar kan du enkelt skölja den under vatten.

FÖRDELAR

  • Kommer med en skyddande lock
  • Liten och smidig design
  • Ger i princip orgasmgaranti

NACKDELAR

  • Är relativt högljudd
  • Har endast sex stycken vibrationshastigheter