TENGA Flip Zero

TENGA Flip Zero är en manlig onani-leksak från företaget TENGA. Den ingår i TENGA Flip-serien av leksaker, som är kända för sin unika flip-open-design som gör det enkelt att rengöra den. Flip Zero är tillverkad av ett mjukt, stretchigt material och har en inre textur som är utformad för att ge njutning. Den är också uppladdningsbar och har flera vibrationsmönster.

Det ursprungliga priset var: 1,499 kr.Det nuvarande priset är: 995 kr.

Rea!

Visar realtidspriser från 3 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-06-20 21:23:08

Vår recension av TENGA Flip Zero

Tenga Flip Zero är en revolutionerande onani för män som erbjuder en fantastisk upplevelse som inte liknar någon annan sexleksak. Den har en ergonomisk flipdesign som enkelt öppnas och stängs, vilket gör den lätt att rengöra och förvara. Den unika inre designen har fyra olika texturer som ger en mängd olika stimulerande känslor. Dessutom har Flip Zero också två sugtryckkuddar på sidorna som gör att du kan öka intensiteten i förnimmelserna.

Flip Zero är tillverkad av säkra, högkvalitativa material och är både vattentät och nedsänkbar. Detta innebär att du kan använda den i duschen eller badet för en mer intensiv upplevelse. Den är också utformad med ett diskret utseende, vilket gör att du kan ta med den överallt utan att någon vet vad det är.

Tenga Flip Zero erbjuder en fantastisk upplevelse för dig som vill ha intensiv stimulering och kontrollerbart sug. Den är lätt att rengöra, diskret och erbjuder en realistisk upplevelse. Den kanske dock inte är lämplig för personer med penisar som är större än 6 tum, och dess intensiva sensationer kan vara för mycket för vissa.

På det hela taget är Tenga Flip Zero en revolutionerande manlig onaniprodukt som erbjuder en unik och realistisk upplevelse. Den är tillverkad av högkvalitativa material och har en diskret design, vilket gör den perfekt för dem som vill ha intensiv stimulering och kontrollerbart sug.