Oliver & Eva

Oliver och Eva är en vuxenbutik med ett brett sortiment

På Oliver och Eva vill man att alla oavsett kroppstyp eller intressen ska kunna hitta vad man söker. Därför erbjuds ett brett sortiment av sexleksaker och tillbehör men med fokus på väldigt bra oljor och glidmedel. Man kan också hitta tips och råd samt guider på deras hemsida för den som känner sig lite osäker, eller varför inte för den som vill vara lite äventyrlig och prova något nytt?

Oliver och Eva erbjuder ett stort utbud av oljor och glidmedel som passar alla.

 

Oliver och Eva anser att alla, oavsett kropp ska kunna njuta!

Oliver och Eva har på deras hemsida väldigt tydliga värderingar som de jobbar efter samt vill främja i samhället. De anser att de är i en maktposition och kan påverka för ett jämställt samhälle som accepterar alla oavsett sexualitet, ursprung, kroppsform eller andra liknande attribut. Alla har rätt att vara den man är och sexualiteten och lekfullheten ska inte begränsas på grund av sådana yttre faktorer.

Sortimentet är som sagt brett med allt från enklare dildos till sexgungor, bondage-prylar eller dockor. Alla kan hitta något som passar och det är just det som är grejjen. Det finns något för alla oavsett om man är den som bara vill smeka sig själv till sömns eller om man vill utforska sina fetischer tillsammans med andra.

Oliver och Eva erbjuder:

• Fri frakt när man handlar för mer än 500kr
• Låga priser
• Snabb leverans
• Diskreta paket
• Stort utbud
• Öppet köp i 30 dagar

Nyligen shoppat på Oliver och Eva?

I sådana fall är vi på dildolistan.se glada om du kan ta dig en minut att ranka din upplevelse av deras webbshopp här nedan för att på så vis hjälpa andra konsumenter att göra rätt val i deras jakt på sexleksaker. Vi konsumenter måste hjälpas åt när företagen gör allt för att ta våra pengar!

Andra rekommenderade butiker