Bästa Vuxenbutikerna 2024

Som ni alla vet är det bekvämt att handla online. Man slipper stressande spring i butiker, och köer för att betala samtidigt som man får utomordentliga möjligheter att planera sina köp och välja rätt produkter från rätt butiker. Något som inte heller är nytt är att detta så klart lett till att allt fler butiker öppnar online och att renodlade e-handlare grundas i rasande takt. Vår guide kan därför underlätta om du letar efter den bästa vuxenbutiken

Den kanske mest uppskattade kategorin av produkter i webbutiker jämfört med traditionella butiker är utan tvekan sexleksaker. Några av oss minns hur det var att köpa en dildo i början av 2000-talet. Man fick uppsöka en skum, lite dolt butik, på någon bakgata, och prata med skumma butiksbiträden antingen för hjälp eller i kassan. I dag är det bara surfa in på en av alla e-handlare som valt att specialisera sig på sexleksaker och välja och vraka, sen bekvämt få hem sin nya vän diskret packad ett par dagar senare.

Med ovanstående fakta i åtanke är det väldigt lätt att förstå varför så många väljer att handla sexleksaker på nätet. Lika enkelt är det att förstå varför många väljer att starta e-handel just inom vuxensegmentet. Det lämnar dock ett problem för oss konsumenter. Hur vet vi vilken som är den bästa vuxenbutiken på nätet?

Topp 5 bästa vuxenbutikerna på nätet

Här hittar ni de, enligt oss, fem bästa butikerna för sexleksaker online. De viktigaste aspekterna i vår bedömning är utbud, prisnivå, service samt betal och fraktmetoder som erbjuds.

Mshop

mshop logo

Mshop, som de numera heter, efter att ha grundats med namnet Martin Shop och genomgått ett namnbyte, är i vår mening den bästa vuxenbutiken för oss svenskar. Detta för att de kombinerar ett stort utbud inom alla produktkategorier med låga priser och bra service.

För betalning hos Mshop finns Klarna, Swish, Paypal, Apple Pay och självklart kortbetalning att välja mellan. Man erbjuder också bra valmöjligheter när det gäller frakten, så som Instabox, Budbee, DHL eller Early Bird. Det gör att det är lätt att välja något som passar.

Sinful

sinful logga

Sinful är en nyare aktör än konkurrenter så som Mshop, lustjakt och Lastbryggan. De börjar dock etablera sig som en av de större spelarna på marknaden för sexleksaker i Sverige och är verkligen att räkna med. Här hittar man ett stort utbud till bra priser och dessutom har Sinful ett eget varumärke vid namn “Sinful” där man säger att man skapat premiumprodukter inom olika kategorier så att kunder vet att de får bra kvalitet till bra pris.

När det gäller betalmetoder är Sinful inte sämre än de flesta andra. Det går att betala med Klarna, men också kort, swish eller paypal. Frakten hanteras av DHL eller Postnord och håller standard leveranstid.

Vuxen.se

vuxen.se logo

Vuxen.se kanske är det mest självklara valet för många när det gäller att handla sexleksaker online. Vi tycker också att vuxen.se absolut förtjänar en plats i vår topplista, men de tar inte förstaplatsen. Detta främst av två anledningar. Dels är deras utbud mindre än de största konkurrenteras, och dels är deras kundservice under all kritik. Det positiva med vuxen och som gör att slår sig in på topp 3 är att de har tagit vuxenleksaker in i finrummet. Deras jinglar har satt sig hos gemeneman och är en stor anledning till normaliseringen av sexuell utlevnad på egen hand och med hjälp av vuxenleksaker. Stor eloge för den insatsen.

Givetvis kan man hitta de mest kända varumärkena även på vuxen.se och är man inte ute efter något specifikt levererar vuxen.se en gedigen upplevelse. En lättnavigerad butik med bra information och en enkel utcheckning bidrar till dess storhet.

På vuxen betalar man med Qliro, som är en konkurrent till Klarna, men man kan också välja att betala med kort eller Trustly. Trustly är en metod som möjliggör direkta banköverföringar vilket gör det till ett enkelt sätt att betala med. När det kommer till fraktmöjligheter kan man välja mellan Postnord, Instabox eller något som heter “Best”.

Lustjakt

lustjakt logo

Lustjakt är en annan aktör som varit med i leken ett tag nu. Här hittar man ett bra utbud av produkter. Vi gillar framför allt hur produkterna lyfts fram på sajten. Lustjakt har nämligen en ganska välfylld blogg med artiklar som beskriver hur produkterna kan användas. Navigeringen på sajten känns lite mossig dock, och designen på sajten leder tankarna till 2008.

När det kommer till betalning vill vi lyfta att man hos Lustjakt kan handla mot postförskott. Det är en betalningsmetod som var vanlig runt just 2010. Man beställer det man vill ha, och sen skickas produkterna till ett postombud och du måste betala på plats hos postombudet för att få ut dina produkter. Smidigt om man inte vill lämna ut betaluppgifter online. 

Andra betalningslösningar som fungerar på lustjakt är Klarna och swish. För frakt är det postnord eller Schenker som gäller.

Lastbryggan

lastbryggan logo

Detta är en vuxenbutik som liksom Mshop och Lustjakt funnits länge på marknaden. Lastbryggan har också lyckats med konststycket att uppdatera sin webbsajt utan att för den delen bryta sin image. Resultatet är en modern och lättnavigerad webbutik som också erbjuder ett stort sortiment där alla förväntade produktkategorier finns representerade. Oavsett om man vill handla BDSM-prylar, sexiga underkläder, lufttrycksvibratorer eller något annat kan man räkna med att hitta vad man söker. När vi jämför priserna mot andra butiker tycks lastbryggan ofta vara aningen dyrare.

Betalningsmetoder hos lastbryggan är kortbetalning, klarna, swish och postförskott. Frakten hanteras främst av postnord.

Andra bra vuxenbutiker

De vuxenbutikerna som nämnts ovan är de etablerade jättarna på marknaden som också levererat bra kvalitet och trygga shoppingupplevelser till sina kunder under en längre tid. Dessa butikerna erbjuder också porrfilmer, något som folk inte tänker på att köpa numera, men det finns specifika sajter för sådant också, ett exempel är 6dvd.se . Vi vill dock passa på att lyfta några andra butiker som håller på att slå sig in ordentligt och som skulle kunna ta plats i vår topplista i framtiden. Just nu kan vi dock med säkerhet påstå att dessa vuxenbutiker är bra vuxenbutiker:

Oliver och Eva

Oliver och Eva är en sexleksaksbutik som försöker slå sig in bland de större aktörerna på marknaden och har gjort det riktigt bra. Här hittar man alla de kända varumärkena och dessutom till konkurrenskraftiga priser. Navigeringen på sajten är enkel att förstå och kundservicen är väldigt bra då man erbjuder en livechatt som är öppen under kontorstider. Smidigt!

Lovebox

Lovebox är liksom Oliver och Eva en mindre aktör som har potential att slå sig in bland de större namnen. Även här handlar det främst om en riktigt bra sajt som är superlätt att navigera. Betalningslösningarna är Swish, Kortbetalning, banköverföring, eller faktura och frakten sköts av DHL eller Postnord vilket är valbart i kassan. Man håller konkurrenskraftiga priser och ett utbud som räcker gott och väl för de allra flesta.

Lustly

Lustly var från början en Vuxenbutik som sålde sexleksaker via en fysisk affär i Stockholm under namnet Kino Shopping. Den fysiska butiken finns kvar än idag och är faktiskt öppen alla dagar, året runt mellan 08.00 och 24.00 vilket är anmärkningsvärt bara det. Företaget har dock valt att satsa mycket på sin e-handel på sista tiden och en ny version av sajten lanserades för inte allt för länge sedan. Den är modern och väldigt enkel att navigera, utbudet av sexleksaker är stort och prisnivån är bra. Betalningsmetoder som gäller här är klarna, men det är inga problem att betala med kort eller swish genom klarna, som de flesta kanske vet. Frakten sköts av Postnord eller så kan man själv hämta sin beställning i butiken i Stockholm.

Sammanfattning

De allra bästa vuxenbutikerna på den svenska marknaden just nu tycker vi är

  1. Mshop
  2. Sinful
  3. Vuxen.se
  4. Lustjakt
  5. Lastbryggan

För att förtjäna platsen som den bästa vuxenbutiken har man en bra och smidig hemsida som är enkel att navigera. Man erbjuder bra betalmetoder och fraktalternativ som passar alla, samt en kundservice som är trevlig men effektiv. Pricken över i:et är självklart att man också erbjuder ett stort utbud och till riktigt bra priser. Detta tycker vi att Mshop är allra bäst på i dagsläget. Mshop är enligt oss den bästa vuxenbutiken för sexleksaker i Sverige 2024.

Vi har också tagit med några bubblare, som kan klassas som bra vuxenbutiker. Anledningen är att vi vill hylla e-handlare som vi tycker gör att bra jobb och som erbjuder bra tjänster som oss konsumenter kan ha nytta av. Vi får se om dessa bra vuxenbutiker kan ta steget upp och etablera sig bland de bästa sexleksaksbutikerna.