Så här rengör du Satisfyer Pro 2 Next Generation


För att rengöra din Satisfyer Pro 2 Next Generation på bästa sätt, följ dessa steg:

  1. Stäng av och ta bort Satisfyer från strömkällan. Det är viktigt att den inte är ansluten till någon elektrisk källa under rengöringen.
  2. Ta bort den mjuka silikontoppen från själva enheten. Silikontoppen kan enkelt dras av för att rengöras separat.
  3. Tvätta silikontoppen i ljummet vatten med mild tvål. Se till att använda en mild, oparfymerad tvål för att undvika hudirritation. Skölj noggrant och torka sedan av den med en ren handduk eller låt den lufttorka.
  4. För att rengöra själva enheten kan du använda en fuktig trasa eller en antibakteriell leksaksrengöringsspray. Applicera några droppar rengöringsmedel på trasan eller spraya det direkt på enheten och torka sedan av den noggrant. Se till att rengöra både insidan och utsidan av enheten.
  5. Efter att du har rengjort enheten, skölj den noggrant under rinnande vatten för att avlägsna eventuella rengöringsrester eller tvålrester.
  6. Torka enheten helt med en ren handduk eller låt den lufttorka innan du sätter tillbaka silikontoppen.
  7. När enheten och silikontoppen är helt torra kan du återmontera dem. Se till att silikontoppen passar ordentligt och är säkert fastsatt på enheten.

Det är viktigt att notera att Satisfyer Pro 2 Next Generation är vattentät, vilket innebär att den kan användas i duschen eller badet. Men se till att den är helt torr innan du sätter på strömmen igen eller laddar den.

För att hålla din Satisfyer ren och i gott skick rekommenderas att du rengör den efter varje användning. Detta hjälper till att förhindra att bakterier eller smuts samlas och kan förlänga livslängden på enheten.