LELO Tor 2

En lyxig penisring med kraftfulla vibrationer som stimulerar klitoris vid penetrerande samlag, något som brukar vara en nyckelfaktor för kvinnlig orgasm.

895 kr

Rea!

Visar realtidspriser från 2 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-04-13 12:25:21

En lyxig penisring med kraftfulla vibrationer som stimulerar klitoris vid penetrerande samlag, något som brukar vara en nyckelfaktor för kvinnlig orgasm. Dessutom ger den i likhet med andra penisringar en kraftfullare och uthålligare erektion, vilket ger njutning till båda partnerna. Lelo Tor 2 är även helt vattentät för sensuella leka i både dusch och bad.

Lekande lätt orgasm för båda partnerna

En vibrerande penisring likt Lelo Tor 2 är den perfekta sexleksaken som gör det enklare för båda partnerna att få orgasm. Tack vare de sex olika vibrationsprogrammen kommer du enklare att kunna ge din kvinnliga partner orgasm under penetrerande samlag, utan att samtidigt behöva stimulera klitoris för hand.

Du själv kommer förhoppningsvis även att känna njutning av vibrationerna, eftersom vibrationer mot penis är en riktigt härlig stimulans, som tyvärr allt för ofta glöms bort. Men inte nog med det, i och med att ringer stramar åt runt penisroten kommer du att kunna behålla din erektion längre. Vilket i sin tur leder till mer uppladdning, som i slutändan ger en mycket kraftfullare och intensivare orgasm.

Lästips: Så här använder man Lelo Tor 2

Tillgänglig för blöta lekar och enkel rengöring

Lelo är kända för att hela tiden utveckla både stilrena och innovativa sexleksaker, och Lelo Tor 2 var faktiskt den första helt vattentäta uppladdningsbara penisringen på marknaden. Vattentäta sexleksaker har två stora fördelar, den första är förstås flexibiliteten till ställen att använda den på. Den här penisringen passar precis lika bra i duschen och badkaren som i sängen. Varför inte njuta av en het dusch tillsammans, med lite extra hetta i form av sex.

En annan fördel är att det underlätta rengöringen. Hygien är förstås mycket viktigt när det gäller sexleksaker och eftersom Lelo Tor 2 är vattentät och tillverkad i hudvänlig silikon kan du enkelt rengöra den under rinnande vatten tillsammans med en mild tvål.

 


Recension: LELO Tor 2

En snyggt designad penisring för dig som tycker att stilrenhet är viktigare än många flashiga funktioner. Lelo Tor 2 är en penisring som ser mycket elegant ut, och levererar det en penisring bör leverera, plus att den även har vibrationer. Söker du däremot eftersom något som använder innovativ teknik och som du kan styra med telefonen får du leta vidare.

Hur bra är Lelo Tor 2?

Riktigt bra skulle vi säga, åtminstone om du är en av dem som tycker att design, funktion och material är viktigare än att en sexleksak använder sig av den senaste tekniken och har många imponerande funktioner.

Lelo är kända för att tillverka mycket stilrena och eleganta sexleksaker, och Tor 2 är nog en av de snyggaste och stiligaste penisringarna vi har sett. Bara av att titta på den ser man att materialet kommer kännas riktigt skönt mot huden, och designen för nästan tankarna till en liten trådlös högtalare snarare än en sexleksak.

Och materialet är skönt! Det märks att Lelo har använt sig av riktigt kvalitativt silikon, eftersom den i princip känns som sammet mot huden. Penisen är ett känsligt område, speciellt när den är erigerad och då vill man självklart att en sexleksak som ändå sitter på ett tag faktiskt känns skön mot huden.

Jämförelse: Läs vår jämförlse mellan LELO TOR 2 och We-Vibe Pivot

Vibrationerna ger en extra dimension

Lelo Tor 2 fungerar inte enbart som en penisring som stramat åt runt penisroten och gör att din erektion blir kraftfullare och uthålligare, den stimulerar även via vibrationer. Vilket gör att både du och din partner får nytta av den här leksaken. Vibrationerna kommer nämligen åt och stimulerar klitoris under penetrerande samlag. Sexleksaker som ger njutning åt båda partnerna är våra favoriter, och Lelo Tor 2 lyckas med det!

Vad vi också gillar ät vattentäta sexleksaker, och även lyckas Lelo uppfylla våra önskemål även denna gång. Tor 2 var den första helt vattentäta uppladdningsbara penisringen på marknaden. Och passar alldeles utmärkt att använda i duschen.

 

Lästips: Har din Lelo Tor 2 gått sönder? Så här lagar man en trasig LELO Tor 2


FÖRDELAR

  • Tillverkad i hudvänlig, sammetslen silikon
  • Ger stimulans till båda partnerna tack vare vibrationerna
  • Riktigt stilren design

NACKDELAR

  • Högt pris för att inte ha några speciella funktioner
  • Lite svårt att komma åt reglagen