Fleshlight Flight Pilot

Fleshlight Flight Pilot är en uppgraderad variant av den klassiska fleshlighten som är världens mest sålda onaniprodukt för män. Den här nya varianten är stramare, kompaktare och ännu skönare. Även utsidan har fått sig en riktig uppgradering och den svarta designen känns fräsch, modern och är diskret.

Det ursprungliga priset var: 699 kr.Det nuvarande priset är: 389 kr.

Rea!

Fleshlight Flight Pilot är en uppgraderad variant av den klassiska fleshlighten som är världens mest sålda onaniprodukt för män. Den här nya varianten är stramare, kompaktare och ännu skönare. Även utsidan har fått sig en riktig uppgradering och den svarta designen känns fräsch, modern och är diskret.

Trängre och tightare design

Fleshlight Flight Pilot är trängre och tightare än någon annan fleshlight tack vare den nya och mer slimmade designen. Precis som med alla fleshlight kan du själv ställa in trycket runt penisen och på så vis få önskad stimulering. Du justerar tightheten genom att skruva på locket, ju mer du skruvar desto tightare blir den tack vare ett vacuum som byggs upp runt din styva penis.

På så vis kan du öka och minska stimulansen efter eget behag under din onanistund för att få ut största möjliga njutning. Funktionen använd med fördel för så kallad edging, där du stimulerar dig själv nästan till orgasm för att sedan avbryta och pausa. Gör så upprepade gånger tills att du till slut låter dig själv få komma till avslut i en ännu starkare och uppbyggd orgasm än vanligt.

Fleshlight Flight Pro kan användas på egen hand för en härlig upplevelse men kan även användas tillsammans med en partner för en rolig och sensuell lek i sängen. Låt partnern bestämma rörelsetakten samt hur tight fleshlighten ska spännas åt runt din penis och släpp på all kontroll och låt njutningen komma.

Knottrig insida för maximal njutning

Sleevet i Fleshlight Flight Pro är tillverkat i Reel Feel Super Skin precis som de flesta andra fleshlight ute på marknaden, skillnaden är att på denna produkt är insidan full av innovativa knottror och räfflor som kommer förhöja upplevelsen något enormt.

Den varierande ytan på insidan av sleeven gör att känslan blir mer likt insidan av en riktig vagina. Det genererar mer stimuli på din penis och tillsammans med vacuumet som bildas när du vrider åt lockat så att fleshlighten bli tightare blir det en härlig upplevelse som förhoppningsvis avslutas med en stark utlösning.

Öppningen på sleeven är 1,3 cm i diameter och ger en mycket stram och omslutande känsla runt din penis. Istället för den hudrosa färgen som finns på fleshlight originalet har Fleshlight Flight Pro ett genomskinligt sleeve, som känns fräsch och modernt.

Använd Fleshlight Flight Pro tillsammans med glidmedel

Fleshlight Flight Pro används med fördel tillsammans med vattenbaserat glidmedel för en ännu mer njutningsfull onaniupplevelse. En klick glidmedel gör att penisen kommer kunna glida in och ur fleshlighten på ett mycket behagligt sätt, utan att det på något sätt påverkar åtskruvningsfunktionen och vacuumet som bildas.

Fleshlight Flight Pro kan enkelt skruvas isär för att rengöras ordentligt. Rengör produkten med varmt vatten och ren rengöringsprodukt speciellt framtagen för Reel Feel Super Skin material. Efter rengöring och torkning kan du med fördel använda Fleshlight Renewing Powder för att behålla den mjuka känslan hos materialet.

Förvara din fleshlight separerat från andra sexleksaker, speciellt andra produkter tillverkade i silikon då material kan skadas av det. Förvara den torrt och dammfritt för längre hållbarhet.

Tekniska specifikationer:

 • Total längd 20 cm
 • Inre längd 16,5 cm
 • Inre diameter på 1,3 cm
 • Tillverkade av Super Skin
 • Fri från ftalater och latex
 • Manuell användning

 


Recension: Fleshlight Flight Pilot

Fleshlight Flight Pilot är en ny och uppdaterad version av den klassiska fleshlighten som är världens mest sålda onaniprodukt för män. Med en ny tightare och mer kompat design är den ännu skönare och mer verklighetstrogen än någon fleshlight tidigare.

Hur bra är Fleshlight Flight Pilot?

Fleshlight Flight Pilot sägs vara båda tightare och mer slimmad än tidigare fleshlight och vi är helt klart beredda att hålla med. Det märks tydligt att det här är en uppgraderad version av originalet och även om grundfunktionen är den samma, märks det skillnad på de små detaljerna och dessa små detaljer gör stor skillnad för upplevelsen.

Först och främst är designen helt annorlunda än en klassisk fleshlight, den här har ett mycket mer diskret och stilrent utseende som faktiskt känns både fräschare och modernare. Vi är många som inte tilltalas av det hudfärgade materialet den klassiska fleshlight har och tycker verkligen att den svarta utsidan och den transparenta sleeven förhöjer upplevelsen.

Tack vare det neutrala utseendet känns den också lockande att använda tillsammans med en partner i en härlig lek i sängen.

Den knottriga och räffliga ytan sägs också vara nyare och förbättrade i Fleshlight Flight Pilot och ska ge en mer verklighetstrogen upplevelse än tidigare. Vi upplever att man verkligen har satsat på de små detaljerna som gör stor skillnad, även på insidan. Insidan är riktigt skön och vi tycker verkligen det märks att ytan är genomtänkt i minsta lilla detalj för att ge stimuli av penis på flera olika sätt.

Att ytan är så oregelbunden ger en mycket skön och spännande upplevelse som också gör att känslan hela tiden varierar och aldrig blir slätstruken.

Precis som på alla fleshlight kan du på Fleshlight Flight Pilot ställa in tightheten på produkten genom att skruva på locket, och det fungerar riktigt bra på den här produkten. När vi skruvar på lockat känner vi att ett vacuum bildas mer och mer och gör att trycket runt penisen blir hårdare och hårdare på ett mycket angenämt sätt.

Locket är enkelt att skruva på samtidigt som vi använder Fleshlight Flight Pilot, vilket gör att vi kan maximera njutningen och inte riskerar att bli distraherade av ett skruvlock som krånglar. Vi upplever att användandet blir väldigt skönt när vi minskar och ökar vacuumet för att dra ut på utlösningen så länge som möjligt i en så kallad edging lek.

Produkten fungerar bra med glidmedel, den blir ännu skönare och glidmedlet påverkar inte vacuumet överhuvudtaget.

Rengöring och underhåll

En viktig faktor när vi recenserar sexleksaker är hur enkla de är att rengöra och hur hygieniska de känns. Vår första känsla var att Fleshlight Flight Pilot skulle bli riktigt svår att få helt ren eftersom insidan har så många knottror och räfflor. Men vi hade faktiskt fel – produkten är riktigt lätt att tvätta av och hålla ren.

Fleshlight Flight Pilot skruvas enkelt i sär och är sedan mycket enkel att rengöra. Dock rekommenderas det att man använder rengöringsmedel som är speciellt tillverkat för materialet Reel Feel Super Skin som insidan av produkten är tillverkat av. Annars finns risk att materialet torkar ut och får sprickor i sig som både blir obekväma och ohygieniska. Vi hade dock gärna kunnat rengöra den med en vanlig mild tvål. Det är möjligt att tvål fungerar lika bra, men vi vill inte riskera något.

För att materialet ska behålla sin sköna yta rekommenderas du även att använda ett speciellt pulver när du har rengjort och torkat av produkten. Vi tycker att det känns lite bökigt att man ska behöva ha speciellt rengöringsmedel och ett speciellt pulver, vilket faktiskt drar ner betyget något.

Summering

Fleshlight Flight Pilot är verkligen en modernare och fräschare variant på den klassiska fleshlighten. Vi tycker att den levererar det den lovar, är enkel att använda och har ett bra pris.

Vi gillar främst att designen är så pass diskret och stilren och att man har bytt ut den lite omoderna rosa hudfärgen mot en transparent insida. Den här har inte utseendet av en så kallad lösfitta men ger verkligen en verklighetstrogen känsla. Vi tror faktiskt inte att det går att komma närmare känslan av ett penetrerande samlag utan att faktiskt ha ett på riktigt.

Den åtstramande effekten du får genom att vrida på locket gör att orgasmen kommer snabbt och vi är inte alls oroliga över att kunna få utlösning varje gång vi använder produkten. Extra skönt blir det att använda den med glidmedel.

Vi ger produkten ett plus för att den är enkel att plocka isär för rengöring, men ett minus för att man bör använda speciella rengöringsprodukter.

 


FÖRDELAR

 • Ett riktigt snyggt och attraherande utseende
  Påminner nästan om en termos eller likande på utsidan. Den svarta färgen gör den mycket diskret och den transparenta insidan ger en fräsch känsla.
 • En tight öppning på endast 1,3 cm i diameter
  Penisen omsluts verkligen på ett behagligt sätt i och med att öppningen är så pass tight.
 • Många stimulipunkter på insidan
  Insidan har både knottror och räfflor och gör att penis stimuleras på flera olika sätt, förutom att vacuumet omsluter den riktigt ordentligt.
 • Mycket enkel att rengöra
  Fleshlight Flight Pilot är enkelt att skruva isär och är därför också mycket enkel att rengöra och hålla hygienisk.

NACKDELAR

 • Inte så följsam
  Det märks att produkten har mest fokus på att den ska vara riktigt tight och omslutande. Ibland kan den nästan kännas lite för tight istället och insidan känns lite väl hård och formar sig inte efter penisen riktigt som vi önskar. Har men en penis av större storlek finns det risk att den här kommer kännas för liten.
 • Kan inte förvaras stående
  På grund av att änden på produkten är snedkapad kan den inte förvaras stående utan måste förvaras liggande, vilket kan orsaka problem om man vill lägga ifrån sig den direkt efter användning och inte orkar gå och rengöra den på en gång.