We-Vibe Pivot

We-Vibe Pivot är en appstyrd penisring som kommer att ge dig som man möjlighet till längre och kraftigare erektion när den sätts runt penisroten.

Det ursprungliga priset var: 999 kr.Det nuvarande priset är: 583 kr.

Rea!

We-Vibe Pivot är en appstyrd penisring som kommer att ge dig som man möjlighet till längre och kraftigare erektion när den sätts runt penisroten. Samtidigt kan du som kvinna nå njutning av den tack vare vibrationerna som möter din klitoris vid penetrering. Dubbel njutning i två bemärkelser med andra ord.

Vibrationer både för honom och henne

Vibrationer mot penis är en härlig upplevelse som kan ge mycket njutning, tyvärr är det alldeles för många män som ännu inte upptäckt den typen av stimulans. Tillsammans med penetrering kan den här stimulansen bringa en riktigt härligt och intensiv orgasm. Fördelen med en penisring som we-vibe pivot är också att erektionen både blir kraftigare och långvarigare. Kan du hålla ut längre brukar belöningen också bli större med en kraftfullare orgasm        .

Troligtvis kommer också din partner bli nöjd om din erektion både bli kraftigare och långvarigare. Dessutom kommer vibrationerna från penisringen stimulera hennes klitoris vid penetrerande samlag.

Lästips: så här använder man We-Vibe Pivot

Styr vibrationerna i We-vibe Pivot via telefonen

Den här funktionen är något vi ser mer och mer på sexleksaker idag, och det finns stora fördelar med det. Dels slipper du krångla och försöka nå reglagen mitt under sexakten, men det gör också att någon annan kan styra vibrationerna när du bär din we-vibe pivot, vilket gör att du måste slappna av och släppa på kontrollen.

Ladda ner appen We-connect och fjärrstyr penisringen, antingen via Bluetooth om ni befinner er i samma rum eller koppla upp er mot Wifi om ni befinner er på distans. Perfekt leksak när du och din partner inte befinner er på samma plats med andra ord.

We-Vibe Pivot är vattentät och kan användas under blöta lekar både i dusch och badkaret. Dessutom gör det den också mycket enkel att rengöra. Du tvättar den under rinnande vatten med en mild tvål. Produkten är uppladdningsbar och en USB-laddare medföljer.

Lästips: Vi har testat och jämfört We-Vibe Pivot med LELO Tor 2


Recension: We-Vibe Pivot

När det kommer till penisringar är de här helt klart en av de lyxigare varianterna på marknaden. Inte nog med att den är modern och har appstyrda vibrationer, men har en perfekt balans mellan stramhet och flexibilitet samtidigt som silikoner är mjuk och skönt mot den känsliga huden på en erigerad penis.

Hur bra är We-Vibe Pivot?

Om du redan är ett fan av penisringar tror vi nog att den här kommer att göra dig nöjd eftersom den har alla egenskaper som man kan söka hos en penisring enligt oss. Har du aldrig testat på en penisring tidigare är det här absolut en bra första ring att testa på.

Är du ovan med vibrationer som stimulering mot penis, behöver du självklart inte använda vibrationerna till att börja med. Den känns kanske lite onödigt stor för att vara en penisring om man ändå inte vill använda vibrationerna, men vi är övertygade om att efter bara en liten stund kommer du bli så pass nyfiken att du även måste testa på vibratorfunktionen.

Och när du väl testat på den, kommer du inte vilja att sluta. Eftersom den har 10 olika vibrationsprogram kan du enkelt anpassa styrkan utifrån vad du klarar av för stunden. Den lägsta styrkan känns nästan enbart som en mycket lätt smekning, medan den kraftigast är riktigt intensiv.

Styr vibrationerna via telefonen

Vi älskar ju det här när man kan styra en sexleksak via mobilen och låta någon annan ha koll, och därför gillar vi verkligen WE-Vibe Pivot penisring. Antingen kan du som man styra den på egen hand för att anpassa vibrationerna utifrån vad som känns skönt, eller så låter du din partner styra vibrationerna och ha kontrollen.

Dessutom ger den här penisringen dubbelnjutning eftersom vibrationerna kommer att stimulera din partners klitoris när ni har penetrerande samlag. På så vis kanske det inte är mer än rätt att det här hon som får styra styrkan på vibrationerna.

Penisringen kan även styra från en mobiltelefon som befinner sig på annan plats, vilket ger er möjlighet att njuta tillsammans även när ni är ifrån varandra, något som många uppskattar.

Mycket skönt material

Vi måste säga att We-Vibe verkligen har en härlig yta och det känns att den är tillverkad i silikon av mycket bra kvalitet. Men med tanke på det relativt höga priset är det faktiskt också något vi förväntar oss av den. Den lever dock upp till våra förväntningar och priset känns helt klart rimligt med tanke på vad den levererar.

FÖRDELAR

  • Perfekt balans mellan flexibilitet och stramhet för att passa perfekt på penis
  • Kan styra på distans från telefonen
  • Har en mycket skön yta av hudvänligt silikon
  • Är helt vattentät och kan användas vid samlag i badet eller duschen

NACKDELAR

  • Har ett högt pris
  • Sändare och vibrator gör att den är relativt stor och klumpig