Womanizer

Womanizer är ett tyskt varumärke som har den kvinnliga orgasmen helt och hållet i sitt fokus. Det hela började att grundaren Michael Lenke och hans fru tyckte att marknaden för sexleksaker började kännas omodern och det var dags för något nytt. De ansåg också att det var ett stort problem att många kvinnor upplevde det mycket svårt att gå orgasm och en del kvinnor hade till och med aldrig upplevt orgasm. 2014 föddes den allra första Womanizer.

Womanizer var den första lufttrycksvibratorn på marknaden, en produkt som sedan har kommit att revolutionera marknaden för kvinnliga sexleksaker och framför allt möjligheten för kvinnor att få orgasm på egen hand. 

Än idag satsar Womanizer helt och hållet på lufttrycksvibratorer och du hittar flera olika modeller i deras sortiment. Du hittar även en modell som är en kombinerad lufttrycksvibrator och en G-punktsstav, något som ger det allra bästa av två världar. 

Här är det populäraste produkterna i Sverige från Womanizer just nu. 

Klicka dig vidare till produkten för att hitta det bästa priset. Köp din womanizer till marknadens lägsta pris, redan idag!

PleasureAir Technology

Paret började tillsammans med andra kunniga människor undersöka vad problemet var och varför vanliga klitorisvibratorer inte alltid fungerade, och undersökningen ledde till att de utvecklade PleasureAir teknologin. Det är en patenterad teknik som använder sig av lufttryck för att skicka ut vibrationer till klitoris. 

Du placerar Womanizerns munstycke runt om klitoris, när du sedan startar vibratorn kommer ett slags vacuum bildas och som ger ett lätt sug på klitoris. Lufttrycksvågor kommer sedan skickas ut och stimulera klitoris helt utan beröring. 

Det här var vid tidpunkten ett helt nytt användningsområde för denna innovativa teknik, och har under årens gång hjälpt många kvinnor att få både snabbare och mer intensiva orgasmer. 

Womanizer har exklusiva produkter 

Även om funktionen och den innovativa PleasureAir teknologin har varit det allra viktigaste för Womanizer har de också alltid haft elegans i åtanke. Alla produkter har ett riktigt snyggt och elegant utseende, och de känns riktigt lyxiga. 

Produkterna finns i olika färger, men alla är mycket diskreta och stilrena och känns väldigt feminina. 

Priserna på de flesta av produkterna från Womanizer ligger i premiumklassen och är relativt dyra, men de levererar också därefter. Deras vibratorer vänder sig till kvinnor som värderar sexstunder med sig själva högt, och anser att inget annat än det allra bästa är bra nog. 

Trots det har de vibratorer i olika prisklasser och det skiljer sig relativt mycket på priserna. De har riktig deluxe varianter på sina lufttrycksvibratorer men också några enklare, men som ändå levererar bra. 

Lufttrycksvibrator med G-punktsstav

En av deras nyare produkter är deras kombinerade lufttrycksvibrator med G-punktsstav, en sexleksak som helt klart kombinerar det allra bästa av två världar och kan garantera en orgasm. 

Det är en lufftrycksvibrator som har en utstickande g-punktsstav och är utformad så att när munstycket omsluter din klitoris kommer förs staven samtidigt in i din vagina och kommer åt din G-punkt. 

Klitoris stimulerar av lufttrycksvågor med den patenterade Pleasure Air teknologin medan G-punkten stimuleras av vanliga vibrationer som kan ställas in på flera olika intensitetsnivåer. 

Även det här är en helt revolutionerande och unik produkt på marknaden som skapar helt nya förutsättningar för kvinnor att få orgasm på egen hand. 

Smart Silence och Autopilot från Womanizer

Förutom sin patenterade PleasureAir teknologi har Womanizer även utvecklat två andra patenterade och innovativa tekniker som de använder till sina lufftrycksvibratorer. 

Den ena kallas för Smart Silence och innebär att vibratorn är på standby ända tills att den får hudkontakt och då börjar den att arbeta. Det här gör att produkterna blir mycket tystare och mer diskreta, vilket gör dem enklare att använda var du än befinner dig. Du behöver inte heller oroa dig över att nattdukslådan eller necessären börjar att vibrera av sig själv helt plötsligt. 

Autopilot tekniken gör att din onanistund aldrig blir tråkig eller enformig eftersom den skickar ut vibrationer i slumpmässiga mönster. På så vis kan du bara luta dig tillbaka, placera Womanizern på precis rätt ställe och sedan låta produkten göra resten av jobbet, allt du behöver göra är att njuta. 

Kvinnliga orgasmer i fokus

Womanizer tycker att onani är en viktig del i ett välbefinnande och strävar efter ett klimat där man vågar prata mer öppet om sex, onani och kvinnliga orgasmer. 

De fokuserar inte på ämnet enbart genom sina produkter utan tar ett helhetsgrepp om detta som varumärke. På deras hemsida har de en blogg med dessa ämnen i fokus och där de skapar en dialog med sina läsare. 

I bloggen får även experter, influencer och andra väsentliga personer utrymme att öppet tala om onani och hur viktigt det är att ta sig tid till detta för ett bra välmående. 

Vattentäta produkter och utbytbart munstycke

Alla produkter från Womanizer är 100 % vattentäta och tillåter därför användning i duschen eller i badkaret. Och lufttrycksvibratorer passar faktiskt alldeles utmärkt tillsammans med ett varmt och avkopplande bad. 

Trots att den skickar ut lufttrycksvågor fungerar den alldeles utmärkt att använda under vattenytan och det är inga problem för munstycket att bilda ett vacuum, så länge du håller den i rätt position. 

Att vibratorerna är vattentäta innebär också att de är enkla att rengöra och att hålla hygieniska. Efter användning sköljer du enkelt av produkten under vatten och rengör munstycket som är tillverkad i silikon med en mildtvål. 

Munstyckena är dessutom avtagbara för enklare rengöring samt att de är utbytbara. Munstyckena finns i olika storlekar och kan bytas ut för att hitta ett som passar dig bättre men också om det börjar bli slitet och ofräscht. 

Alla produkter från Womanizer är uppladdningsbara och laddas via ett magnetfäste, vilket gör att du aldrig behöver oroa dig för att vatten läcker in i en batteri- eller laddlucka. 

Womanizer premium

Womanizers flaggskeppsprodukt är definitivt deras premiumlufttrycksvibrator. Varenda liten detalj är uttänkt på produkten och absolut ingenting är lämnat åt slumpen. 

Designen på produkten är riktigt elegant och skulle passa som inredning i vilket stilfullt hem som helst. Den är mycket bra ergonomiskt utformad och passar perfekt i handen för att du ska kunna placera den runt klitoris på ett bra och enkelt sätt. 

Trots sitt höga pris är produkten en riktig storsäljare och har älskats av kvinnor i många länder världen över. 

Womanizers produkter säljs i över 60 länder och bolaget har högkvarter i Berlin, Hong Kong och Ottawa.