Lelo Smart Wand 2 Large

När du är ute efter en riktigt rejäl massagestav, både gällande storlek och kraften i vibrationerna är den här wanden från Lelo det självklara valet.

Den har en starkare motor, fler vibrationsmönster och märkbart bättre batteritid än föregångaren.

Dessutom har den precis så där exklusiv design som LELO är känt för när det kommer till alla deras sexleksaker.

Det ursprungliga priset var: 2,099 kr.Det nuvarande priset är: 1,257 kr.

Rea!

Lelo Smart Wand 2 har ett rejält handtag och sammetslen yta

LELO Smart Wand 2 Large har ett rejält och stabilt handtag som är mycket greppvänligt, vilket verkligen är nödvändigt med tanke på stavens storlek.

Wanden är hela 30 cm lång och massagehuvudet har en diameter på 5,8 cm. Det här är med andra ord en riktigt rejäl stav, och den gör skäl för namnet Large.

Ytan på massagehuvudet är tillverkat i silikon av mycket hög kvalitet och kommer att kännas sammetslen mot din klitoris.

Något som är välbehövligt med tanke på kraften vibratorn kan leverera.

Njut av flertalet olika vibrationsmönster

Den här wanden är LELO är en uppdragering på en tidigare wand från LELO, och har bland annat fler olika inställningsmöjligheter när det kommer till vibrationerna.

Det finns 10 olika vibrationsmönster för dig att välja på och dessutom kan du variera dessa vibrationsmönster med 10 olika hastigheter.

Staven har en mycket stark motor och du som gillar starka vibrationer kommer definitivt kunna få njutning med denna.

Vi rekommenderar att börja på en lägre hastighet, för att förbereda klitoris och sedan arbeta dig uppåt till en vibrationshastighet som känns bekväm för dig.

Njut av intensiva vibrationer i duschen med Lelo Smart Wand 2

Något som gör just LELO Smart Wand 2 Large mer åtråvärd än många andra magic wand i den här storleken är att den är vattentät. Med andra ord kan du njuta av dess intensiva vibrationer både i duschen och i badkaret.

Du laddar enkelt upp den med den medföljande USB-kabeln och en uppladdning tar 150 minuter. På en laddning kan du sedan njuta i cirka 4 timmar innan den behöver laddas igen.

Recension: Lelo Smart Wand 2 Large

Den här massagestaven, eller wanden som det egentligen är passar dig som gillar riktigt rejäla prylar.

Längden på staven är rejäl, hela 30 cm och kraften på vibrationerna lika så.

Har du tröttnat på vibratorer som knappt känns av, eller som du måste placera på precis rätt punkt för att få njutning är den här wanden från LELO något för dig.

Vibrationerna är så passa kraftiga att du, eller en partner kan slänga runt med staven lite hur som helst runt könsorganet och ändå kunna njuta av dem.

Den behöver självklart inte enbart använda på klitoris, utan passar utmärkt att föra längst över hela kroppen – perfekt för att komma in i rätt stämning vid ett förspel.

Hur bra är LELO Smart Wand 2 Large?

Vi skulle påstå att den är riktigt bra, och håller verkligen det den lovar.

Men den är väldigt intensiv, och storleken kan nästan kännas lite skrämmande om man inte har full koll på vad man ger sig in på när man beställer den. Men är det något stort och rejält, med kraftfulla vibrationer du söker – kommer du garanterat bli nöjd med den här staven från LELO.

Det är kanske inte är en stav vi skulle rekommendera till dig som ska köpa din första sexleksak eller vibrator.

Den är stor, och vibrationerna är intensiva och du behöver vara beredd på att klitoris kommer att bli mer än väl stimulerad. Dessutom är precis relativt högt, och du bör vara säker på vad du gillar innan du klickar hem den.

Vad vi verkligen gillar med wanden är det rejäla och greppvänliga handtaget.

En stav med så kraftfulla vibrationer kräver ett stabilt handtag, som inte glider när du håller i den och det gör inte den här.

Snygg och elegant

En av anledningar till att LELO blivit ett av de populäraste varumärkena när det kommer till sexleksaker är deras design, alltid snygg, lyxig och elegant – och det gäller självklart även Smart Wand 2 Large.

Vill du ha en riktigt elegant produkt väljer du den svarta modellen, med en snygg guldfärgad detalj på handtaget. Om du tycker att svart är lite för tråkigt, finns den även i färgerna rose och aqua, det vill säga rosa och en turkosblå snygg färg.

Vattentät och enkel rengöring

LELO Smart Wand 2 Large är helt vattentät, vilket gör att du kan använda den både i duschen och i badkaret.

Men det gör att den också blir mycket enkel att rengöra. Rengör den under rinnande vatten med mild tvål eller rengöring anpassad för silikon.

FÖRDELAR

  • Riktigt kraftfulla vibrationer
  • Snygg och elegant design
  • 100 % vattentät

NACKDELAR

  • Väldigt lång och tar stor plats
  • Relativt lång laddningstid