Sexleksaker365

Som du hör på namnet är Sexleksaker365 butiken där du hittar allt du behöver inom sex och samlevnad för alla årets 365 dagar. Affärens slogan är ”sex på dina villkor” och webbshopen har ett stort utbud på leksaker både för henne och för honom samt att du hittar ett stort utbud av sexiga underkläder som kan vara ett bra komplement till sexleksaker.

Produktkategorier hos Sexleksaker365

Vill du se deras utbud av sexleksaker behöver du först gå tillkategorin produkter, för att sedan gå till de olika underkategorierna, som är ”mest för henne”, ”mest för honom”, ”mest för par” och ”analsex”. Under varje underkategori finns sedan ytterligare en kategori för de olika sorters leksakerna. Det här gör att det krävs ganska många klick innan man kommer till den kategorisidan man är på väg till och vi har sett många bättre upplägg än detta.

När en webbshop har ett väldigt stort utbud, som Sexleksaker365 har är det viktigt att alla kategorier är uppdelade och igenomtänkta på ett bra sätt, och vi upplever att här finns det förbättringar som skulle kunna göras.

Utbudet är det dock absolut inget fel på och när vi väl har lyckats klicka oss in på rätt kategorisida hittar vi mycket att välja på. Inne på kategorisidorna finns det också bra filtreringsverktyg där du kan filtrera produkterna efter material, färg, storlek och prisintervall – och det gillar vi starkt!

En kategori vi har märkt blivit mycket populär och som finns som en egen kategori hos de allra flesta e-butiker för sexleksaker idag är BDSM och Bondage, och även hos Sexleksaker365 finns dessa i en helt egen kategori. Där finns dessutom flera underkategorier, så som piskor, hand- och fotbojor och bröstklämmor.

Du hittar också en kategori som heter glidmedel och bättre sex och här hittar du förutom glidmedel saker som kondomer, olika krämer men också lite smått och gott så som ätbara saker och sexiga presenter.

Inspiration, nyheter och REA

Om du inte direkt vet vad du är ute efter kan du gå till deras sida som heter inspiration. Där kan du hitta saker utifrån olika aktiviteter, exempelvis sex i badrummet eller analsex för nybörjare. Du hittar också favoriter både till henne och till honom samt tips på produkter som kan hjälpa dig till skönare sex.

Den här sidan är faktiskt riktigt bra enligt oss och det kan vara bra med lite inspiration. Exempelvis analsex för nybörjare är en utomordentligt bra sida att titta på om du är nyfiken på analsex men inte riktigt vet vilka produkter som är bra att börja med.

Är du däremot någon som redan har det mesta och är en riktigt prylgalning när det kommer till sexleksaker kanske kategorin nyheter passar dig bättre. Där kan du se alla de senaste produkterna som har kommit in till webbshopen och förhoppningsvis kan du hitta någonting där som du inte redan har men som gör dig nyfiken.

Vi kan också rekommendera dig att ta en titt under deras kategori REA, eller deras outlet som de kallar det på första sidan. Där hittar du många utvalda produkter till nedsatt pris, och där kan du göra riktigt bra fynd. Saker du hittar där behöver inte endast vara utgående produkter eller liknande utan kan också bero på att de har bra avtal med en del leverantörer och kan därför sälja ut en del varumärken till ett bättre pris.

Snabb leverans, flexibel betalning och kundtjänst via mejl

Alla beställningar de får in innan klockan 12 på en vardag expedieras samma dag och leverans tar oftast 1–2 dagar. Alla paket skickas självklart med en diskret avsändare. Frakten går på 39 kronor, förutom om du handlar över 499 kronor då får du istället fri frakt.

Du kan välja om du vill betala med faktura, som då kommer tillsammans med dina produkter, med kreditkort eller med internetbanken.

Behöver du komma i kontakt med kundtjänst gör du det via mejladressen [email protected].

Vad tycker kunderna?

Sexleksaker365 har inga omdömen på Trustpilot och har endas två omdömen på Google och båda dessa är positiva. Varför butiken inte har fler omdömen kan vi inte svara på, men vi tycker att utbudet är bra och när vi kontaktar kundtjänst med en fråga får vi svar väldigt snabbt.

Andra rekommenderade butiker