Fleshlight Stamina Training Unit

Fleshlight Stamina Training Unit, eller STU som produkten förkortas är till för dig som vill öva upp din uthållighet, självklart samtidigt som du får en härlig och njutningsfull stund med dig själv. Den ser ut som en vanlig fleshlight, men insidan av den är speciellt utformad för att kunna ge dig en stimulerande träning, som gör att du tillslut kommer kunna genomföra ett vanligt samlag mycket längre.

449 kr

Rea!

Gyllene ficklampa med speciell utformad struktur

Fleshlight STU är en av deras mer eleganta produkter, eftersom skaften är gyllene och ser ut som guld. Med locket på ser den precis ut som en helt vanlig ficklampa, vilket gör den mycket diskret. Du kan med andra ord bära med dig den i väskan utan att någon som råkar se den förstår att du planerar härliga onanistunder med dig själv.

Insidan av Fleshlight Stamina Training Unit däremot skiljer sig lite från övriga Fleshlight produkter. Självklart är insidan tillverkad av deras patenterade och verklighetstrogna material SuperSkin, men strukturen och mönstringen skiljer sig. Den här är formad med en struktur med små kuddar som ska ge dig en effektiv och stimulerande träning, och efter ett tags användande kommer du att känna dig mycket mer uthållig i sängen.

Fleshlight själva hävdar att klarar du 10 minuter med deras STU klarar du garanterat den dubbla tiden i sängen med en partner.

Njut tillsammans med vattenbaserat glidmedel

Självklart är den inte enbart till för träning, utan du kommer också få samma härliga njutning som med vilken Fleshlight som helst. Du bör använda den tillsammans med en riklig mängd med vattenbaserat glidmedel för allra bästa effekt.

Produkten är 100 % vattentät och kan användas i duschen. När du njutit och tränat färdigt avlägsnar du insatsen och rengör den, för bästa hållbarhet med Fleshlights egna rengöringsprodukter. Använd dessutom deras Renewing Power för att behålla materialets härliga känsla.

 


Recension: Fleshlight Stamina Training Unit

Att träna upp sin uthållighet och klara av att tillfredsställa sin partner i sängen under en längre tid är det många män som vill. Och med hjälp av regelbunden träning med Fleshlight Stamina Training Unit är den önskar absolut inom räckhåll. Dessutom handlar det förstås inte om någon träning som är jobbig eller svår att utföra, utan den allra bästa sortens träning – du får en härlig och njutningsfull onanistund med dig själv samtidigt.

Hur bra är Fleshlight Stamina Training Unit?

Fleshlights produkter är de allra mest omtyckta och använda onaniprodukterna för män, och vi ser stor potential i just denna modell. Vilken man vill inte njuta tillsammans med en Fleshlight och få en bättre uthållighet på köpet?

Onaniprodukter i sig i form av Fleshlights och liknande är bra för att träna upp uthålligheten, eftersom du kan använda dig av den välbeprövade edgingtekniken. Det vill säga du kör på tills att du nästan kommer, då pausar du och fortsätter efter en liten stund, och fortsätter sedan så tills att du helt enkelt inte längre kan hålla emot. Men just Stamina Training Unit har en struktur på insidan som stimulerar penisen på ett alldeles speciellt sätt, och ger dig en ännu bättre träning.

Det är svårt att säga om Fleshlight STU verkligen ger bättre träning än andra Fleshlights, och vi antar att det är individuellt – men att strukturen är annorlunda på insidan än deras andra produkter kan vi definitivt känna av!

Härliga SuperSkin-materialet

Något som vi var lite oroliga över när vi först läste om den här Fleshlighten var att texturen på insidan skulle vara så annorlunda att man inte skulle kunna känna igen deras patenterade SuperSkin-material. Att insidan av Fleshlights är så extremt verklighetstrogen tack vare deras egna material är en av anledningarna till att de är så himla populära och omtyckta. Men det var helt klart en oro vi hade i onödan, för materialet på insidan gav precis lika härlig och omslutande känsla av penisen som vanlig!

Det vi däremot vill poängtera är att det är av största vikt att du tar hand om din Fleshlight exakt enligt instruktionerna för att behålla den härliga och verklighetstrogna känslan i materialet. Använd helst deras egna rengöringsprodukter, och glöm absolut inte Renewing pudret som verkligen håller materialet fräsht.

Snygg och diskret design

Fleshlight är kända för att ge sina onaniprodukter en snygg och diskret design, och det är något de verkligen har lyckats med även med STU. Utsidan ser ut som en gyllene ficklampa, och när locket är på blir vi faktiskt riktigt förvånade över hur lik en riktig ficklampa den ser ut att vara. Vid en snabb titt kommer ingen att misstänka vad det är för något, det enda som avslöjar är att det står Fleshlight på sidan av den.

 


FÖRDELAR

  • Du tränar upp din uthållighet i sängen på ett njutningsfullt sätt
  • Snygg och diskret design
  • Insidan ger en mycket verklighetstrogen känsla tack vare materialet

NACKDELAR

  • Kräver en del skötsel för att hållas fräsch länge