Satisfyer Pro 2 Next Generation

Satisfyer pro 2 är en lufttrycksvibrator som stimulerar klitoris på ett helt nytt sätt. Satisfyer Pro 2 Next generation är designad för att kunna ge dig både intensivare och fler orgasmer. Med hjälp av den unika vacuumtekniken och dess vibrerande tryckvågor kommer orgasmerna snabbare än med en vanlig vibrator. Handla hos några av våra jämförda butiker.

Hitta det bästa priset på Satisfyer Pro 2 Next Generation hos oss.

Nedan hittar du det bästa priset för din Satisfyer Pro 2 Next Generation.

Jämför just nu priset från 11 av Sveriges största butiker.
Tips: Håll reda på vilket belopp du behöver handla för i varje butik för att få fri frakt, där kan du spara lite till!
Läs mer om produkten under prisjämförelselistan, eller köp den redan nu!

319 kr

Rea!

Visar realtidspriser från 1 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-06-10 23:30:30

Stimulerar klitoris med Satisfyer Airpulse-tekniken

Satisfyer har utvecklat en helt egen teknik som de kallar Satisfyer Airpulse, som innebär att ett skönt vacuum bildas runt klitoris, samtidigt som klitoris stimuleras utan direktkontakt med hjälp av intensiva tryckvågor.

Många kvinnor vittnar om att den unika tekniken leder till helt nya orgasmupplevelser eftersom klitoris stimuleras helt beröringsfritt. En annorlunda och mycket härlig känsla som en vanlig vibrator inte kan levererar.

Du kan välja mellan elva olika intensitetsnivåer och du kan på ett enkelt sätt gå upp och ner i styrka genom att använda de två knapparna på handtaget. Öka eller sänk nivån precis som du vill utan att behöva gå runt ett helt varv i intensitetsprogrammen.

Satisfyer Pro 2 har ett munstycke tillverkat av följsamt och hygieniskt silikon

Munstycket på Satisfyer Pro 2 Next generation är ovalt och tillverkat av mjukt och följsamt silikon, vilket innebär att den omsluter din klitoris perfekt. Silikon är mjukt och lent och ger en skön känsla runt klitoris som är en känslig beröringspunkt. Materialet är medicinskt tillverkat och är mycket hudvänligt.

Silikon är även ett hygieniskt material då det är lätt att rengöra och hålla fritt från bakterier. Silikon rengörs enklast med ljummet vatten och tvål efter användning. Munstycket är vitt vilket gör det mycket enkelt för dig att se att det är ordentligt rengjort. Var noga med att inte lämna kvar några tvålrester på produkten.

Satisfyer Pro 2 har ergonomisk utformning för maximal njutning

För att du fullt ut ska kunna fokusera på din njutning och inte bli distraherad är Satisfyer Pro 2 Next generation utformat på ett mycket ergonomiskt sätt. Minsta lilla detalj är genomtänk på denna leksak.

Det ovala munstycket är ergonomiskt format för att på bästa sätt kunna sluta runt din klitoris och bilda ett vacuum. Kvinnors kroppar är formade på olika sätt och det följsamma silikonet gör att munstycket passar till alla former.

Även handtaget som har en feminin och elegant rosa färg är ergonomiskt utformat för att kunna ge dig maximal njutning. Vibratorn har en total längd på 16 cm vilket gör att den ligger bra handen och kommer att ge dig ett stabilt grepp. Tryckknapparna för att ändra intensiteten sitter på baksidan och är enkla att komma åt med tummen.

Satisfyer pro 2 är tystgående, vattentålig och uppladdningsbar

Satisfyer Pro 2 Next generation är en mycket tystgående tryckluftsvibrator vilket möjliggör för diskretanvändning av produkten. Dessutom är den vattentålig vilket gör att du kan använda den i duschen eller badkaret. Det underlättar också vid rengöring.

Satisfyer pro kommer med ett inbyggt uppladdningsbart batteri och en magnetisk USB-kabel för laddning. Innan första användning behöver produkten laddas i cirka åtta timmar. När laddningen är klar lyser en lampa med fast sken. Läs mer om upplevelsen i recensionen nedan.

Satisfyer Pro 2 Next generation har 15 års garanti.

Succéhistorien vi aldrig glömmer

Satisfyer pro 2 är en riktig succéhistoria. När denna klitorisstimulator kom ut spred sig produkten som en löpeld, ingen kvinna kunde missa att något stort var på gång. De allra flesta vittnade om orgasmgaranti och att de aldrig hade upplevt något liknande tidigare. Det hördes kommentarer som ”Älskar den”, ”Den bästa någonsin”, ”Bästa sexleksaken i världen”, ”Jag kommer varje gång” & ”Orgasm, Orgasmer från himlen”. Det var information vi fick från kvinnor runt om i hela världen. Det visade sig också stämma ganska bra! Produkten är fortfarande, år 2021 väldigt populär.

Satisfyer pro 2 är helt enkelt den första produkten som verkligen fick kvinnorna på fall. För under 299 kr kan den bli din, vi har sett ett kraftigt prisfall på produkten, vilket är härligt.

Det ger fler människor rätten till orgasm! Det blir inte mindre skönt för att den är billigare nu, snarare tvärt om. Köp den hos någon av våra partners, eller köp den via listan till billigast pris, välj själv bästa möjliga butik helt enkelt.

Tekniska specifikationer för Satisfyer Pro 2 Next Generation

Läs mer om produkten på förpackningen och du ser följande:

 • Områden med kroppskontakt tillverkade av medicinskt silikon
 • Vattentålig enligt IPX7
 • Mycket tystgående
 • 11 olika intensitetsnivåer
 • Uppladdningsbar
 • Totallängd på 16 cm
 • 15 års garanti

Tips: Titta inte bara på priset hos våra partners, se efter om du kan få fri frakt också.

Att tänka på om du ska resa med satisfyer pro 2


Recension: Satisfyer Pro 2 Next generation

Satisfyer Pro 2 Next generation är en mycket populär lufttrycksvibrator från tillverkaren Satisfyer.Lufttrycksvibratorn är mycket prisvärd jämfört med andra liknande produkter i sin kategori. Det finns betydligt bättre lufttrycksvibratorer men för sitt pris är den absolut tillräckligt bra.

Hur bra är Satisfyer Pro 2 Next Generation?

Satisfyern är helt klart en lufttrycksvibrator som får väl godkänt i betyg av oss. Den håller vad den lovar och den ger verkligen njutning på ett annorlunda sätt än en vanlig vibrator. Tack vare att den omsluter klitoris på ett beröringsfritt sätt och istället använder sig av vacuum och vibration från lufttrycket ger det en mycket speciell och tillfredsställande upplevelse.

Har du aldrig tidigare använt en lufttrycksvibrator är det här absolut ett bra val att testa med. Den är smidig och enkel att använda samt att den har ett bra pris.

Vi tycker att utformningen på handtaget är mycket bra då den passar perfekt i handen och är enkel att få ett bra grepp kring. Den har både en ergonomisk och feminin form som vi gillar starkt. Den ljusrosa färgen är också mycket behaglig att titta på och känns verkligen både lyxig och sensuell.

När det gäller själva munstycket som ska omsluta klitoris för att skapa ett vacuum var det till en början lite svårt att hitta rätt position. Eftersom munstycket är ovalt krävs det att du håller Satisfyern i rätt läge. Men efter att ha hittat rätt läge en gång var det inga problem att sedan göra det igen, man lär sig snabbt hur den är tänkt att användas och hur du bäst passar in den på din kropp.

Vibratorn har hela elva stycken intensitetsnivåer och det gillar vi verkligen. Det gör att du kan börja mjukt på en låg nivå och verkligen bygga upp en långsam men intensiv känsla som kan resultera i en riktigt explosiv orgasm.

Vad vi också gillar är att du kan öka och minska intensiteten som du vill med hjälp av tryckknapparna, du behöver alltså inte gå ett helt varv i nivåerna om du råkade öka något steg för mycket.

Rengöring av Satisfyer Pro 2 Next Generation

Laddning

När du köper din Satisfyer Pro 2 Next Generation får du med en magnetisk USB-laddare. Det betyder att du själv behöver ha själva adaptern som du stoppar i vägguttaget, vilket de flesta ändå har till exempelvis sina mobiltelefoner eller surfplattor.

Vi förstår inte riktigt varför vi måste ladda produkten i hela åtta timmar första gången vi ska använda den, och tycker att det drar ner betyget en del. Framtida laddningar sker dock på cirka 1,5 timme, vilket vi tycker är lite mer rimligt.

Vi har inga problem med vare sig laddningen eller användningstiden, men vi ser i många andra recensioner att många verkar ha problem med att produkten får dålig batteritid efter ett par användningar.

Summering

Vi kan absolut rekommendera Satisfyer Pro 2 Next Generation för dig som vill testa på en lufttrycksvibrator. Den är relativt enkel att använda och har en smidig storlek. Vi tycker att både munstycket och handtaget har sköna ytor och känns sköna både i handen och mot underlivet. Handtaget kan möjligtvis ge en lite billig och plastig känsla, men med tanke på priset är det inget som stör oss då den ändå känns hållbar. 

Vibratorn är vattentät och kan användas både i dusch och badkar, vilket är en uppgradering från föregångaren. 

Produkten är enkel att hålla ren, vilket självklart är mycket viktigt. Den är också enkel att ladda tack vare uppladdningsbara batterier och den medföljande magnetiska USB-laddaren. 

Har du tidigare använt lufttrycksvibratorer kanske denna dock inte är för dig, då det är en enkel modell som lämpar sig bäst för den som vill testa på denna typ av vibrator.

 


FÖRDELAR

 • Den är vattentät
  Du kan använda den både i duschen och i badkaret. Vi rekommenderar verkligen dig att testa använda den i ett varmt och avkopplande bad för maximal njutning.
 • Mycket enkel att rengöra
  Både tack vare att den är vattentät men också eftersom munstycket är tillverkad i silikon som är enkelt att rengöra med ljummet vatten och parfymfri tvål. Vi lägger stor vikt vid att intimleksaker ska vara hygieniska.
 • Uppladdningsbar
  Uppladdningsbara batterier är bra för miljön men innebär också att du aldrig behöver oroa dig över att inte ha nya batterier hemma när du vill ha en stunds njutning.
 • Fungerar bra med vattenbaserat glidmedel
  Trots att munstycket ska bilda ett vacuum runt klitoris och därmed behöver sluta helt tätt fungerar det bra att använda lite glidmedel på munstycket för att få mjukare och smidigare beröring mot det känsliga området runt klitoris.

NACKDELAR

 • Har en högljudd motor
  Även om den här uppdaterade versionen av satisfyern har en något mer tystgående motor är den fortfarande relativt högljudd. Något som vi känner kan vara distraherande för njutningen samt att det blir svårt att använda den på ett diskret sätt.
 • Något plastig
  Handtaget känns något plastigt och ger en billig känsla. Men med tanke på att den ändå är billig jämfört med andra lufttrycksvibratorer är det inte något vi stör oss på allt för mycket.
 • Behöver lång laddning innan första användning
  Enligt instruktionerna ska den laddas i minst åtta timmar innan du använder den första gången. Något som känns lite frustrerande när man bara vill öppna och testa produkten direkt.

Jämförelse mellan Satisfyer Pro 2 Next Generation och Womanizer Premium