LELO

Mer om Lelo 

Lelo är ett varumärke som förknippas med riktigt lyxiga och stilrena sexleksaker av högsta kvalitet. Lelo grundades i Stockholm 2003 och har sedan dess lyckat få sina stilrena vuxenleksaker att bli storsäljare över hela världen. Varumärket grundades av tre stycken designer som ville att intimprodukter skulle bli lika stilrena som de inredningsprodukterna vi stoltast visar upp i våra hem.

Alla deras produkter utvecklas med tre stycken ledord i åtanke, och det är kvalitet, design och innovation. Alla produkter är tillverkade i medicinskt silikon och ABS-plast, alltid av högsta kvalitet både gällande funktionalitet och design. Alla produkter har en sammetslen yta som ger en känsla av lyx. En lyxig produkt är Lelo – F1s Developers Kit

Den exklusiva designen 

Även om utseendet på en sexleksak inte är allt, och det är såklart väldigt viktigt att de har en bra funktion är det ändå värt att dröja sig kvar en stund gällande Lelos design. Det märks tydligt att varumärket har haft exklusivitet och lyx i åtanke när de har designat sina produkter. 

Alla produkter har en mjuk böljande form som ger en len och härlig känsla. Produkterna är också tillverkade i genomtänkta färger, och många av dem är svarta eller lila. Här förekommer ingen tacky hudfärg och här finns inget fokus på att produkten ska se verklighetstrogen ut. Snarare ser produkterna ut som en inredningsdetalj, många har dessutom detaljer av guld eller silver på sig. 

Även förpackningarna är riktigt snygga och stilrena och du får en bra känsla redan ifrån start. 

Sexleksaker både för män och kvinnor

Lelo har produkter som vänder sig både till män och kvinnor. För män har de ett bra utbud av prostatavibratorer, både fjärrstyrda och med kontroller på själva vibratorn. De har också penisringar i sitt utbud, men den riktigt häftiga produkten för män är en slags onaniprodukt. Ett slags rör som du stoppar in penis i och som sedan vibrerar, det som gör just denna så innovativ är att du kan styra vibrationerna från en app du laddar ner till telefonen. 

För kvinnor finns det gott om riktigt snygga klitorisvibratorer och g-punktsstavar. Du hittar ett stort utbud av många olika vibratorer, med olika former och olika funktioner. Uppladdningsbara, fjärrstyrda och med kontroller på själva vibratorn. Eller vad sägs som en vibrator som omvandlar ljudvågor till vibrationer? Du kan låta musik eller din partners röst styra vibrationerna med andra ord. 

För njutning tillsammans 

Självklart kan du använda alla deras vuxenleksaker i en erotiskt och njutningsfull lek tillsammans med en partner. Men några av deras produkter passar extra bra att använda tillsammans med någon annan. 

Vad sägs som en parvibrator där ena delen placeras på kvinnans klitoris och den andra delen förs in i vaginan och kan vara placerad där samtidigt som mannen penetrerar henne med sin penis. På så vis ökas njutningen både för kvinnan som får ta del av både vibrationer och penetrering samtidigt men också för mannen eftersom vibrationerna kommer att kännas i hans penis när han för in den i vaginan. 

Skäm bort dig själv med trådlösa vibratorer 

Det finns inget mer irriterande än att börja behöva krångla med svåråtkomliga inställningar på själva vibratorn under din stund av njutning. I värsta fall kan störningsmomentet till och med bli så stort att du tappar din orgasm. 

Lelo har många produkter som styrs med hjälp av fjärrkontroll för att du ska kunna fokusera på din njutning helt och hållet. Du kan enkelt luta dig tillbaka och koppla av och variera styrkan på din vibrator med en fjärrkontroll du håller i handen, helt utan störningsmoment. 

Produkterna med fjärrkontroll ligger oftast lite högre i pris, men är väl värt det för att du ska kunna maximera din njutning. Tillsammans med sin eleganta design och felfria funktion är Lelos produkter mycket prisvärda. 

Enkel rengöring

Eftersom alla Lelos produkter är tillverkade i medicinskt silikon eller ABS-plast är de mycket enkla att hålla rena. Silikon rengör du mycket enkelt med parfymfri tvål och ljummet vatten, och det behövs inga speciella rengöringsprodukter. 

Många av Lelos produkter är dessutom vattentäta, vilket inte enbart innebär att du kan använda dem i duschen eller i badet utan också att det underlättar vid rengöring. Kontrollera alltid först om produkten är vattentät innan du sköljer av den under rinnande vatten. 

Är produkten inte vattentät torkar du enkelt av den med en fuktig trasa. Då kan du med fördel använda rengöringsspray för silikonprodukter. 

Tack vare att alla Lelos leksaker är så mjuka och böljande i formen finns inga skarpa kanter eller skåror där bakterier kan fastna och börja gro, utan du kommer enkelt åt överallt för att rengöra. 

Lelo väcker lusten

Tack vare sin eleganta design med väl genomtänka former och färger väcker Lelo en stor lust till att leka erotiska lekar i sängen. Många är vi som inte går igång på den där verklighetstrogna stilen, utan vill istället får en känsla av lyx och flärd även i sängen. Blir du sugen, kan du hos oss jämföra priset på Lelo Ella G-punkts dildo 

Förutom att deras sexleksaker är riktigt snyggt designade säljer Lelo även erotiska tillbehör som väcker lust. Du hittar bland annat värmande massageljus i olika dofter som passar alldeles utmärkt till ett förspel. 

Du hittar också riktigt lyxiga kondomer med en innovativ teknik som gör att kondomen är riktigt tunn och ökar din känslighet för beröring tack vare ett tunt lager av Hex-Web på insidan, samtidigt som de är riktigt starka och säkra från att spricka. 

För en lite mer vild lek i sängen finns det både bondagerep och handbojor, självklart lika stilrena och snygga som alla andra deras produkter. När det gäller Lelo behöver du aldrig kompromissa när det gäller funktionalitet och utseende. 

Prisvinnande produkter från Lelo

Lelo har faktiskt vunnit flera priser inom olika kategorier. 2020 vann de pris både för lyxigaste varumärket inom sin kategori samt för bästa förpackningar. Även 2019 vann de pris för att vara det lyxigaste varumärket för vuxenleksaker. 

Lelo är varumärket för dig som vill ha produkter utformade för riktigt bra funktionalitet men som även lägger mycket av din njutning i ögonen och vill ha riktigt snygga produkter.