Lösvagina

Lösvaginor av olika sorter är troligtvis den allra populäraste onanileksaker för män. Det allra kändaste varumärket är Fleshlight som bildades redan 1998, men under åren har många varumärken kommit till och du hittar ett brett urval, med olika funktioner och olika utseende, precis som med den äkta varan.

Den här produkten är perfekt för en härlig onanistund när du inte enbart vill använda händerna för att tillfredsställa dig själv, utan vill ha lite mer än så. Den omsluter din penis på ett mycket skönt sätt och även om du själv kommer att behöva röra den med dina händer, kommer känslan bli mycket skönare och mer verklighetstrogen än när du endast onanerar med dina egna händer.

Nedan finner du en lista med de bäst säljande lösvaginorna i Sverige just nu.

Genom att klicka dig vidare på den du tycker verkar bäst, kommer du att sedan se i vilken butik du hittar det bästa priset.

Vi är direktuppkopplade mot e-handlarnas prislistor och kan på så sätt hjälpa dig att hitta bäst pris när du ska köpa en lösvagina.

Visar alla 17 resultat

Alla lösvaginor är olika

Precis som med riktiga vaginor är även lösvaginor mycket olika, och det som skiljer dem åt är utseende, längd, diameter på hålet samt om sleeven är slät eller räfflad.

Bläddra bland de många olika lösvaginorna som finns idag och välj vilket utseende som tilltalar dig mest. De flesta ser ut som de klassiska Fleshligt, det vill säga att de har formen av en ficklampa och du stoppar in din penis i ena änden. Men det finns även andra varianter som ser ut som hela kvinnans underliv, med skinkor och en del av underkroppen, det är något som tilltalar många män eftersom de gör det hela ännu mer verklighetstroget.

När du har bestämt dig för vilken sort du gillar är det bra att kolla hur lång och tight den är. Har du en väldigt stor penis kan du behöva ha en större medan om du har en mindre penis vill du framför allt titta på att själva hålet inte är för stort, eftersom du då kommer att gå minste om den sköna omslutande känslan.

Skönt med vacuumbildande effekt

Det som har gjort varumärket Fleshlight så omåttligt populärt är att de har en patenterad teknik som bildar ett slags vacuum och ger din penis en väldigt skön omslutande känsla. Genom att du vrider på locket på produkten bildas mer och mer vacuum och du kan själv styra hur hårt du vill att den ska krama om din penis.

Just den tekniken hittar du inte på andra än just Fleshlights, men det finns liknande produkter som också jobbar med att omsluta din penis med hjälp av vacuum. Det här ger en mycket skönare och mer intensiv känsla eftersom din penis kommer bli mycket känsligare för beröringen när den blir lite uppsvullen av vacuumet.

Du kommer fortfarande att behöva röra din lösvagina fram och tillbaka, och det är den rörelsen som kommer att ge den mesta stimulansen, men vacuumet jobbar som en förstärkning.

Finns med vibrationer

Många män tycker precis som kvinnor om att bli stimulerade av vibrationer, och har du som man ännu inte testat på det rekommenderar vi absolut att du gör det på stört. Penisens undersida är mycket känslig för vibrationer och det kommer att kunna ge dig en helt ny känsla vid orgasm.

Det finns idag ett antal lösvaginor med vibratorer i sig, som blir en bra kombination av penetrering och vibrationer – något som ger många män riktigt explosiva orgasmer. Vibrationerna blir ett riktigt skönt tillägg och vi kan nästan lova att det kommer resultera i en orgasm du aldrig tidigare varit med om, bli inte förvånad om mängden utlösning är större än vad du är van vid.

Lösvaginor i olika material

Produkten finns tillverkade i olika material, och Fleshlights är alltid tillverkade i deras eget framtagna material som kallas för Reel Feel Superskin och är ett mycket skönt och verklighetstroget material som kommer att ge dig en mycket behaglig känsla vid kontakt.

Bland övriga är TPR ett mycket vanligt material, som är ett slags gummi. Det är inte riktigt lika högkvalitativt som Reel Feel Superskin men är ändå tillräckligt bra för att ge dig en mycket härlig känsla. Det är tillräckligt styvt för att kunna omsluta din penis på ett behagligt sätt, samtidigt som det är tillräckligt följsamt för att kunna anpassa sig efter formen på just din penis. För precis som med vaginor är ingen penis den andre lik.

Köp de i olika prisklasser

Lösvaginor kommer i många olika prisklasser och det finns något för alla plånböcker. Vill du ha en enklare modell, med inte allt för många funktioner utan helt enkelt en skön lösvagina med ett sexigt utseende kommer du troligtvis att komma undan rätt billigt.

Vill du däremot ha lite mer funktioner, kanske vibrationer eller vacuumfunktion får du vara beredd på att lägga ut lite mer pengar. Men det kan det absolut vara värt, för med en riktigt bra lösvagina kommer du kunna ha många härliga stunder för dig själv när du inte har tillgång till den äkta varan.

Tar du hand om din lösvagina på ett bra sätt kommer den att hålla i många år framöver och är en riktigt bra investering.