Fleshlight GO Torque Ice Masturbator

Fleshlight GO Torque Ice Masturbator är en sexleksak avsedd för manlig onani. Den ingår i sexleksakerna av märket Fleshlight, som är kända för sina realistiska köttliknande material och olika inre texturer. GO Torque Ice Masturbator är tillverkad av ett klart material och har en inre textur som är utformad för att ge njutning. Den är också liten och bärbar, vilket gör den lätt att ta med sig på resan.

Det ursprungliga priset var: 649 kr.Det nuvarande priset är: 645 kr.

Visar realtidspriser från 2 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-07-11 10:25:34

Recension av Fleshlight Go Torque Ice Masturbator

Fleshlight Go Torque Ice Masturbator är en liten och diskret leksak som är utformad för att ge en intensiv och behaglig upplevelse. Den har en genomskinlig hylsa och ett fodral fyllda med stötar, ringar och andra former som ger otroliga sensationer. Den har också en neutral virvelkonstruktion vid ingången, vilket gör den lämplig för alla kön och sexuella läggningar. Dessutom är Fleshlight Go Torque Ice också tillverkad av ett verklighetstroget Superskin-material, vilket gör den supermjuk och ger den ett unikt utseende.

Fleshlight Go Torque Ice är också lätt att använda och levereras med ett bottenskruvlock för sugreglering. Detta praktiska lilla lock innebär att du kan öka och minska suget som Fleshlight skapar, vilket ger en ny och annorlunda upplevelse varje gång. Det genomskinliga fodralet och hylsan ger också en tydlig bild av din förstorade penis när du pumpar på den.

Fördelar

Kompakt design gör den lätt att hantera och resevänlig.
Transparent fodral och hylsa ger en tydlig bild av din förstorade penis.
Mjuk och mjuk konsistens på hylsan.
Olika kamrar är utformade för olika sensationer
Neutral virveldesign gör den tilltalande för alla kön och sexuella läggningar
Skruvlock i botten för reglering av sugförmåga
Äkta Superskin-materialet är supermjukt och lätt att rengöra.

Nackdelar

Det kan vara olämpligt för killar med större omkrets.
Smörjmedel är ett måste för insättning och komfort
Inga batterier krävs, så du måste vara hård innan du sätter in den.

Summering

Sammantaget är Fleshlight Go Torque Ice Masturbator en fantastisk leksak för alla penisägare och är perfekt för dem som vill ha något mindre än standard Fleshlight. Den är lätt att använda, bärbar och lätt, vilket gör den till en bra resekompis. Den är också visuellt stimulerande och lätt att rengöra. Den är dock kanske inte lämplig för killar med större omkrets, eftersom den bara är 6,5″ lång.