Satisfyer Royal One

Satisfyer Royal One är en Kukring som också fungerar som klitorisstimulator. Den är tillverkad av kroppsvänlig silikon och kittlar båda dig och din partner tack vare begränsat blodflöde till penis och dess kraftfulla vibrationer. När den placeras över penis intensifierar den erektionen samtidigt som den fördröjer utlösningen. Den mjuka klittstimulatorn trycker på din partners klitoris vid varje stöt och ger därmed ytterligare stimulans.

Det ursprungliga priset var: 499 kr.Det nuvarande priset är: 219 kr.

Rea!

Något annorlunda har vi inte recenserat Satisfyer Royal One själva. Vi ger därför en egen produktbeskrivning av denna penisringen från satisfyer, och sedan har vi frågat några kolleger som vi vet testat denna produkt. Deras åsikter kan ni läsa längre ner på denna sidan.

Information om Satisfyer Royal One

Satisfyer Royal One är en kukring som ger dig den erektion du behöver för många timmars njutning. Den snygga designen på Satisfyer Royal One Ring smickrar inte bara vår manlighet utan även din partners klitoris med sin släta silikonyta. Tack vare den breda klitorisstimulatorn kan ni båda njuta av hisnande vibrationer.

Dessutom kan du styra den här leksaken från kontrollpanelen eller med den innovativa Satisfyer Connect-appen. Satisfyer Royal One är fullt utrustad med integrerade uppladdningsbara batterier. Det fina är att detta kan laddas på ett miljövänligt sätt på kort tid via en magnetisk USB-laddningskabel.

Produktspecifikation

  • Tyst läge
  • Uppladdningsbar
  • Vattentät IPX7
  • Kroppsvänlig silikon
  • Kompatibel med alla Android- och Apple-enheter
  • Oändligt antal program med Satisfyer-appen

Värt att notera

Satisfyer Royal One Ring kan även styras utan app med hjälp av den intuitiva One Button-kontrollpanelen. Tack vare dess vattentäta (IPX7) finish kan du göra din älskare lycklig även när det blir lite blött – kukringen med klitstimulator kan även användas i din dusch, badkar eller privata bubbelpool. Du kan ladda de integrerade batterierna med den medföljande USB-laddningskabeln om din kukring får slut på batteri.

Ord från våra kolleger

Vi tycker att den här kukringen är tillverkad av ett mjukt och bekvämt silikon, vilket gör den lätt att använda. Tack vare den goda elasticiteten sitter ringen bekvämt och inte för hårt. Att ta på och av ringen är mycket enkelt och kräver inte glidmedel.” – Simon

Jag måste säga att jag redan har haft flera kukringar, men Satisfyer Royal One Ring var den bästa hittills. Vibrationerna är något annat i denna ring jämfört med andra varumärkens motsvarigheter. Jag använde den också en gång som enbart vibrator, utan att faktiskt trä den runt penis. Den har flera vibrationsnivåer och det känns väldigt bra. Även silikonet är väldigt behagligt mot huden.” – Andreas

Den här kukringen är väldigt elastisk trots storleken på toppen. Vilket gör den så lätt att sätta på. Den sitter bra även om man kanske är lite större. Den här ringen bidrar till att öka hårdheten.” – Mattias