Köp Lufttrycksvibrator till bäst pris

Här ser du en lista på de mest populära lufttrycksvibratorerna på marknaden i Sverige just nu. Genom att klicka dig in på den som intresserar dig mest, får du en lista där du hittar det bästa priset på den lyfttrycksvibrator som just du vill ha!

Visar alla 12 resultat

Jämför priset på lufttrycksvibrator

Just nu kan du jämföra priset på din favorit lufttrycksvibrator. Klicka dig vidare för att se listan.

Vad är en lufttrycksvibrator?

Lufttrycksvibratorer kom och revolutionerade marknaden med vibratorer för kvinnor för några år sedan, och många kvinnor som testat på denna typ av vibrator vittnar om att de aldrig skulle kunna tänka sig att gå tillbaka till en vanlig vibrator. 

En lufttrycksvibrator stimulerar klitoris, men istället för att du måste lägga vibratorn mot klitoris placerar du ett munstycke runt om och sedan bildas det ett slags vacuum. Vibratorn skickar sedan ut lufttrycksvågor som stimulerar din klitoris utan att den vidrör den, vilket ger en mycket behaglig känsla. De allra flesta kvinnor får orgasm både snabbare och mycket mer intensivare än med en vanlig vibrator. 

Womanizer var den första tillverkaren att lansera en lufttrycksvibrator, och var även först med att med att ta fram den innovativa PleasureAir tekniken, som de har patent på. Men idag finns det lufttrycksvibratorer från flera olika tillverkare, som använder sig av lite olika slags tekniker, men resultatet kommer för dig att kännas det samma. 

Varför bör man använda en lufttrycksvibrator?

En lufttrycksvibrator stimulerar din klitoris helt utan beröring, vilket många tycker ger en mycket behaglig känsla. Många kvinnor tycker att en vanlig klitorisvibrator kan bli lite för intensiv, eftersom klitoris blir mycket känslig för beröring när man börjar närma sig klimax. 

En lufttrycksvibrator kan kännas lite snällare, och kan ofta även fortsättas att användas direkt efter att du har fått orgasm, vilket i sin tur kan leda till multipla orgasmer. 

De allra flesta som provat på en lufttrycksvibrator vittnar om att de får orgasm vid varje användning, till och med kvinnor som berättat att de tidigare aldrig har fått orgasm. 

Lufttrycksvibratorer i olika prisklasser

Tack vare att lufttrycksvibratorer har blivit en så pass populär produkt har flera tillverkare valt att lansera egna varianter. För dig som konsument innebär det att du kan hitta lufttrycksvibratorer i olika prisklasser.

Generellt är en lufttrycksvibrator något dyrare än många andra vibratorer, men du hittar även prisvärda varianter på marknaden. Du bör speciellt vända dig till Satisfyers lufttrycksvibratorer om du vill ha en riktigt bra produkt till ett riktigt bra pris. Satisfyer är ett varumärke som är kända för att tillverka prisvärda men högkvalitativa sexleksaker. 

De flesta lufttrycksvibratorer är lika funktionella, oavsett prisnivå men det är små detaljer som skiljer dem åt. Köper du produkter i en högre prisklass kan du märka skillnad på saker som stegringen i intensitetsnivå, batteritid och form på munstycket. 

Något som också skiljer de olika lufttrycksvibratorerna åt är designen, och det finns produkter med enklare design och produkter med riktigt elegant design. 

Lufttrycksvibrator för nybörjare

Har du tidigare inte använt en lufttrycksvibrator kan det vara bra att testa på en lite billigare variant, för att vara säker på om det här är en produkt för dig – vilket det med största sannolikhet kommer att vara. 

En mycket bra lufttrycksvibrator som rekommenderas för nybörjare är Satisfyer Pro 2 Next Generation. En mycket prisvärd produkt som dessutom är enkel att använda. Den har ett lent och skönt ovalt munstycke tillverkat i silikon och ett mycket greppvänligt handtag, vilket gör det enkelt att hitta rätt position för produkten. 

Vibratorn är snygg och har en fin och feminin design och en härlig rosa färg. Du laddar enkelt upp produkten med den tillhörande laddaren och den är 100 % vattentät. 

Lufttrycksvibratorer i premiumvariant

Har du tidigare testat på en lufttrycksvibrator, eller vill helt enkelt ha en riktig premiumvariant direkt från start finns det många att välja på. 

Womanizer har en lufttrycksvibrator i en riktig premiumvariant som är en av deras bästsäljande produkter, trots ett relativt högt pris. Produkten heter just premium och är till för dig som vill ha det allra bästa, och är villig att spendera en del pengar på dig själv. 

Till att börja med har produkten ett riktigt premiumutseende, den är riktigt elegant och skulle lätt kunna misstas för att vara en modern inredningspryl. Den finns i flera olika färger och alla har en snygg, blänkande metallstripa på sig. 

Men den är inte bara snygg, utan alla små detaljer är riktigt genomtänka och den levererar verkligen njutning av allra högsta grad. Exempelvis kommer du känna hur mjuk och steglös reglaget för intensitetsnivåerna är och hur bra munstycket omsluter din klitoris. 

Även denna produkt är självklart uppladdningsbar och 100 % vattentät. 

Rengöring av lufttrycksvibratorer

Det är mycket viktigt att kunna rengöra sina sexleksaker på ett bra sätt, och lufttrycksvibratorer är oftast mycket enkla att rengöra. 

För det första är det en väldigt liten del av produkten som ens har kontakt med din kropp, det är i princip endast munstycket som vidrör dig vagina. Det gör att det inte krävs speciellt mycket rengöring. 

På en del lufttrycksvibratorer är munstycket borttagbart och då kan du enkelt skölja av det under rinnande vatten. De allra flesta munstycken är tillverkade i silikon, vilket du enkelt rengör med ljummet vatten och en mild tvål. 

De allra flesta lufttrycksvibratorer är vattentäta, vilket innebär att du kan rengöra hela produkten under rinnande vatten, oavsett om du kan ta bort munstycket eller inte. Se till att komma åt alla eventuella skarvar. 

Lufttrycksvibrator med G-punktsstav

En produkt som har börjat komma mer och mer är en lufttrycksvibrator och G-punktsstav kombinerad. Dessa är utformade så att när munstycket omsluter din klitoris kommer en stav samtidigt att föras in i din vagina och massera din G-punkt med hjälp av vanliga vibrationer. 

En stimulans som kan ge riktigt intensiv njutning och som har gett många kvinnor fontänorgasm. Dess produkter ligger oftast i det dyrare prissegmentet, men å andra sidan kan det också vara den enda sexleksaken du faktiskt kommer att behöva. 

Att tänka på vid val av lufttrycksvibrator

Det kan vara bra att tänka igenom vad som är viktigt för dig innan du bestämmer dig vilken lufttrycksvibrator du ska satsa på. Först och främst behöver du välja vilken prisklass du ska titta på, priset varierar från några hundralappar upp till cirka 1 500 kronor. 

En annan sak du bör titta på är vilken färg och form du vill ha. I princip alla luftrycksvibratorer på marknaden levererar riktigt bra, men skiljer dig i utseendet. 

Titta också på saker som batteritid och om munstycket är utbytbart.