Womanizer Premium

Ge dig själv möjligheten till njutning på ett sätt du tidigare aldrig varit med om. Womanizer Premium har förbättrat kvinnors orgasmer världen över tack vare sin revolutionerande och innovativa teknik.

En lufttrycksvibrator ger dig en beröringsfri stimulans som ger både snabbare och starkare orgasmer för många kvinnor. Många säger sig också uppleva multipla orgasmer med denna premium womanizer.

Köp din Womanizer Premium genom att gå vidare till butiken.

Det ursprungliga priset var: 2,299 kr.Det nuvarande priset är: 1,449 kr.

Rea!

Womanizer Premium stimulerar klitoris med sin patenterade Pleasure Air Technology

Lufttrycksvibratorer har blivit allt mer populärt och det är inte speciellt konstigt med tanke på vad de faktiskt levererar. Womanizer använder sig av Pleasure Air Technology, originalet inom lufttrycksvibratorer, som har revolutionerat kvinnors onanistunder.

Du placerar vibratorns munstycke runt om klitoris, och när du slår på vibratorn skapas ett slags vacuum runt om din klitoris. Vibratorn skickar sedan ut vibrationer med hjälp av lufttryck, och din klitoris stimuleras på ett mycket behagligt sätt, utan att en vibrator faktiskt behöver röra vid den. Många kvinnor tycker att vanliga vibratorer kan bli lite för intensiva, medan denna beröringsfria teknik ger en mycket mer behagligare känsla.

Möjlighet till diskretion med Smart Silence

Denna premiumversion har en del nya funktioner jämfört med Womanizer originalvariant av lufttrycksvibratorn, och den ena kallas för Smart Silence. Tack vare denna funktion, som du enkelt kan slå på via en on/off-knapp kan du ha din stund för dig själv, på ett mycket diskret sätt, samtidigt som du själv inte behöver bli störd av irriterande ljud.

Släpp kontrollen med autopilot och uppnå nya njutningsnivåer med Womanizer Premium

En annan ny funktion du hittar på Womanizer Premium är autopilot. Autopiloten är ett bra sätt för dig att släppa på kontrollen och uppleva ännu mer njutning. Du slår på den genom att trycka på ”våg” efter att du har startat vibratorn, och Womanizern kommer sedan att växla mellan de 12 olika intensitetsnivåerna precis som den själv vill, och allt du kan göra är att följa med på resan.

Är autopilot inget för dig kan du självklart växla mellan de 12 olika intensitetsnivåerna på egen hand, och du gör det enkelt genom att trycka på plus- eller minusknappen på vibratorn.

I denna uppgraderade variant av Womanizer lufttrycksvibrator är den mildaste nivån 50 % mildare och den mest intensiva nivån 50 % intensivare än tidigare.

Womanizer Premium har ergonomisk och snygg design

Womanizer är ett varumärke som alltid lägger stor viktigt på både design och funktionalitet och Womanizer Premium lufttrycksvibrator har en genomtänk ergonomisk design som passar mycket bra i handen och är enkel att använda.

Vibratorn finns i fyra olika färger, och du kan välja på blå, röd, rosa, svart eller vit. Alla färger är riktigt snygga och produkten känns både lyxig och sensuell, definitivt en premiumprodukt.

Womanizer Premium är uppladdningsbar och vattentät

Womanizer Premium lufttrycksvibrator är uppladdningsbar och du får med en magnetisk laddare vid köp. Vibratorn har en laddningstid på 120 minuter och en användningstid på cirka 240 minuter.

Vibratorn är också vattentät, vilket innebär att du kan njuta av den i duschen eller till och med i ett varmt och avkopplande bad.

Munstycket är tillverkat i medicinsk silikon och är mycket enkelt att rengöra.

Videorecension av Womanizer premium

Unboxing av womanizer premium

Tekniska specifikationer för Womanizer Premium:

 • Områden med kroppskontakt tillverkade av medicinskt silikon
 • Vattentät
 • Ljudnivå på under 40 dB
 • 12 intensitetsnivåer
 • Uppladdningsbar
 • Storlek: 15,5 cm x 5 cm x 3,5 cm

 


Recension: Womanizer Premium

Womanizer Premium Lufttrycksvibrator är en riktig premiumvariant när det gäller lufttrycksvibratorer. Den är bland de dyrare lufttrycksvibratorerna på marknaden, men levererar också det lilla extra, bland annat tack vare sina förinställda vibrationsprogram. Den har också ett riktigt elegant och exklusivt utseende.

Hur bra är Womanizer Premium Lufttrycksvibrator?

Den här lufttrycksvibrator ligger absolut i en prisklass för premiumprodukter, men för dig som är villig att spendera lite extra pengar för att få det lite bättre är Womanizern absolut ett bra val.

Den fungerar som andra lufttrycksvibratorer, det vill säga att du placerar munstycket mot klitoris och när du sedan startar vibratorn bildas ett slags vacuum samtidigt som vibrationer skickas ut med hjälp av lufttryck. Det innebär att vibratorn aldrig rör din klitoris, utan den stimuleras helt beröringsfritt med hjälp av tryckvågorna. Något som ger en mycket härlig känsla, och de allra flesta kvinnor får orgasm både snabbare och mer intensivare på det här sättet.

Med tanke på priset är det här kanske inte en nybörjarvariant av lufttrycksvibratorer, det finns betydligt billigare att börja med för att testa om den här typen av vibrator är något för dig. Men om du testat på det tidigare och vill nu ha en lite mer exklusiv variant är Womanizern perfekt.

Här är alla små detaljerna genomtänkta och vi upplever att de är de små nyanserna som gör att upplevelsen verkligen blir av premiumkvalitet. Jämför vi Womanizern med en del andra lufttrycksvibratorer kan vi till exempel känna att stegningen i intensitetsnivåerna är mycket mjukare och diskreta på Womanizern.

Stegringen blir som ett långt flöde, istället för nästan hoppa mellan olika nivåer, något som gör att vi blir mycket mer avslappnade under användningen. Womanizer har 12 stycken olika intensitetsnivåer, samt att det även finns förprogrammerade vibreringsprogram som ger dig variation och lite spänning.

Vi älskar också designen på Womanizern, den är riktigt snygg och tilltalande och känns lyxig och exklusiv. Vi gillar också att den finns att få i flera olika färger, och den lilla blänkande metallsträngen på produkten gör att den ser riktigt dyr ut.

Designen är också mycket ergonomiskt utformad och vibratorn är liten och smidigt. Den passar perfekt i den kvinnliga handen och är mycket enkel att hålla i.

Är Womanizer premiun värt pengarna?

Att bedöma om Womanizer Premium är värt pengarna beror på individuella preferenser och budget. Det är en lyxig och högkvalitativ sexleksak som erbjuder en unik lufttrycksstimuleringsteknik för klitoris.

Den har också 12 olika intensitetsnivåer och är laddningsbar, vilket gör den till ett bekvämt och hållbart val. Recensioner från användare har varit övervägande positiva, och många uppskattar produktens effektivitet och kvalitet. Så om du har råd med det och söker en högkvalitativ sexleksak som ger en annan typ av stimulans, kan Womanizer Premium vara värt att överväga.

Funkar verkligen Womanzier premium för alla?

Womanizer Premium kan fungera för de flesta kvinnor, men det finns ingen garanti för att det fungerar för alla.

Det beror på individuella preferenser och känslighet. Den unika lufttryckstekniken är designad för att stimulera klitoris på ett annat sätt än traditionella vibratorer, och vissa kvinnor kanske föredrar en annan typ av stimulans. Det är viktigt att notera att sexleksaker inte är för alla, och det är upp till varje individ att bestämma vad som fungerar bäst för dem.

Men hur bra funkar Womanizer egentligen?

Womanizer Premium har fått positiva recensioner från användare som har upplevt en intensiv och djup klitorisstimulering med hjälp av produktens lufttrycksteknik.

Det finns också flera intensitetsnivåer att välja mellan, vilket gör att användaren kan justera stimulansen efter deras preferenser. Den är också tyst och laddningsbar, vilket gör den till en bekväm och diskret sexleksak.

Men som nämnts tidigare är det viktigt att notera att sexleksaker fungerar olika för olika personer, och det är upp till varje individ att avgöra om Womanizer Premium fungerar bra för dem.

Rengöring av Womanizern

När vi recenserar sexleksaker lägger vi alltid stort fokus på hygienfaktorn, vi vill ha sexleksaker som är enkla att rengöra och att hålla hygieniska. Womanizer Premium Lufttrycksvibrator får högt betyg på den här punkten då den är väldigt enkel att hålla ren.

Munstycket är tillverkat i silikon, som man enkelt rengör med ljummet vatten och en parfymfritvål och eftersom produkten är 100 % vattentät kan vi enkelt rengöra den under rinnande vatten efter att vi använd den.

Den är väldigt slät i sin design och har inga skarpa veck eller gömmor där smuts och bakterier kan fastna. Det tog oss bara några få sekunder att få Womanizern helt ren och fräsch efter användning.

Uppladdning

Hur många timmar funkar batteriet på Womazier premium?

Womanizer Premium Lufttrycksvibrator har ett uppladdningsbart batteri och du laddar den med en den medföljande magnetladdaren. Batteritiden imponerar verkligen på oss, enligt instruktionerna ska den kunna användas i 240 timmar på en enda laddning. Däremot imponerar laddningstiden inte lika mycket på oss, vi tycker att två timmar för en laddning är lite i det längsta laget och kräver helt klart en del planering.

Eftersom laddaren endast sitter fast med magnet krävs det att produkten ligger helt stilla under laddningstiden, och det är svårt att exempelvis lägga ner den i lådan på nattduksbordet samtidigt som den laddas.

 

Sammanfattning

De allra flesta kvinnor får orgasm mycket enkelt av lufttrycksvibratorer, men alla gillar dem inte och med tanke på det högra priset på Womanizer rekommenderar vi inte den här för dig som är nybörjare och vill testa på den här typen av produkt.

Womanizer Premium Lufttrycksvibrator är absolut en lufttrycksvibrator i premiumklass, både gällande funktion och design, men även priset. Vi rekommenderar den här lufttrycksvibratorn till dig som tidigare har använt den här sortens produkt och du är ute efter en lite bättre och lite snyggare.

Vi har tidigare testat på flera olika lufttrycksvibratorer och tycker absolut att Womanizern sticker ut på en del punkter. Bland annat älskar vi hur intensitetsnivåerna är så steglösa och subtila och ger en väldigt flödande känsla.

Vi gillar också att det finns förprogrammerade vibreringsprogram som gör det lite mer lekfullt.

 


FÖRDELAR

 • Väldigt tystgående
  Den har en ljudnivå på under 40 dB och är en av de mest tystgående vibratorerna på marknaden. Det gör så att du kan använda den på ett diskret sätt, men gör också att hela onanistuden blir lite mer avkopplande utan irriterande ljud.
 • Den är vattentät
  Vi älskar verkligen sexleksaker som är 100 % vattentäta, så att vi kan använda dem både i duschen och i badet och Womanizern lever upp till detta önskemål. Den fungerar utmärkt i badkaret och det är inget som helst problem med att munstycket inte ska kunna bilda vacuum trots vatten.
 • Supersnygg design
  Vi och många med oss har höga krav på utseendet på sexleksaker, eftersom det påverkar helhetskänslan. Womanizern är supersnygg och känns verkligen premium, något vi förvisso förväntar oss av en vibrator i den här prisklassen.
 • Förprogrammerade vibreringsprogram
  Istället för att enbart kunna välja nivå på intensiteten kan du också välja att använda dig av våg-funktionen som är ett förprogrammerat vibreringsprogram. Funktionen känns både lekfull och spännande, och är ett sätt att släppa lite på kontrollen under onanistunden. Många kvinnor har vittnat om att våg-funktionen har hjälpt dem att få multipla orgasmer.

NACKDELAR

 • Priset
  Det här är förvisso en lufttrycksvibrator i premiumklass och som också levererar en premiumupplevelse, men den är dyr och är inget vi skulle rekommendera en nybörjare som vill testa på en lufttrycksvibrator.
 • Munstycket är ovalt
  Det här är såklart något av en smaksak, men vi och även många andra tycker att runda munstycken är enklare att hitta rätt med. När munstycket är ovalt krävs det att du har det i en viss position för att den ska kunna omsluta klitoris på rätt sätt.