We-Vibe Melt

Med We-vibe Melt får du det bästa av två världar som fullkomligt dominerar marknaden för sexleksaker just nu. En appstyrd lufttrycksvibrator! Lufttrycksvibratorn är en produkt som fullkomligt har revolutionerat marknaden för kvinnliga sexleksaker – vilket inte är svårt att förstå eftersom den i princip ger orgasmgaranti. Den har varianten från We-vibe ger dessutom spänningen av att låta någon annan kontrollera vibrationerna.

Det ursprungliga priset var: 1,599 kr.Det nuvarande priset är: 1,349 kr.

Rea!

Visar realtidspriser från 4 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-07-10 18:28:10

Njut av klitorisstimulering med lufttrycksvågor

Om du sedan tidigare är obekant med lufttrycksvibratorer kan vi kort förklara att du placerar munstycket runt klitoris, där bildas sedan ett lätt vacuum, samtidigt som lufttrycksvågor skickas ut och fungerar som vibrationer mot klitoris. Ett mycket skönt sätt att ge klitoris stimulering, och de flesta kvinnor som testat en lufttrycksvibrator vittnar om att orgasmen bara dröjer några minuter.

We-vibe Melt har 12 olika intensitetsnivåer på vibrationerna att välja på. De allra flesta gillar att börja på en lägre intensitet för att sedan öka mer och mer ju närmar klimax man kommer.

We-Vibe Melt passar för par

Det som oftast brukar tas upp som en nackdel med lufttrycksvibratorer är att de är svåra att använda med en partner. För att ge effekt måste den placeras precis över klitoris, och ska sedan hållas stilla där, vilket kan vara svårt för en partner. We-vibe Melt fungerar på samma sätt, men fördelen här är att vibrationerna kan styra från en app.

Det innebär att du kan låta en partner kontrollera hur vibrationsmönstret ska se ut, och på så vis vara delaktig i din njutning. Mobilen som styr vibrationerna behöver faktiskt inte ens befinna sig i närheten av själva vibratorn, vilket innebär att din partner kan styra dina vibrationer var hen än befinner sig.

We-vibe Melt är ergonomiskt utformad och passar bra i handen. Du placerar den lätt över klitoris, och den är även 100 % vattentät.

Recension: We-Vibe Melt

We-vibe Melt är sexleksaken för dig med klitoris som söker orgasmgaranti, och älskar känslan av att låta någon annan ha kontroll över hur vibrationerna sker. Lufttrycksvibratorer har blivit omåttligt populära, av en god anledning och så har även appstyrda sexleksaker blivit. We-vibe Melt är en kombination av båda, en appstyrd lufttrycksvibrator – kan det bli mycket bättre än så?

Hur bra är We-vibe Melt?

We-vibe Melt är faktiskt en av de bättre sexleksakerna vi har testat på, i alla fall när det kommer till klitorisstimulering och orgasmsökande. Det som gör den så pass bra och omtyckt är att den kombinerar två av de saker som folk fullkomligen verkar älska just nu när det kommer till sexleksaker. Lufttrycksvibratorer och appstyrda leksaker! Lufttrycksvibratorer har verkligen förändrat kvinnors möjlighet till orgasm, och We-vibe Melt är inget undantag när det kommer till den punkten.

Den ligger dock i en ganska så hög prisklass, och visst är du helt säker på att du endast kommer använda din lufttrycksvibrator på egen hand, och inte med en partner som kan styra den – ja då finns det kanske lufttrycksvibratorer som är mer prisvärda. Men finns det en möjlighet att du kommer vilja använda den med en partner, är det absolut värd sitt pris. Känslan av att bara ge sig hän och låta någon annan kontrollera vibrationerna är något alldeles extra!

Flexibel och ergonomisk

We-vibe Melt har 12 intensitetsnivåer på sina vibrationer, vilket vi tycker är ganska så många och gör den mycket flexibel. Alla är vi olika känsliga när det kommer till vibrationer mot klitoris, och för en del är mjuka och inte så intensiva vibrationer det bästa medan andra vill kunna börja försiktigt mer dra på mer och mer kräm ju närmare klimax man kommer. Här levererar verkligen Melt, och de 12 olika nivåerna är mer än tillräckligt.

Det du behöver tänka på med en lufttrycksvibrator är att du placerar den precis så att den omsluter klitoris, och sedan håller du den still där under hela användandet. Detta för att ett lätt vacuum bildas då runt klitoris, och det är på det viset lufttrycksvågorna kan stimulera genom vibrationer. Det här gör också att det är viktigt att vibratorn är skön att hålla i och ligger bra i handen, och det tycker vi att We-vibe Melt gör.

Vill du inte använda appstyrningen, kan du kontrollera intensitetsnivån genom plus- och minusknappen på själva vibratorn, och det ät lätt att komma åt dem.

Vattentät men lite svår att rengöra

We-vibe Melt är 100 % vattentät, vilket innebär att du kan använda den i duschen eller badkaret, men också att du kan rengöra den under rinnande vatten. Däremot hade vi gärna sett att munstycket var lite lättare att rengöra än vad det är nu.

FÖRDELAR

  • Kan styras på distans via en app
  • 100 % vattentät
  • Många vibrationsintensiteter

NACKDELAR

  • Svår att rengöra
  • Finns endast i en färg
  • Relativt dyr