Lelo F1s Developers Kit

Ge din penis en upplevelse och den behandling den verkligen förtjänar. Med LELOs onaniprodukt kommer du uppleva njutning du sällan tidigare upplevt. Tack vare LELOs unika och innovativa produkt kommer du kunna ta din onanistund till helt nya nivåer. Njut av vibrationer och soniska vågor som du enkelt styr med en app i din smartphone.

Det ursprungliga priset var: 1 449 kr.Det nuvarande priset är: 299 kr.

Rea!

Visar realtidspriser från 4 olika butiker

Senast uppdaterad: 2024-07-13 19:24:03

Ge din penis en upplevelse och den behandling den verkligen förtjänar. Med LELOs onaniprodukt kommer du uppleva njutning du sällan tidigare upplevt. Tack vare LELOs unika och innovativa produkt kommer du kunna ta din onanistund till helt nya nivåer. Njut av vibrationer och soniska vågor som du enkelt styr med en app i din smartphone.

Räfflad sleeve med en spaningslucka

F1s Developers Kit RED är en onaniprodukt där du för in din erigerade penis i en sleeve av silikon, som sedan omsluter din penis på ett behagligt sätt. Sleeven är mjuk och följsam samtidigt som den kramar om din penis på ett behagligt sätt. Insidan är räfflad för att ge skön och varierande beröring som kittlar lite extra mycket på rätt ställen. LELO är ett svenskt företag som är kända för att göra riktigt snygga och eleganta sexleksaker, och denna onaniprodukt är inget undantag. Utsidan av produkten är svart och mycket maskulin, samtidigt som den är väldigt diskret och elegant. Sleeven är röd och gjord i mjukt silikon. Det finns ett litet fönster, eller spaningslucka som går igenom hela produkten för att du ska kunna se in i den och se vad som pågår under din lilla lekstund med dig själv. För alla vet vi att synen är en del av njutningen.

Njut av vibrationer och soniska vågor

Produkten har inte mindre än två stycken motorer som gör att produkten vibrerar med varierande intensitet. Till skillnad från onaniprodukter som endast fungerar som lösvaginor kommer vibrationerna lägga till en extra dimension av njutning. Som om inte vibrationerna vore nog har F1 även en SenSonic-stimulans som skickar ut soniska vågor, som ger en härligt kittlande känsla. Du styr själv över intensiteten med hjälp av plus- och minusknapparna på produkten, och det finns även en farthållare som gör att du inte behöver oroa dig över att råka minska på intensiteten precis när det är som skönast. För att göra det ännu bekvämare, enklare och modernare har LELO en app du laddar ner gratis till din smartphone, som du sedan kan styra produkten genom. Det innebär att du aldrig mer behöver fumla runt och leta efter rätt knapp på produkten precis när du njuter som mest. I appen kan du också få information om dina prestationer så att säga, där information samlas in via tio stycken högteknologiska sensorer som finns i produkten.

Uppladdningsbar och vattentät

Onaniprodukten är vattentät, vilket innebär att du kan njuta av den i duschen men också att den är enkel att rengöra. Du plockar enkelt isär produkten och rengör den med det medföljande rengöringsmedlet. Du laddar enkelt upp produkten med hjälp av laddsladden som medföljer. För att göra upplevelsen ännu lite mer exklusiv medföljer även två stycken handskar, som självklart har en coolhetsfaktor, men gör också att vibrationerna blir lite mjukare mot dina händer.

Tekniska specifikationer:

 • Yttre längd 14,3 cm
 • Inre längd 11 cm
 • Inre diameter på 5 cm
 • Tillverkade av Super Skin
 • Fri från ftalater och latex
 • Manuell användning

 


Recension: LELO F1 Developers Kit

Den här onaniprodukten från LELO är helt klart något utöver det vanliga när vi jämför den med andra onaniprodukter för män. Jämfört med många andra onaniprodukter får du inte enbart stimulering genom att röra den fram och tillbaka över din penis, utan här utsätts du även för vibrationer samt SenSonic-teknologi som skickar ut soniska vågor som ger en extra stimulans under din onanistund. Att den har ett riktigt maskulint utseende ger den också ett stort plus.

Hur bra är LELO F1 Developers Kit Red Onaniprodukt?

Vi vågar nog säga att det här är en av de bättre sexleksakerna på marknaden för män, och den är verkligen onaniprodukternas F1 variant. Jämfört med vanliga onaniprodukter, där det vanligtvis är du själv som får göra jobbet så att säga kommer du med den här leksaker tas med till helt nya nivåer av njutning tack vare vibrationerna och de soniska vågorna som ger en härlig kittlande känsla på penis.Vi blir ärligt talat rätt till oss så fort vi öppnar kartongen och bara tittar på produkten, den är riktigt snygg och har en grym maskulin design. Vi blir riktigt lockade till att prova den direkt. Den svarta och röda färger får oss att tänka på Ferrari, och vem vill inte använda sig av en onaniprodukt kopplad till Ferrari? Vi gillar att det finns ett genomskinligt fönster på produkten som gör att vi kan se in i den och se vad som pågår där inne. Det ger den också ett mycket stilrent utseende, och det känns som en onaniprodukt med klass. När vi först börjar testa produkten blir vi lite förvånade över att sleeven är så pass bred som den faktiskt är i sin diameter. Den omsluter inte penisen på samma sätt som exempelvis en Fleshlight gör, men när vi väl sätter igång den slutar vi helt tänka på det eftersom vibrationerna och de soniska vågorna ger en helt annan upplevelse än vad en Fleshlight ger. Är man inte van vid manliga sexleksaker som stimulerar genom vibrationer kan det här absolut bli en annorlunda upplevelse. Men vi vågar nästan med full sannolikhet säga att det inte kommer vara sista gången du vill använda dig av den typen av stimulans. Vi gillar att det går att styra intensiteten från en app i vår smartphone, eftersom vi då inte behöver krångla med svåråtkomliga knappar på produkten under användning. Dessutom är det lite extra roligt att appen faktiskt samlar information om prestationerna, något som ger en ytterligare liten kick.

Rengöring och underhåll

Att kunna rengöra sin sexleksak på ett enkelt och bra sätt är självklart mycket viktigt för att det inte ska bli ohygieniskt. Speciellt en onaniprodukt som man får utlösning i måste kunna sköljas av och rengöras riktigt ordentligt.LELOs F1onaniprodukt går att plocka isär och du kan enkelt skölja ut sleeven under kranen i handfatet. Tack vare att sleeven är tillverkad i silikon är den enkel att rengöra med tvål och vatten. Det är dock lite bökigt att sätta ihop den igen och det gäller att komma ihåg hur den var monterad. Hela produkten är vattentät, vilket gör att du inte behöver vara försiktig när du rengör den. Men låt gärna alla delar torka ordentligt innan du monterar ihop den igen för att den ska hålla sig fräsch längre. Onaniprodukten är uppladdningsbar, vilket vi gillar och du laddar den enkelt med den medföljande laddaren

Sammanfattning

Sammanfattningsvis kan vi absolut säga att LELOs F1 onaniprodukt är en sexleksak för män som vi verkligen kan rekommendera. Den levererar riktigt bra, och vi har svårt att se att någon inte skulle lyckas få utlösning av att använda sig av den här.Att stimulera penisen med hjälp av vibrationer kan vara en ny upplevelse för en del, men vi lovar att det är en riktigt härlig upplevelse som är värd att testa på. Att du dessutom stimuleras av soniska vågor på den här produkten kommer att ge dig en riktigt härlig stund för dig själv. Att den också är snygg som attans ligger också verkligen till produktens fördel. Den är riktigt maskulin samtidigt som den är stilren och elegant. Färgerna får dig att tänka på bilmärket Ferrari, som många förknippar just med lyx och manlighet. Priset är riktigt bra för den här typen av produkt.


FÖRDELAR

 • Riktigt snygg design Självklart är funktionen allra viktigast på en sexleksak, men vi gillar verkligen designen på den här. Den känns manlig, tuff och riktigt lyxig. Man vill såklart onanera med stil.
 • Kompletterar vibrationerna med soniska vågor Vibrationerna gör helt klart sitt, och är det som ger den största stimulansen men de soniska vågorna kompletterar helt klart vibrationerna på bästa sätt. Soniska vågor är ljudvågor och ger en mer subtil stimulans av penisen.
 • Styrs via en app Vi vet att många män gillar teknologi och att styra produkten via en app ger helt klart ytterligare en dimension av manlighet. Dessutom får du tillgång till världens första Software Development Kit för onaniprodukter som du kan utveckla en egen app med.
 • Mycket prisvärd Jämfört med andra onaniprodukter som också jobbar med vibrationer är den här mycket prisvärd. Det låga priset reflekterar dock inte alls kvaliteten då den här verkligen känns som en toppenprodukt på alla sätt och vis.

NACKDELAR

 • Sleeven är inte speciellt flexibel Även om det inte är en produkt som i första hand ska omsluta din penis och kännas tight, hade vi önskat att storleken var lite mer flexibel. En väldigt liten penis kommer nog tycka att den känns för stor, medan vi också har hört en del män vittna om att de inte ens fått in sin penis i den.
 • De förprogrammerade programmen hade kunnat vara lite mer varierande. Vi gillar tanken på att det finns förprogrammerade vibrationsprogram, men de gör oss faktiskt lite besvikna. De är inte speciellt varierande och de hade gärna fått variera lite mer i intensitet i varje program.